מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלום לכולם!!!!!!!וילהלם אלמוג29/09/2010
קוראים לי אלמוג ורציתי לשתף את מי שרוצה לעשות את הניתוח שרוול קיבה ולתמוך בו וגם לאלה שעשו את הניתוח.
לפני שלושה שבועות בתאריך6.9.10 בבית חולים אסותא שברמת החייל עברתי ניתוח אצל דר אניה פייגן ניתוח שרוול קיבה וירדתי בנתיים 15 קילו דבר ראשון לפני שאני ממשיך חשוב לי להגיד לכל מי שרוצה לעשות ניתוח שיעשה רק אצל דר פייגן היא פשוט מדהימה רופאה כזאת עוד לא פגשתי רופאה שדואגת רופאה שהיא פשוט מלאך ולא אני לא מגזים ברגע שאתה מגיע אליה לקליניקה אי אפשר שלא לאהוב את הרופאה הזאת באמת מהרגע שיצאתי מחדר ניתוח לא היה לי כאבים בכלל וגם אחרי זה שהשתחררתי הביתה לא כאב לי בכלל אני באמת ממליץ על דר פייגן יש לך יחס חם ומסור ובאמת שאפשר לסמוך עליה גם שאת,ה ישן לכל מי שרוצה לשאול שאלה לגבי הניתוח אני אשמח לענות המייל שלי הוא [email protected] המשך יום נפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה לאלמוג
שולה זק29/09/2010חשוב שתקבל יעוץ ולויוולי של דיאטנית במהלך החודשים הקרובים כמו כן רצוי לשלב פעילות גופנית.
בהצלחה וחג שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אלמוג...
לילך.פ29/09/2010שמחתי מאד לקרוא את ההודעה שלך , יש לי ניתוח ב 14/10 אצל ד"ר פייגן במדיקל סנטר בהצליה .... אם להיות גלויה לא ההיתי סגורה עליה.. וסגרתי מתוך ברירת מחדל, אבל אני מאד שמחה לשמוע שהאינטואיציות שלי עובדות... מקוה שיעבור עלי בשלום גם בלי כאבים ובכלל לצאת מזה .... :))))) אשמח לשמוע ממך עוד עדכונים.
חג שמח לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכ
וילהלם אלמוג30/09/2010היי לילך אני יכול להרגיע אותך ולהגיד לך שאין לך מה לדאוג תיכנסי לחדר ניתוח כמו גדולה ותצאיי מימנו בריאה ושלמה בעזרת השם אשמח שתעדכני אותך שתשתחררי הביתה איך עבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך
וילהלם אלמוג28/11/2010היי לילך!!
אני משתוקק לדעת איך עבר עלייך הניתוח אשמח אם תעדכני אותי בבקשה אלמוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההניתוח של לילך נדחה לפי שעה
מקס ברנר28/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)