טבעת או שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• טבעת או שרוול
    לילך
    28/09/2010

שלום, אני מבררת כרגע על 2 סוגי הניתוחים והייתי רוצה לשמוע אם יש מישהו שיכול לספר לי חוויות שלו על סוג הניתוח שהוא עבר...
    הבנתי ששרוול מאוד מומלץ כי הוא פחות גורם לתופעת ה"נתקע לי" אבל הוא גם ממש בלתי והפיך והרבה יותר מסוכן לעומת הטבעת...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טבעת או שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טבעת או שרוול

פרופ` אחמד מחג`נה
    28/09/2010

לילך שלום
    תוכלי לדפדף בפורום ותמצאי שכתבתי אודות שני הנתוחים. חשוב מאוד להפגש עם מנתח אשר מבצע את כל סוגי הניתוחים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ולמה ניתוח הפיך?

שולה זק
    28/09/2010

שלום לילך,
    כפי שדר' מחג'נה כתב רצוי שתעייני בדברי הכותבים בפורום ותשובות הרופאים. כמו כן ממליצה לקרוא את "שאלות נפוצות בפורום" תקבלי שם הרבה תשובות ואינפורמציה.
    השיקול לבחירת סוג הניתוח צריך להתבסס על התאמה למטופל על פי ההסטוריה הרפוראית, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה וכו'. מי שמגיע לניתוח , עבר כבר את כל ניסיונות ההרזיה למיניהם וכנראה ללא הצלחה לשמירת הירידה לאורך זמן.. הניתוח בא לתת פתרון ועזרה לשינוי הרגלי אכילה וירידה במשקל תוך כדי שינוי הרגלי אכילה ואורח חיים, דבר המביא לשמירה על ההישגים והתוצאות לאורך זמן.
    נשמח לעזור בכל עת
    חג שמח
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו