פרוצדורה לניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• פרוצדורה לניתוח
    מתלבטת
    22/09/2010

שלום,

לאחר התלבטויות ארוכות (שנתיים!) וניסיונות דיאטה נוספים שנכשלו, החלטתי לעבור ניתוח.

אני בת 25, יש לי BMI מעל 40 וגם מחלות נלוות. לפני כשנה, בשלב ההתלבטויות, נפגשתי פגישה ראשונית עם ד"ר פייגין אשר המליצה על ניתוח שרוול ונתנה לי רשימה ארוכה של בדיקות לעשות שזנחתי, מתוך החלטה לנסות שוב דרכים אחרות. אך משאלו לה צלחו, החלטתי כאמור הפעם ללכת בדרך הניתוחית, אך כל העניין הפרוצדוראלי די מרתיע אותי. לא גדלתי בארץ ולכן חוץ מהמערך הרפואי בצה"ל, כל הנושא זר לי ומפחיד אותי.

אני משוחררת טריה מצה"ל ועליי לבחור קופת חולים להצטרף אליה (אני מתגוררת במרכז). הבנתי מקריאה בין השורות בהודעות כאן, כי אף שהניתוח כלול בסל הבראיות, עדיין יש משמעות לבחירת קופת החולים בכל הקשור לפרוצדורה, זמן ההמתנה וסוגיות נלוות.

אשמח אם חברים שעברו לאחרונה ניתוחים שרוול יוכלו לספר קצת על חוויתם בפאן הפרוצדוראלי, הן מבחינת עלויות, הן מבחינת טרטוטרים, זמני המנתה וכו', כדי שאוכל לקבל החלטה משכילה יותר בבחירת קופת החולים והמוסד הרופאי.

לאחר שנים של התלבטות, הייתי עכשיו מאוד רוצה כבר להיות אחרי הניתוח ולהתחיל את חיי האזרחים בריאה. לכן מעניין אותי במיוחד לשמוע כמה זמן לוקח כל ההליך, מהביקור הראשונה אצל רופא המשפחה ועד לניתוח.

תודה רבה!!!!!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוצדורה לניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוצדורה ועלויות

שולה זק
    22/09/2010

נבדיל בין שני הדברים. פרוצדורה ועלויות.
    הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית בבתי חולים ציבוריים, לכל הקופות ללא יוצא מן הכלל -למי שעומד בקריטריונים (לדבריך את בקריטריונים).
    מי שבוחר לעבור את הניתוח במרכז רפואי פרטי העלות משתנה ממרכז למרכז וממנתח זה או אחר (תלוי בהסכמים עם המרכז) ותלוי בביטוח שיש למטופל.
    את מוזמנת להגיע ב 7.10 למפגש שבו יקחו חלק חברי הפורום ואני משוכנעת שתוכלי לקבל את כל האינפורמציה הפרוצדורלית וגם אינפורמציה בקשר לניתוחים.
    בכל מקרה אשמח לעזור ואת מוזמנת להתקשר.
    חג שמח
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו