מוגזים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מוגזים
    אסאמה שורוש
    26/09/2010

שבוע טוב לכולם

ארבעה חודשים לאחר שרוול

ירידה מצויינת של 38 קילו , אבל !!! לפעמים בא לי על איזה רד בול או כוס מוגז האם זה אסור לחלוטין ??

ומתוך ניסיון של אחרים האם אמשיך לרדת בין קילו ושני קילו בשבוע ורציתי לשאול ולברר האם יש אנשים ששמרו על משקלם לאחר הרבה זמן מהניתוח

תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוגזים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי המוגז..

לילך.פ
    26/09/2010

אני יודעת שחבר שלי היה מכור למוגז... ואחרי חודשיים הוא דיבר עם המנתחת שלו שאמרה לו שינסה מעט ואם הוא מרגיש בסדר עם זה שישתה... אז אני חושבת ראשית שצריך לשאול את המנתח או לעשות ניסוי בקטן. בהצלחה...

אגב יופי של ירידה... בהצלחה בהמשך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוגז ושמירה על הירידה לאורך זמן

שולה זק
    26/09/2010

שלום לך,
    אם לא כואב לך ולא לוחץ לך אתה יכול לשתות מוגז. תנסה ותראה. השאלה מה נותנת לך השתיה המוגזת? מנפחת ותופסת "נפח" של אוכל". אל תשכל שכל ה"רד בולים" למניהם ובירה - עתירי קלוריו ולא עוזרים לירידה במשקל.
    הניתוח שעברת הוא כלי "שוטר" שבא ללמדך לשנות הרגלי אכילה ולאמץ אורח חיים בריא בתחום האכילה וההתנהלות. אם תקפיד על ליווי דיאטנית בשנה הראשונה וכן תשלב פעילות גופנית ולא תשכח שלושה דברים - תמשיך לרדת ולשמור לאורך זמן.
    1. כל קילו עובר דרך הפה
    2. הביס השני טעמו כביס הראשון.
    3. חוץ ממים הכל משמין.
    עד כה הצלחת יפה, בטוחני שתמשיך לרדת (לא ציינת מה היה ה- BMI שלך)ותשמור על התוצאות לאורך זמן (אני כבר 9 שנים)
    בהצלחה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אסמאה

ליאור
    26/09/2010

אין איסור מחולט על מוגז.
    את מספיק זמן אחרי הניתוח כדי לנסות.
    ממליץ לנסות לגימות קטנות מאוד ועדיף משהו עם מעט גזים יחסית , ולחכות לראות מה ההרגשה.
    אני הייתי מכור לקולה התמכרות קשה ( היו תקופות שהייתי מגיע ל2 ליטר ביום ) היום טועם מידי פעם ולא יותר מ2-3 לגימות וזה כבר לא עושה לי את זה .
    המוגז היחידי שלא מוותר עליו זה בירה , וגם זה פעם בשבוע ...
    לצערי הקצב ירידה המצויין שלך לא יכול להמשך לנצח הוא ירד לאט לאט ואז תגיעי לשלב של לשמור על המשקל.
    יש לך פה את שולה שהיא דוגמא לירידה מדהימה של 70 ק"ג ושמירה על זה לאורך שנים - בהחלט דוגמא ומקור השראה ...
    בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו