מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
דרך הביטוח הפרטי שלי לא שילמתי שקל.
עדי21/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון עדי
שולה זק22/09/2010אבל אופירה מדברת על ביטוח של כללית פלטינום וזה שונה מהביטוח שאת הפעלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלות הניתוח באופן פרטיאופירה21/09/2010
שלום לכולם.
רציתי לברר האם אתם יודעים על עלות הניתוח באופן פרטי, במקרה של השתתפות הקופה למבוטחי כללית - פלטינום ?
נאמר לי שיש למנותח השתתפות של כ- 3000 ש"ח....אני שוקלת את הנושא מאחר וזה יקדים את הניתוח בכחצי שנה.
רק מחר אוכל לקבל תשובה רשמית מקופ"ח.....סקרנית מאוד !
תודה, וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתתפות עצמית
שולה זק21/09/2010אם את עומדת בקריטריונים ומקבלת התחייבות של הקופה - ההשתתפות העצמית עם פלטינום נעה בין 5000-7000 ש"ח ואולי אפילו יותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופירה
עדי21/09/2010אני עברתי את הניתוח כמבוטחת פרטית בכלל,
הניתוח בוצע באסותא ללא כל תוספת תשלום.
עברתי את הניתוח אצל דר' מחג'נה (מומלץ בחום), שבוע לאחר פגישתינו
הראשונה. (חשוב לציין שהגעתי לפגישה הראשונה עם כל תוצאות הבדיקות).
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמבוטחי כללית יש השתתפות
שולה זק21/09/2010אין דבר כזה חינם באסותא עד כמה שידוע לי.
ההשתתפות העצמית למבוטחי כללית גבוהה יותר מזו של הקופות האחרות. למי שיש פלטינום זה מוזיל את ההשתתפות, אבל עדיין עומד על כמה אלפים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עם מבוטחי מאוחדת שיא?
ג'ני22/09/2010כמה זה יעלה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפנות לקופה
שולה זק22/09/2010התשובה הכי מהימנה תקבלי אם תפני לקופה או למרכז הרפואי הפרטי בו את רוצה לעבור את הניתוח ולברר איתם. יש הבדל בעלויות בן מרכז למרכז ובין רופא לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון משמח ביותר !!!!!!!!!!
אופירה23/09/2010תודה רבה לכל המשיבים לי.
רציתי לעדכן אתכן שעלות הניתוח למבוטחי כללית - פלטינום , אצל מנתח פרטי שעובד עם הכללית, בבי"ח פרטי היא : 2400 ש"ח בלבד.
הניתוח : כריתה אורכית בלפרסקופייה - שרוול, המנתח : ד"ר עסליה אחמד, בי"ח הפרטי : אלישע, חיפה. באתר של הכללית ניתן למצוא את כל המידע.
למבוטחים של כללית מושלם עלות הניתןח - 9600 ש"ח.
בהצלחה לכולם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופירה תודה על המידע
שולה זק23/09/2010שמחתי לראות שסוף סוף גם למבוטחי כללית יש השתתפות סבירה.
רצוי שתבדקי שזה כולל גם את הסיכות שמשתמשים בניתוח. מאחר וידוע לי שהסכום מורכב משני חלקים הניתוח עצמו פלוס הסיכות. חברתי מבוטחת מושלם שלמה 9600 פלוס כ- 6000 ש"ח על הסיכות . מסכום הסיכות קיבלה חזר סמלי מהמושלם.
אשמח לוודא שהמידע שלך הוא העדכני.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוחדת שיא + עדיף
טלוש02/10/2010לי יש מאוחדת שיא + עדיף, לאחר מחקרים רבים שערכתי בקופה, השתתפות בניתוח טבעת בבית חולים פרטי:
למדיקל סביב 900 ש"ח
בגין רכישת הטבעת סביב 800 ש"ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוחדת שיא
דני03/10/2010ללא השתתפות לעומדים בקריטריוני BMI, ובתנאי והניתוח מבוצע בבתי החולים שבהסדר, וולפסון למשל.
אפשר ללכת גם לבית חולים פרטי - אבל יהיו לך עלויות של השתתפות - כמה אלפי שקלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)