אם מדברים על קופ"ח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אם מדברים על קופ"ח
    לילך.פ
    22/09/2010

איך עוברים מקופה לקופה? אני מתכננת לעזוב את מאוחדת (הגרועים) ולעבור לכללית...
    או מכבי...אשמח להמלצות בנושא.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אם מדברים על קופ"ח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב לילוש

שולה זק
    22/09/2010

לשאלתך - פשוט הולכים למשרדי הקופה שבחרת לעבור אליה ומודעה "אני כאן" מה התנאים שאני מקבלת , מה העלויות - ותם ונשלם.
    אבל!!!! לפני שאת עושה צעד זה, המלצתי ,לבדוק היטב היטב לאיזה קופה את עוברת ואם בכלל. כל קופה ו"שגונותיה" אין מושלם. כל קופה והטבותיה או מגרעותיה. תבדקי מה הכי מתאים לך מבחינת ילדים, מקום מגורים, מבחר רופאים, עלויות, השתתפות בהוצאות.
    חג שמח
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק תיקון קטן

מקס ברנר
    22/09/2010

אני לא מתיימר להמליץ מי הכי טובים (אני עצמי עברתי באחרונה, אבל עוד אין לי מספיק נסיון לדעת אם צדקתי). בכל מקרה המעבר מתבצע במועדים קבועים בשנה-כל חודשיים(15 בינואר,15 במרץ,15 במאי וכו')..צריך להרשם בסניפי הדואר,למלא טופס ולשלם אגרה,וזה מתבצע ככל הזכור לי כ-45 יום לפני המעבר.פרטים באתרים של הקופות.מקווה שעזרתי,כי זה מחייב התכוננות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לילך

פרופ` אחמד מחג`נה
    22/09/2010

אני ממליץ לעבור למכבי או לאומית ששם ההליך הוא יותר מתחשב ומהיר. פשוט תלכי לדואר ותבקשי העברה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לילך

תהל
    22/09/2010

אני חברה בכללית, מרוצה מאד מפיזור המרפאות ומהשירות.
    גם בעניין הניתוח אישרו במהרה, ללא קשיים.
    לעומת זאת, חברות שלי מקופות אחרות מספרות על קשיים, ועדות ובדיקות נוספות כדי לאשר הניתוח. בכללית הרבה יותר קל!!!
    בהצלחה בכל בחירה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברים תודה על הייעוץ...

לילך.פ
    22/09/2010

אחרי שהעבור את הניתוח ב"ה בשלום ... אני בהחלט מתכוונת לעוף מהקופה הנוראית הזאת... אין רופאי משפחה כמו שצריך... לבדיקות שיגרתיות שולחים אותי 40 ק"מ , פשוט סיוט! תודה לכולם.
    חג שמח לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו