מועד לניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מועד לניתוח שרוול
    אופירה
    29/09/2010

ד"ר מחג'נה שלום

אני עושה סקר בתי חולים בארץ, וברצוני לברר איתך מתי אפשר לעבור ניתוח לשרוול קיבה בבי"ח רמב"ם. אני מבינה ששם אתה מנתח.
    יש לי מנתח שאני איתו בקשר, אבל כרגע אני בודקת את האפשרות להתנתח לפי מועד הניתוח ולא לפי המנתח עצמו. אני עומדת בקריטריונים של הקופ"ח ( כללית ) ולקראת סיום הבדיקות המקדימות. אני מאוד מעוניינת להקדים את הניתוח ככל האפשר במסגרת מימון קופ"ח.

תודה
    אתי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מועד לניתוח שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אתי ...

לילך.פ
    30/09/2010

אני לא חושבת שד"ר מחגנה יענה לך מעל דפי אתר זה תאריך לניתוח, זה לא מכובד, לא מקצועי ולא אחראי.... אחרי הכל זה ניתוח!
    לא תור לאוטובוס...

מציעה לך להרים לו טלפון ... בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיחה עם ד"ר מחג'נה

אופירה
    01/10/2010

לילך אני מבינה את דברייך, כוונתי היתה לשאול על החודש שבו נותנים היום תורים לניתוח שרוול קיבה בבי"ח רמב"ם,( אני חיפאית), לא חשבתי ששווה להטריד אותו בטלפון בשביל שאלה זאת,אני לא מעוניינת בתאריך ספיציפי כרגע, רק בהערכה כללית.
    בכל מקרה , אם זה נהוג אשמח ליצור איתו קשר טלפוני, ידוע לך מספר הטלפון שלו ?

אתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אתי

שולה זק
    30/09/2010

לא ציינת את אזור מגורייך. כחברת קופת חולים כללית, יש משמעות לאזור המגורים. עליך לברר בקופה לאיזה בית חולים ציבורי את מקבלת התחייבות ואם בית חולים רמב"ם כלול ברשימה.,למשל - אני כחברת כללית, תושבת נצרת עילית, לא יכולה לקבל הפניה לרמב"ם.
    אשמח לעזור בכל עת ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אתי

שולה זק
    01/10/2010

את התור לא נותן הרופא עצמו, בדרך כלל במשרד המרפאה.
    רשמי לך את הנייד של דר' מחג'נה 050-2063521.
    שוב אני מציינת, בדקי אם את מקבלת התחייבות לרמבם
    בהצלחה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו