למה יש כל כך הרבה בירוקרטיה?????

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• למה יש כל כך הרבה בירוקרטיה?????
    ליאת
    26/09/2010

מישהו יכול להסביר לי למה אני צריכה להמתין לפגישה ראשונה עם מנתח 4-5 חודשים האם יש מנתחים שזה לוקח פחות?????ואם כן אינפורמציה בבקשה!!!!!!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליאת...

לילך.פ
    26/09/2010

האם את הולכת דרך קופ"ח או דרך חברת ביטוח ? ואם דרך קופ"ח איזה קופה ?
    עקרונית את צריכה לבקש רשימת מנתחים ולהפגש עם אחד כרגע לא משנה מי רק שיתתנו לך את רשימת הבדיקות אחרי הבדיקות תלכי למי שאת רוצה ותתפסי תור מעכשיו.... ותרימי קצת צעקות זה יעזור בטוח (מניסיון)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי דווקא הלך מהר....

דניאל
    26/09/2010

בדקתי עם מי הקופה שלי (מאוחדת) עובדת, וקבעתי תור לפגישה עם המנתח (במקרה שלנו, בוולפסון), זמן המתנה לפגישה - חודש וחצי.

בזמן ההמתנה, ביצעתי את בדיקות הדם והשתן בקופ"ח, נרשמתי לצילום קיבה, ועד מועד הפגישה כבר היו לי כל התוצאות.

לפני הפגישה בוולפסון עם המנתח, באותו היום, פגשנו דיאטנית ופסיכולוגית, נקבע תור לניתוח, לחודש וחצי קדימה (ורק כי באוגוסט המנתחים יצאו לחופשה של שבועיים...)
    והינה, אישתי כבר אחרי, ואני שביקשו ממני להמתין חודש וחצי כדי לתת לאישתי זמן להתאושש, נשארו לי 29 ימי המתנה.

עשיתי הכל ללא פרוטקציות בלי השתתפויות ודרך קופ"ח (בלי להפעיל ביטוחים פרטיים).

לדעתי, הליך קצר ולא בירוקרטי לחלוטין.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאל אני מקווה שתם מגעים

רוזי
    26/09/2010

לפגישה אצל לילךךךךךךךךך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

שולה זק
    26/09/2010

ההמתנה לפגישה עם מנתח שונה ממקום למקום. תלוי בקופה, תלוי באזור המגורים ותלוי במרכז הרפואי אליו את פונה.
    ניתן לעיתים לקצר את זמן ההמתנה בפניה למרכז רפואי פרטי, אם יש ביטוח מתאים.
    הכירורגים מאוד עמוסים ולא לשכוח שהם לא מנתחים רק קיצורי קיבה.
    תבדקי איפה התור הקצר ביותר אליו את יכולה לקבל התחייבות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו