מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- למה יש כל כך הרבה בירוקרטיה?????ליאת26/09/2010
מישהו יכול להסביר לי למה אני צריכה להמתין לפגישה ראשונה עם מנתח 4-5 חודשים האם יש מנתחים שזה לוקח פחות?????ואם כן אינפורמציה בבקשה!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת...
לילך.פ26/09/2010האם את הולכת דרך קופ"ח או דרך חברת ביטוח ? ואם דרך קופ"ח איזה קופה ?
עקרונית את צריכה לבקש רשימת מנתחים ולהפגש עם אחד כרגע לא משנה מי רק שיתתנו לך את רשימת הבדיקות אחרי הבדיקות תלכי למי שאת רוצה ותתפסי תור מעכשיו.... ותרימי קצת צעקות זה יעזור בטוח (מניסיון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי דווקא הלך מהר....
דניאל26/09/2010בדקתי עם מי הקופה שלי (מאוחדת) עובדת, וקבעתי תור לפגישה עם המנתח (במקרה שלנו, בוולפסון), זמן המתנה לפגישה - חודש וחצי.
בזמן ההמתנה, ביצעתי את בדיקות הדם והשתן בקופ"ח, נרשמתי לצילום קיבה, ועד מועד הפגישה כבר היו לי כל התוצאות.
לפני הפגישה בוולפסון עם המנתח, באותו היום, פגשנו דיאטנית ופסיכולוגית, נקבע תור לניתוח, לחודש וחצי קדימה (ורק כי באוגוסט המנתחים יצאו לחופשה של שבועיים...)
והינה, אישתי כבר אחרי, ואני שביקשו ממני להמתין חודש וחצי כדי לתת לאישתי זמן להתאושש, נשארו לי 29 ימי המתנה.
עשיתי הכל ללא פרוטקציות בלי השתתפויות ודרך קופ"ח (בלי להפעיל ביטוחים פרטיים).
לדעתי, הליך קצר ולא בירוקרטי לחלוטין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל אני מקווה שתם מגעים
רוזי26/09/2010לפגישה אצל לילךךךךךךךךך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שולה זק26/09/2010ההמתנה לפגישה עם מנתח שונה ממקום למקום. תלוי בקופה, תלוי באזור המגורים ותלוי במרכז הרפואי אליו את פונה.
ניתן לעיתים לקצר את זמן ההמתנה בפניה למרכז רפואי פרטי, אם יש ביטוח מתאים.
הכירורגים מאוד עמוסים ולא לשכוח שהם לא מנתחים רק קיצורי קיבה.
תבדקי איפה התור הקצר ביותר אליו את יכולה לקבל התחייבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)