מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- סיכום של חודשייםsw29/09/2010
אז ככה הרבה זמן לא כתבתי פה אתם יודעים חגים ,עבודה חדשה ,ועוד מעט מעבר דירה. בקיצור הרבה לחץ.
טוב ,כמו שחלקכם יודעים התחלתי את התהליך ב19.07. נותחתי אצל ד"ר מחג'נה במישקל 125 קילו וBMI 40.2 .חודשיים בדיוק אחרי אני שוקל 101 קילו BMI 32 ירידה של 24 קילו, אני כבר אוכל הכל, ובליווי צמוד של דיאטנית.
לצערי ,במקום העבודה החדש אני מוקף כל היום בעוגות ממתקים ושתייה מתוקה.(חברת היי-טק), למזלי יש גם יוגורטים ופירות.
אם יש למישהו שאלה אשמח לענות. תודה במיוחד לשולה ששיכנעה אותי לעשות את הניתוח ולד"ר מחג'נה היקר שעשה עבודה מדהימה גם גופנית וגם נפשית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד
ורד29/09/2010הפרטים שאתם כותבים (משורוולים ותיקים יחסית) נותנים לנו תקווה וכוח להמשיך כי זה אינו דבר קל לאדם שהיה רגיל לאכול מה שהוא רוצה מתי שהוא רוצה לשנות את ההרגל הזה, וזה רק מראה לנו כמה שהיה שווה לנו לעשות את הניתוח.
ונותחת ביום הולדת שלי :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת ורד
שולה זק29/09/2010בגלל זה חשוב לקיים מפגשים וקבוצות תמיכה, על מנת שמתלבטים או מנותחים שכבר בהליכים יפגשו אנשים "אמיתיים" ולא רק סיפורים.
במפגש הקודם השתתפו 2 שהיו לפני ניתוח. עופר ואילנית. היום עופר כבר ותיק (חחח) 25 קילו פחות בכמעט חודשיים. ואילנית נותחה ב 15.9.
שניהם אמרו שהמפגש חיזק אותם ונתן להם המון תשובות והבנה של הנושא.
בהצלחה לכולם
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ורד ושולה
sw29/09/2010חודשיים זה עדיין לא ממש ותיק אני עדיין בשלב שאני כל יום מגלה דברים חדשים
כמו למשל ששני ביסים מלחמניה סותמים אותי לכל היום או למשל שיש צלחות אוכל מרכזיות ולא רק אישיות
אני אכן עושה ספורט (כדורסל,הליכות ושחיה)
ומשתדל לשמר את התהליך שהתחלתי מקוהה תוך שנה להיות ביעד (80 קילו) ולאחר מכן לשמר אותו לאורך זמן
ואם מישהו מתלבט אני ממליץ בכל פה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד! אין דבר העומד בפני הרצון
שולה זק29/09/2010אני שמחה שהיינו הקטליזטור החיובי ועזרנו לך לקבל החלטה שכבר משנה את עתידך מבחינה בריאותית ואיכות החיים.
אין ספק בליבי שמטופלים שבדרך, שעדיין מתלבטים, או כבר בשלבי ההכנות לקראת - ישמחו לשוחח אתך ולקבל מידע יותר פרטני.
שמחתי לקרוא שאתה מתנהל בצמוד לדיאטנית והנחיותיה. האם התחלקת גם פעילות גופנית. זכור חשוב לא פחות.
בהצלחה בהמשך. תמשיך לעדכן וחג שמח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגיע למיפגש זה חשוב.
ריקי29/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)