מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חודש אחריי – עדכון.גל (הבן)27/09/2010
אז מה אפשר כבר להגיד שעוד לא אמרתי.... באמת הכל בסדר, החיים חזרו לחלוטין למסלולם, ירדתי קצת מעל 15 קילו בחודש ואני יכול לאכול הכל. ככה שהחיים עשר.
-- מה אתה מאכיל אותנו לוקשים , ספר גם מה קצת פחות מעשר ?
מממ אז ככה - אני עדיין יכול לאכול ממש מעט מאוד, אבל ממש - אני מתמלא לחלוטין אחרי כמה כפיות ואם אני מגזים אני מרגיש את נחת הליחה.
הרבה פעמים זה לא מספיק בשביל שאני ארגיש שהגוף חזק דיו לתפקוד מלא (אני פשוט מתעייף מהר יותר). אבל אני שורד עם מה שיש.
ולמרות זאת אני מסוגל לעשות ממש הכל, כולל ללכת לחדר כושר ולעשות כל מיני סוגי אירובי לייט {אנארובי (משקולות/מכשירים) אני עדיין לא מנסה}.
מממ מה עוד קצת מבאס אתם שואלים ?
אנשים עוד לא רואים בטירוף את ההרזיה (אומרים לי שרואים בעיקר בפנים), אישתי אומרת שזה בגלל הבגדים שאני לובש, אבל מה זה משנה – גם ככה עשיתי את הניתוח בשביל הבריאות ולא בשביל שאנשים יגידו לי כמה אני חתיך ?
חוצמזה – היום אכלתי סושי – ממש התגעגעתי לזה. 3 חתיכות עלובות של הוסומאקי ואני כבר לא יכול לנשום. אבל אלו היו חתיכות כל כך טעימות. יאם יאם.
וגם אמצנו כלב!!! גור גולדן מעורב מדהים. וזה אושר גדול.
זה העדכון החודשי שלי. נקווה שעד העדכון הבא (עוד חודש) אני יהיה עוד 7 קילו פחות וככה אני יהיה ביעד הראשון שלי – יעד קניית הבגדים.
גל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל שלום
פרופ` אחמד מחג`נה27/09/2010גל - תיצור איתי קשר טלפוני מחר בשעות הבוקר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגללללללללל
לילך.פ28/09/2010אתה ממש צונאמי של ירידה... 15 קילו בשבועיים ???????????????.
אני מניחה שד"ר מחג'נה מבקש לדבר איתך בקשר לחולשה...
כפי הנראה אתה לא אוכל כמעט כלום....
לגבי הסובבים שלא ממש רואים... חכה ... זה בא בבום! נראה מה החבר'ה מהמילואים יגידו....
בי בנתיים לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלושש
ריקי28/09/2010מדהים כל הכבוד איזה ירידה ואהווווווווו. שמור על עצמך זה הכי חשוב לשתותת המון כי זה חשוב. ומחכים שתפתיע במיפגש. מחכים ומצפים למי למי למי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתן מלכות - תודה!
גל (הבן)28/09/2010אבל לא ירדתי 15 קילו בשבועיים, אלא בחודש. אבל זה גם נחמד מאוד...
והיום עשיתי צעד לשיפור המורל וקניתי לי 2 חולצות נחמדות, שימו לב - רק XL.
והלכתי לחברים - ופתאום הם התעוררו. והתחילו להריץ מחמאות. היה ממש כייף.
דרך אגב לילך - ד"ר מחאגנה דיבר על משהו שבכלל לא קשור לעדכון שלי, פשוט הוא היה צריך שאצור איתו קשר לגביי משהו אחר. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן-גל:אתה לי מדרש פליאה!
מקס ברנר29/09/2010XL זו מידה של רזים! בפעם האחרונה שלבשתי חולצה כזו,בגין היה ראש ממשלה,ואתה-למיטב זכרוני- היית ביצית בהמתנה בתור ארוך בספריית הביציות של אמא!
אז אם קנית חולצות אלה-כעזר מוטיבציה- כדי ללבוש אותן ביום העצמאות הבא-ניחא.אם אתה כבר מדגדג את ה-XL-אני מרשה לעצמי לחלוק על ההגדרה שלך את עצמך כ-"שמן מאד".
רק לשם השוואה-פגשתי באחרונה שני בוגרי שרוול, עם BMI מכובד בכניסה לניתוח.שני אלה בכניסה לניתוח,בצירוף למשקלי בהווה (אני עוד כמה חודשים לפני) מביאים למשקל ממוצע של 157 קילו ו-BMI ממוצע של 53.
כמה זה מרוחק מחולצת XL?-שישים קילו בערך?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהXL זה תלוי חנות.
גל (הבן)29/09/2010מקס, כמו שכתבתי בעבר - אני התחלתי את המסע בBMI 41 ולא 50+... ככה שהדרך לXL היא לא כזאת ארוכה.
חוצמזה יש גם סוגים של XL - במהלך הטיול בקניון החלטתי להתפרע ממש ולהכנס לקסטרו (בחיים לא קניתי בחנות כזאת או בדומה לה כלום) ומידת הXL שם לא הייתה קרובה לעלות עלי, מאידך, בפולגת - חנות שאני דיי אוהב, מידת XL (במידה והיא לא סלים-פיט) עלתה עלי יופי.
ככה שגם XL זה תלוי חנות...
אתה מזלזל בהגדרה שלי כ"שמן מאוד", אין צורך, לא אני הגדרתי את הנושא אלא איזו ועדה שהחליטה שדווקא מBMI 40 אתה מתחיל להיות שמן חולני או הגדרה חולנית אחרת... אני דווקא הייתי שמח להיות מוגדר כחתיך הורס מפיל נשים וגברים גם יחד :) אבל לצערי החליטו בשבילי אחרת.
אל תדאג לא נפגעתי מהזלזול או משהו דומה, אני שמח שבחרתי לעשות את הניתוח בBMI 41 ולא חיכיתי להגיע לBMI 50 פלוס ואני יותר מגאה להיות XL (פולגת) היום.
הכל ברוח טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל...
לילך.פ29/09/2010הראש התכוון חודש האצבעות כתבו שבועיים .... 15 קילו בחודש קניתי מראש!
תמשיך בדרך הזאת... אתה בכיון הנכון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
אמי29/09/2010כל הכבוד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)