מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אולי תוכלי לייעץ לישרה מ.24/09/2010
ביום שני נותחתי שרוול, השתוחרתי ביום רביע ערב חג מרוב התרגשות שכחתי לשאות את האחות איך להתקלח לאחר הוצאת הנקז היות שיש פד גזה על האזור האם להחליף אותו ואו לשים עליו ניילון לכסות מפני הירטבות היתי מתייעצת בקופה אבל בגלל שז חג וגם יום שישי לרוב בקופת חולים מאודחת נדיר למצוא סניף מרכזי פתוח לכן אודה לכל מי שיש לו עצה ואו ניסיון בכך, ועוד שאלה האם יש דרך להקל על השכיבה בגב, היות שבגלל הניתוח אני יושנת על הגב, יש לי הרגשה שכל האזור של הגב מהראש עד הטוסיק יוצר תחושה של לחץ וקשה מאוד היתי שמחה לקבל עצה להקל על צורת שכיבה בלילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרה
שולה זק24/09/2010ברוכה השבה לביתה לאחר ניתוח (משורוולת). את התחבושת את יכולה להוריד ולהתקלח ללא חשש. את הסיכות את מוציאה במרפאה שלך לאחר כשבוע. אני מניחה שקיבלת הנחיות בנדון.
לגבי השכיבה והשינה זה מאד אישי לכל אחד. תנסי למצוא א התנוחה שהכי נוחה לך במצב הנוכחי וגורמת להכי פחות מוגבלות וכאבים.
כפי שרוזי ציינה את מוזמנת להגיע למפגש ב 7.10. תמצאי בפורום את הפרטים.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
שרה מ.25/09/2010אם היתי פנויה בתאריך, הנ"ל ואו כמעט כל החודש הייתי באה בשימחה, אבל מה לעשות שהשמחות באות בצרורות, בעיקר החתנות, לכן לא אצליח להגיע, אולם אני מקווה שיהיו עוד מיפגשים, שבהם אוכל להגיע, אתושש עוד מעט ומבטיחה לספר "חוויות" טריות מחדר הניתוח שבוע ניפלא וחג שמח.:)
שרה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)