מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אם מדברים על קופ"חלילך.פ22/09/2010
איך עוברים מקופה לקופה? אני מתכננת לעזוב את מאוחדת (הגרועים) ולעבור לכללית...
או מכבי...אשמח להמלצות בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב לילוש
שולה זק22/09/2010לשאלתך - פשוט הולכים למשרדי הקופה שבחרת לעבור אליה ומודעה "אני כאן" מה התנאים שאני מקבלת , מה העלויות - ותם ונשלם.
אבל!!!! לפני שאת עושה צעד זה, המלצתי ,לבדוק היטב היטב לאיזה קופה את עוברת ואם בכלל. כל קופה ו"שגונותיה" אין מושלם. כל קופה והטבותיה או מגרעותיה. תבדקי מה הכי מתאים לך מבחינת ילדים, מקום מגורים, מבחר רופאים, עלויות, השתתפות בהוצאות.
חג שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק תיקון קטן
מקס ברנר22/09/2010אני לא מתיימר להמליץ מי הכי טובים (אני עצמי עברתי באחרונה, אבל עוד אין לי מספיק נסיון לדעת אם צדקתי). בכל מקרה המעבר מתבצע במועדים קבועים בשנה-כל חודשיים(15 בינואר,15 במרץ,15 במאי וכו')..צריך להרשם בסניפי הדואר,למלא טופס ולשלם אגרה,וזה מתבצע ככל הזכור לי כ-45 יום לפני המעבר.פרטים באתרים של הקופות.מקווה שעזרתי,כי זה מחייב התכוננות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילך
פרופ` אחמד מחג`נה22/09/2010אני ממליץ לעבור למכבי או לאומית ששם ההליך הוא יותר מתחשב ומהיר. פשוט תלכי לדואר ותבקשי העברה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך
תהל22/09/2010אני חברה בכללית, מרוצה מאד מפיזור המרפאות ומהשירות.
גם בעניין הניתוח אישרו במהרה, ללא קשיים.
לעומת זאת, חברות שלי מקופות אחרות מספרות על קשיים, ועדות ובדיקות נוספות כדי לאשר הניתוח. בכללית הרבה יותר קל!!!
בהצלחה בכל בחירה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברים תודה על הייעוץ...
לילך.פ22/09/2010אחרי שהעבור את הניתוח ב"ה בשלום ... אני בהחלט מתכוונת לעוף מהקופה הנוראית הזאת... אין רופאי משפחה כמו שצריך... לבדיקות שיגרתיות שולחים אותי 40 ק"מ , פשוט סיוט! תודה לכולם.
חג שמח לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)