טבעת או שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• טבעת או שרוול
    דני
    29/09/2010

אני עומד בפני החלטה ניתוח בריאטרי, מאחר שרזיתי ושמנתי בימי חיי כמות קילוגרמים נכבדה.
    אני יושב וקורא בפורום הזה כמו גם בפורמים אחרים, ולא קיבלתי תשובה חד משמעית טבעת או שרוול.
    ניתוח שרוול הוא ניתוח חדש יחסית עם אחוזי הצלחה מרשימים ומאידך זה ניתוח בלתי הפיך, לעומת זאת ניתוח טבעת הוא ניתוח הפיך אך היישום שלו קשה ביותר (סגירות ופתיחות, הקאות אינסופיות וכו') ורמת הסיכון קטנה יותר.

עקב החשש הרב אני נוטה לכיוון הטבעת, אשמח לקבל חוות דעת ממנותחי טבעת מרוצים, שיספרו לי על ההליך, הסגירות והפתיחות, הירידה במשקל והיכולת לסגל את אורך החיים החדש.

תודה

דני

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טבעת או שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוג ניתוח

שולה זק
    29/09/2010

שלום דני,
    את סוג הניתוח רצוי מאוד לבחור יחד עם המנתח , בהתאם להסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה.(רצוי לגשת למנתח שעושה את שלושת סוגי הניתוחים., לא ציינת גיל, גובה, משקל. האם אתה עומד בקריטריונים לניתוח. לא הבנתי למה צריך ניתוח הפיך? לא שמעתי שמשהו הוציא את הטבעת כי ירד במשקל ונמאס לו. צריך לבחור את הניתוח שהכי מתאים לצרכים שלך. אל שכח, שטבעת מצריכה המון משמעת עצמית ושעתוף פעולה מלא של המטופל, וכמו שכתבת יש מידי פעם לפתוח ולסגור.
    אני מקווה שלאחר התיעצות עם רופא מנתח בתחום קיצורי קיבה, תבחרו יחד את הניתוח המתאים לך, בהנחה שאתה עומד בקריטריונים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני שראול

רוזי
    30/09/2010

זה ניתוח פלאים ללא הקאות ללא סגירה ופתיחה תחושה נעימה של שובע מה יש יותר טוב מי זה בהצלחההההההההההההה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו