מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מועד לניתוח שרוולאופירה29/09/2010
ד"ר מחג'נה שלום
אני עושה סקר בתי חולים בארץ, וברצוני לברר איתך מתי אפשר לעבור ניתוח לשרוול קיבה בבי"ח רמב"ם. אני מבינה ששם אתה מנתח.
יש לי מנתח שאני איתו בקשר, אבל כרגע אני בודקת את האפשרות להתנתח לפי מועד הניתוח ולא לפי המנתח עצמו. אני עומדת בקריטריונים של הקופ"ח ( כללית ) ולקראת סיום הבדיקות המקדימות. אני מאוד מעוניינת להקדים את הניתוח ככל האפשר במסגרת מימון קופ"ח.
תודה
אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתי ...
לילך.פ30/09/2010אני לא חושבת שד"ר מחגנה יענה לך מעל דפי אתר זה תאריך לניתוח, זה לא מכובד, לא מקצועי ולא אחראי.... אחרי הכל זה ניתוח!
לא תור לאוטובוס...
מציעה לך להרים לו טלפון ... בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיחה עם ד"ר מחג'נה
אופירה01/10/2010לילך אני מבינה את דברייך, כוונתי היתה לשאול על החודש שבו נותנים היום תורים לניתוח שרוול קיבה בבי"ח רמב"ם,( אני חיפאית), לא חשבתי ששווה להטריד אותו בטלפון בשביל שאלה זאת,אני לא מעוניינת בתאריך ספיציפי כרגע, רק בהערכה כללית.
בכל מקרה , אם זה נהוג אשמח ליצור איתו קשר טלפוני, ידוע לך מספר הטלפון שלו ?
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אתי
שולה זק30/09/2010לא ציינת את אזור מגורייך. כחברת קופת חולים כללית, יש משמעות לאזור המגורים. עליך לברר בקופה לאיזה בית חולים ציבורי את מקבלת התחייבות ואם בית חולים רמב"ם כלול ברשימה.,למשל - אני כחברת כללית, תושבת נצרת עילית, לא יכולה לקבל הפניה לרמב"ם.
אשמח לעזור בכל עת ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אתי
שולה זק01/10/2010את התור לא נותן הרופא עצמו, בדרך כלל במשרד המרפאה.
רשמי לך את הנייד של דר' מחג'נה 050-2063521.
שוב אני מציינת, בדקי אם את מקבלת התחייבות לרמבם
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)