היי שרה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• היי שרה
    רוזי
    24/09/2010

מורדים את התבושות וזהו לא צריך חבישה שישאר ככה עד שיורידו את הסיכות ואת מוזמנת להגיע 710 למיפגש אם כולם כאן
    דבררי איתי אם את מעוננית מהייכן את

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי שרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי נעומי

שרה מ.
    25/09/2010

אני מירושלים, לא הצלחתי להגיע למחשב יותר מוקדם, היות ואני שומרת שבת, וגם עדיין בכאבים קלים שלאחר הניתוח, אשתדל ליצור איתך קשר, אבל לצערי הרב למפגש לא אצליח להגיע, מקווה שיהיו עוד מפגשים, ואז נוכל להיפגש.
    בברכת שבוע טוב, וחג שמח :)
    שרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה רוזי, כנראה ההרדמה לא פגה:)

שרה מ.
    25/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שרה!!

נעמי
    25/09/2010

אני שמחה לשמוע ממך אפילו בטעות, ב"ה שאת אחרי הנתוח, את תראי שתוך זמן קצר תרגישי הרבה הרבה יותר טוב, אני 4 שבועות ו4 ימים אחרי, וכל כך שמחה להיות במצב הקיים, בחג היתה הבת עם הנכד, ובישלתי ואפיתי, אז את בחיים חדשים והמשקל רק ירד, ופתאום מרגישים הרבה יותר קלים. אז כל טוב, חבל שלא נפגש אבל יהיו עוד מפגשים. חג שמח ושבוע טוב!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו