מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אכזבהמשרוולת 428/09/2010
מועדים לשמחה לכולם
ביום ראשון אהיה משורוולת חודשיים בדיוק.
עד כה ירדתי 14 ק"ג.
אני נפגשת עם תזונאית בריאטרית פעם בשבוע ומתאמנת 2-3 פעמים בשבוע במכון כושר.
יש לציין שהBMI ההתחלתי שלי לא היה גבוה 35 וקצת.
ביחס למשרוולים אני מרגישה שהירידה שלי היא מאוד איטית.
כמו כן אין לי בעיה עם מתוקים, לא שאני אוכלת, אך יצא לי ולא הרגשתי את הגועל שמספרים עליו באסה. למה זה?
תודה מראש לכלכ המגיבים
שרית :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית היקרה
רוזי28/09/2010את יורדת מציין תלוי באיזה מישקל את יורדת החברים לפעמים מגזים במיספרים שלהם תיהיה מאושרת זה מציין את בדרך הנכונה תעשי הליכה שתיה וכמובן לא לשכוח ויטמין מקווה לפגוש אותך ב710 תבואי כדאי יום טוב חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רוזי :)
משרוולת 428/09/2010נכנסתי לניתוח במשקל 96 כיום 82.
הגובה שלי 1.65 .
תודה על ההתיחסות המהירה, אשתדל מאוד להגיע למפגש
שרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד שרית
שולה זק28/09/2010הירידה שלך יפה מאוד ואת לא צריכה להיות כלל מאוכזבת. ביחס ל BMI ההתחלתי שלך הירידה שלך טובה מאוד. כמו כן את מתאמנת במכון כושר ועוזרת לתאי השומן להפוך לתאי שריר - תאי שריר יותר כבדים. אני משוכנעת שבהיקפים את ירדת יפה ועדיין מרגישה שהגוף מעצב את עצמו.
את פועלת נכון - דיאטנית ופעילות גופנית - את מאמצת הרגלי אכילה נכונים ואורח חיים בריא.
בהצלחה בהמשך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד.
גל (הבן)28/09/2010לי זה נשמע כאילו את עושה עבודה מצוינת, הלוואי וכולם יצליחו כמו שאת מצליחה.
וחוצמזה אל תשכחי, כולה חודשיים. זה לא כזה הרבה לשינוי כזה דרמטי. תני לזמן לעשות את שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)