מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- פרוצדורה לניתוחמתלבטת22/09/2010
שלום,
לאחר התלבטויות ארוכות (שנתיים!) וניסיונות דיאטה נוספים שנכשלו, החלטתי לעבור ניתוח.
אני בת 25, יש לי BMI מעל 40 וגם מחלות נלוות. לפני כשנה, בשלב ההתלבטויות, נפגשתי פגישה ראשונית עם ד"ר פייגין אשר המליצה על ניתוח שרוול ונתנה לי רשימה ארוכה של בדיקות לעשות שזנחתי, מתוך החלטה לנסות שוב דרכים אחרות. אך משאלו לה צלחו, החלטתי כאמור הפעם ללכת בדרך הניתוחית, אך כל העניין הפרוצדוראלי די מרתיע אותי. לא גדלתי בארץ ולכן חוץ מהמערך הרפואי בצה"ל, כל הנושא זר לי ומפחיד אותי.
אני משוחררת טריה מצה"ל ועליי לבחור קופת חולים להצטרף אליה (אני מתגוררת במרכז). הבנתי מקריאה בין השורות בהודעות כאן, כי אף שהניתוח כלול בסל הבראיות, עדיין יש משמעות לבחירת קופת החולים בכל הקשור לפרוצדורה, זמן ההמתנה וסוגיות נלוות.
אשמח אם חברים שעברו לאחרונה ניתוחים שרוול יוכלו לספר קצת על חוויתם בפאן הפרוצדוראלי, הן מבחינת עלויות, הן מבחינת טרטוטרים, זמני המנתה וכו', כדי שאוכל לקבל החלטה משכילה יותר בבחירת קופת החולים והמוסד הרופאי.
לאחר שנים של התלבטות, הייתי עכשיו מאוד רוצה כבר להיות אחרי הניתוח ולהתחיל את חיי האזרחים בריאה. לכן מעניין אותי במיוחד לשמוע כמה זמן לוקח כל ההליך, מהביקור הראשונה אצל רופא המשפחה ועד לניתוח.
תודה רבה!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוצדורה ועלויות
שולה זק22/09/2010נבדיל בין שני הדברים. פרוצדורה ועלויות.
הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית בבתי חולים ציבוריים, לכל הקופות ללא יוצא מן הכלל -למי שעומד בקריטריונים (לדבריך את בקריטריונים).
מי שבוחר לעבור את הניתוח במרכז רפואי פרטי העלות משתנה ממרכז למרכז וממנתח זה או אחר (תלוי בהסכמים עם המרכז) ותלוי בביטוח שיש למטופל.
את מוזמנת להגיע ב 7.10 למפגש שבו יקחו חלק חברי הפורום ואני משוכנעת שתוכלי לקבל את כל האינפורמציה הפרוצדורלית וגם אינפורמציה בקשר לניתוחים.
בכל מקרה אשמח לעזור ואת מוזמנת להתקשר.
חג שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)