מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אין להם פיג'מות במידתנו?!מקס ברנר25/09/2010
אני מבין מדברים שכתבו נעמי, וכן תהל, שבתי החולים שמנתחים את אחינו ואחיותינו במועדון ה-140+ מתקשים להלביש אותם!זו ככל הנראה לא הבעיה לאלו מקרבנו שעם התיק והפלטפורמות מגיעות ל-102 קילו סמליים!
ישנו החלוק הירקרק החינני (עם הגב וחצי ישבן בחוץ) ובהמשך פיג'מת בית החולים המפוספסת-ואלה באים בגדלים די סטנדרטיים.
האם המנותחים הגדולים שבכם יכולים לשפוך אור על העניין?האם המחלקות המתמחות בכך מחזיקות גם ציוד בגודל מתאים?סה"כ מן השלב שפגה ההרדמה, אנו מצפים שיישמרו על כבודנו ועל נוחותנו,ולא ניראה כמו הומלס שגנב בגדים מזדמנים מחבלי כביסה.
האמת-גם לי אין פיג'מה במידתי-לפני כמה עשרות שנים וקילוגרמים עברתי לישון בלי!
אבל לקראת ניתוח יזום-ואם אין ברירה-אני יכול לחפש בחנות מתמחה אם יש בה גם בגדי שינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מקס!!
נעמי25/09/2010לגבי הכנסה לנתוח יש להם איזשהו כותונת שנקשרת מאחורה ומכסים עם סדין ואין בושות, מה שקורה בזמן שאתה יושן, who cares? אבל אני מציעה ללכת ולקנות "אם יש מידה" אני כבר מזמן מזמינה אצל תופרת, אבל העתיד נראה ורוד, אני אחרי.... והאמת הקילוגרמים יורדים, ואיזה הרגשה נהדרת שעשיתי את זה בגיל 64!! כל טוב ולהתראות ב-7/10 חג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי איכפת מהפיג'מות...
לילך.פ25/09/2010אחרי שאתעורר מהניתוח ואחרי שהעבור את הבדיקה עם הנוזל הכחול או האדום
בקיצור שאדע שהכל עבר בשלום ואני חיה - מצידי להשאר עירומה במחלקה... ושיקפצו לי כולם... פיג'מה לא פיג'מה... פרט שולי קטן ולא מעניין!
מקסי..יש לך עוד זמן תזמין דרך איביי או אמזון פיג'מה במידה 20 או משהו כזה וסגור סיפור!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך יקירתי-רק אם אצלח את הניתוח
מקס ברנר25/09/2010בשלום אזדקק לפיג'מה במידתי,ופתאום זה פתאום היכה בי שאין להם כנראה-וגם לי לא!
בתור מי שלא הולך לים כבר 25 שנה ,כדי לא לחשוף את הטורסו שלי לזרים,לא נראה לי שאהפוך לחשפן מרצון בתקופת אשפוזי.
את תארזי בושם וקרם גוף-אני אארוז פיג'מה וכרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס!!
נעמי26/09/2010אני אתן לך את הכתובת של התופרת, והיא תתפור לך לפי מדתך, אין מה לדאוג. נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע על מה אתם מדברים
דניאל25/09/2010אישתי השתרוולה בוולפסון, ואצלם יש פיג'מות 4 אקס אל.
נראה לי שהם מלווים פיג'מות ממחלקת יולדות.....
הבעייה היחידה שהם נותנים לבחור רק בין המעצבים, גורג'יו ארמני או וורסצ'ה,
גוצ'י ודולצ'ה וגבאנה - לא המגוון - חבל......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דניאל
ריקי25/09/2010היי דניאל אשמח לדבר איתך. גם אני נותחתי בוולפסון אצל ד"ר שימעונוב וד"ר שכטר. דבר איתי 0543934147.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתן לך רמז דקיק
מקס ברנר25/09/2010(כמו בשיר החנוכה האהוב"נר לי דקיק")
חולצות הפולו שלי במידה 6X התרוממו על הכרס עד שהטבור שלי נחשף ברבים.אשת חיקי הנצחית רכשה לי אצל ז'קלין ברעננה כמה חולצות במידה 7X.
האם גם נמנמות כאלה יש להם בוולפסון,או שאפשר להתעניין במרפאת גן החיות התנכ"י?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס אהבתי...
לילך.פ25/09/2010את גן החיות התנכי...גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס- לחבר 2 פיג'מות של 4 XL
תהל26/09/2010וביחד תקבל 8...
העיקר המטרה הסופית..
אהבתי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן בעיה ...
ליאור26/09/2010לפני הניתוח (באסותא לב המפרץ ) לבשתי 2 חלוקים אחד לבשתי שהפתח מאחור ואת השני כשהפתח מקדימה ...
ברגע שיכולתי לקום מהמיטה עברתי לבגדים שלי(מכנס טרנינג קצר וחולצת טריקו) - משפר מייד את ההרגשה .
שבוע טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)