תמיכה ועידוד

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תמיכה ועידוד
    טארו
    23/09/2010

שלום לכולם אני כבר אחרי כל הבדיקות ויש לי אישור לנתוח אך אני בלחץ ומרגישה חרדות אטוטו הרגע המכריע מגיע אנא תמיכתכם בעיקר למי שאחרי
    תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה ועידוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי טארו!!!

נעמי
    23/09/2010

אני 4 שבועות ויום אחרי, 14.5 קג פחות, כל כך מבינה אותך, לא מאמינה לעצמי שעשיתי את זה, "השרוול" וכמה אוכלים פחות, אז אני מאחלת לך בהצלחה, את מתחילה חיים חדשים, ותוכניות חדשות ורק כייף, כל טוב לך ושנה טובה ומתוקה. נעמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כולם מחבקים ומעודדחם

שולה זק
    23/09/2010

בואי ב 7.10 למפגש תפגשי הרבה אחרי וחלק באותו סטטוס שלך. מבטיחה חיבוקים כמה שתרצי
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי טארו

ריקי
    23/09/2010

היי טארו מפה אלייך אני נותנת לך חיבוק ענקק וגדול. את עוד מעט משלנו את מעקלת מאמיי את הולכת להיות חתיכה ויפה וגם בריאה שזה הכי חשוב. נשמח אם תצטרפי אלינו למיפגש אני בטוחה שזה יעזור לך ויחזק אותך. בכל מקרה גם אם לא כולנו נשמח לענות לך על כל שאלה . כולם פה בשבילך. תיכנסי כמו גדולה ותחשבי חיובי בובה הכל יהיה בסדר. ב ה צ ל ח ה .חפשי אותי בפייסבוק אם יש לך אשמח לעזור. ריקי פרבדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה רבה

כרמלה
    24/09/2010

אם תרצי אתן לך פלאפון שלי אני כבר חודשיים אחריי ומרוצה מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו