מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מקס !!!לילך.פ25/09/2010
לגבי הראל - אני הגשתי להם מסמכים והאישור העקרוני הגיע תוך פחות מ 5 שעות...
נכון שהם בחופש עכשיו , אבל במקרה דיברתי לפני החג עם ישי שהוא אחראי על האישורים הנ"ל וממנו אני מחכה לטופס התחייבות והוא אמר לי שהוא עובד בחג והוא מוציא גם את האישור העקרוני וגם את טופס ההתחייבות -ויש לי את הישיר שלו אם תרצה אתן לך. הם חוזרים ב 1/10 ויש שם בחורה בשם ציפי בשלוחה 3 - בחורה מאד יעילה, נחמדה ואדיבה אם תרצה לחכות תפנה אליה אם לא תתקשר ישר לישי .
לגבי הבדיקות :
פסיכיאטרית - קיבלתי דרך רופאת המשפחה , אם אתה עושה פרטי - לא יחייבו אותך בפגישה פסיכיאטרית מקסימום עם פסיכולוג.
אני העדפתי להפגש עם הפסיכיאטרית שתבדוק אם כל "הברגים" במקום.
לגבי הצילום עם המצלמה- ד"ר פייגן מתעכבת על הנושא מאחר והיא אומרת שדרך צילום פנימי רואים פצעים ודלקות בקיבה מה שלא רואים בצילום רנטגן... וההחלמה תהיה קלה אם לא יהיו דלקות ואם יש צריך לטפל לפני ניתוח.
לגבי איסוף השתן- דרך האינדרגרינולוג (אם זכרתי נכון את המילה) - לא יוותרו לך על זה. לגבי א.ק .ג זה חובה, צילום חזה גם חובה, אני התחלתי לקחת כדורי ברזל מאחר ויש לי אנמיה קלה. זה ובגדול אם יש עוד שאלות בקשר לבדיקות אשמח לעזור.
לגבי הראל הם מקסימים פשוט צריך להיות אסרטיבי עם חברות ביטוח ולא לתת להם "לערבב" אותנו ...ואתה לא נראה לי פראייר ... אז קדימה אל תחכה דקה.
תתקשר אליהם כבר ביום א' ותבקש את ישי.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגעי עם "הראל"
מקס ברנר25/09/2010הביטוח שלי הוא ביטוח קבוצתי של לשכת עוה"ד (אשתי...).אין לי קשר ישיר עם "הראל" אלא עם סוכנות הביטוח שזכתה במכרז-מדנס,והם שולחים תזכורות-כנראה לציפי שאיננה במשרד.מה הטלפון של ישי?
ופיצוי מיידי-האם כדורי הברזל עושים לך עצירות?אם כן עברי לסוג הקרוי "ברזל עדין" שחוסך את אי הנעימות האמורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)