שלום לכולם!!!!!!!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם!!!!!!!
    וילהלם אלמוג
    29/09/2010

קוראים לי אלמוג ורציתי לשתף את מי שרוצה לעשות את הניתוח שרוול קיבה ולתמוך בו וגם לאלה שעשו את הניתוח.
    לפני שלושה שבועות בתאריך6.9.10 בבית חולים אסותא שברמת החייל עברתי ניתוח אצל דר אניה פייגן ניתוח שרוול קיבה וירדתי בנתיים 15 קילו דבר ראשון לפני שאני ממשיך חשוב לי להגיד לכל מי שרוצה לעשות ניתוח שיעשה רק אצל דר פייגן היא פשוט מדהימה רופאה כזאת עוד לא פגשתי רופאה שדואגת רופאה שהיא פשוט מלאך ולא אני לא מגזים ברגע שאתה מגיע אליה לקליניקה אי אפשר שלא לאהוב את הרופאה הזאת באמת מהרגע שיצאתי מחדר ניתוח לא היה לי כאבים בכלל וגם אחרי זה שהשתחררתי הביתה לא כאב לי בכלל אני באמת ממליץ על דר פייגן יש לך יחס חם ומסור ובאמת שאפשר לסמוך עליה גם שאת,ה ישן לכל מי שרוצה לשאול שאלה לגבי הניתוח אני אשמח לענות המייל שלי הוא [email protected] המשך יום נפלא

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולם!!!!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהצלחה לאלמוג

שולה זק
    29/09/2010

חשוב שתקבל יעוץ ולויוולי של דיאטנית במהלך החודשים הקרובים כמו כן רצוי לשלב פעילות גופנית.
    בהצלחה וחג שמח
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אלמוג...

לילך.פ
    29/09/2010

שמחתי מאד לקרוא את ההודעה שלך , יש לי ניתוח ב 14/10 אצל ד"ר פייגן במדיקל סנטר בהצליה .... אם להיות גלויה לא ההיתי סגורה עליה.. וסגרתי מתוך ברירת מחדל, אבל אני מאד שמחה לשמוע שהאינטואיציות שלי עובדות... מקוה שיעבור עלי בשלום גם בלי כאבים ובכלל לצאת מזה .... :))))) אשמח לשמוע ממך עוד עדכונים.
    חג שמח לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כ

וילהלם אלמוג
    30/09/2010

היי לילך אני יכול להרגיע אותך ולהגיד לך שאין לך מה לדאוג תיכנסי לחדר ניתוח כמו גדולה ותצאיי מימנו בריאה ושלמה בעזרת השם אשמח שתעדכני אותך שתשתחררי הביתה איך עבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי לילך

וילהלם אלמוג
    28/11/2010

היי לילך!!
    אני משתוקק לדעת איך עבר עלייך הניתוח אשמח אם תעדכני אותי בבקשה אלמוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הניתוח של לילך נדחה לפי שעה

מקס ברנר
    28/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו