מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- טבעת או שרוולדני29/09/2010
אני עומד בפני החלטה ניתוח בריאטרי, מאחר שרזיתי ושמנתי בימי חיי כמות קילוגרמים נכבדה.
אני יושב וקורא בפורום הזה כמו גם בפורמים אחרים, ולא קיבלתי תשובה חד משמעית טבעת או שרוול.
ניתוח שרוול הוא ניתוח חדש יחסית עם אחוזי הצלחה מרשימים ומאידך זה ניתוח בלתי הפיך, לעומת זאת ניתוח טבעת הוא ניתוח הפיך אך היישום שלו קשה ביותר (סגירות ופתיחות, הקאות אינסופיות וכו') ורמת הסיכון קטנה יותר.
עקב החשש הרב אני נוטה לכיוון הטבעת, אשמח לקבל חוות דעת ממנותחי טבעת מרוצים, שיספרו לי על ההליך, הסגירות והפתיחות, הירידה במשקל והיכולת לסגל את אורך החיים החדש.
תודה
דני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג ניתוח
שולה זק29/09/2010שלום דני,
את סוג הניתוח רצוי מאוד לבחור יחד עם המנתח , בהתאם להסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה.(רצוי לגשת למנתח שעושה את שלושת סוגי הניתוחים., לא ציינת גיל, גובה, משקל. האם אתה עומד בקריטריונים לניתוח. לא הבנתי למה צריך ניתוח הפיך? לא שמעתי שמשהו הוציא את הטבעת כי ירד במשקל ונמאס לו. צריך לבחור את הניתוח שהכי מתאים לצרכים שלך. אל שכח, שטבעת מצריכה המון משמעת עצמית ושעתוף פעולה מלא של המטופל, וכמו שכתבת יש מידי פעם לפתוח ולסגור.
אני מקווה שלאחר התיעצות עם רופא מנתח בתחום קיצורי קיבה, תבחרו יחד את הניתוח המתאים לך, בהנחה שאתה עומד בקריטריונים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני שראול
רוזי30/09/2010זה ניתוח פלאים ללא הקאות ללא סגירה ופתיחה תחושה נעימה של שובע מה יש יותר טוב מי זה בהצלחההההההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)