הרזיה שפויה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הרזיה שפויה
    לבארינו
    21/09/2010

אני חולת סכרת 2.בחודש האחרון התחלתי להזריק בייטה. התרופה עשתה לי רק טוב: תוך שלושה שבועות ערכי הסוכר תקינים. בשל תכונתה להשפיע על מרכז השובע- התיאבון ירד פלאים, הקילוגרמים נושרים במהירות, הירידה במשקל היטיבה גם עם לחץ הדם וגם הוא חזר לרמות טובות עד כדי כך שהרופא הוריד לי כדורים. אני מרגישה מצוין, שומרת על כושר גופני והכל נראה מצוין.
    עם זאת אני מודאגת: בעצם- אינני מסוגלת לאכול. אחרי כף (סלט) או חצי אגס, למשל, אני "סתומה" ל3-4 שעות. מאכלים שאהבתי (למשל, לחם קל) מלוחים לי מדי ולא טעימים. אני חייבת להרכיב לעצמי תפריט שפוי, דל סוכר כדי לשמור על בריאותי.
    הייתי רוצה לדעת אילו מרכיבים חיוניים לתזונה והכמות המומלצת ליום. אני מאמינה שעם איפורמציה כזו אוכל להרכיב לעצמי תפריט שפוי ולשמור על בריאותי.
    אשמח לעצתכם.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרזיה שפויה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קחי הסבר ראשוני-בסיס לפיתוח

מקס ברנר
    21/09/2010

חילוף חומרים בסיסי של אישה-בערך 1400-1500 קלוריות.לכך יש להוסיף את הקלוריות הנשרפות ביום ממוצע על פעילות יומיומית וכן ספורט.
    אם את רוצה להפחית עוד ממשקלך-קצצי 500 קלוריות ליום.אחרת-זו הצריכה היומית.
    עלייך לבנות תפריט מגוון,מחולק לפי אבות המזון הראשיים כך ש:
    פחמימות מלאות-מספקות 45-55% מהקלוריות
    שומנים-רובם בלתי רוויים-עד 30% מהקלוריות
    חלבונים-15-25% מהקלוריות היומיות (עודף חלבונים מעמיס על הכליות ולא רצוי לחולי סוכרת).
    חוץ מזה צריך לקבל כמות מספקת של ויטמינים,מינרלים וחומצות שומן חיוניות.
    אם תרצי לשאול שאלות הבהרה-שאלי..אם נדרש תפריט ספציפי-לא נפגע במטה לחמן של דיאטניות מוסמכות שעושות זאת למחייתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרזיה שפויה - בליווי מקצועי

שולה זק
    21/09/2010

אני ממליצה לפנות ליעוץ מקצועי על מנת לקבל תפריט מאוזן המותאם לך הן לסוכרת והן לירידה במשקל.
    בהצלחה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו