התרחבות השרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• התרחבות השרוול
    עדי
    29/09/2010

איזה באסה, אני מרגישה שאני כבר מסוגלת לאכול כמויות יותר גדולות
    ועם כל תקופת החגים המשוגעת הזו, ארוחה אחרי ארוחה - עליתי קילו.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התרחבות השרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא להיבהל אבל לקחת לתשומת הלב

שולה זק
    30/09/2010

שלום עדי,
    לא להכנס ללחץ. לכולנו זה קורה. נמצאים כל הזמן ליד אוכל, בסביבת אוכל, בחגיגית אוכל . חודש של "קדימה אוכל". הנה נגמרו החגיגות וחוזרים לשגרה.
    חזרי לשגרה של 6 ארוחות קטנות כל 3 שעות ותראי שהשרוול "חוזר" לתפקד באופן מלא והתואות לא יאחרו לבוא. בהצלחה ותמשיכי לעדכן
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי עדי

ליאור
    30/09/2010

עם הזמן הכמויות שאפשר לאכול גדלות וזה מורגש היטב בתופות כמו החגים.
    עלית ק"ג - לא נורא . חשוב לקחת בפרופורציה ולחזור לשיגרה ביום ראשון "אחרי החגים".
    דבר נוסף וחשוב : יש סיכוי יותר גדול לעלות במשקל בגלל דברים שלאו דוקא קשורים לכמויות שאת אוכלת : גלידה , עוגות , ממתקים וכו'.
    אז לא להבהל מכך שהכמויות גדלות ולהקפיד בעיקר על מה שמכניסים ...
    בפסח זה קרה גם לי שעליתי ק"ג אחד , ומרוב לחץ בשבוע שאחרי פסח ירדתי 2 ק"ג - קרעתי את עצמי באופניים ובחדר כושר :-) .
    בהצלחה
    ליאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העידוד...

עדי
    30/09/2010

אני כ"כ בלחץ שחלום הירידה יפסק ויעלם, ממש פוחדת לחזור אחורה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא להילחץ וגם לא להכנס לשאננות

שולה זק
    30/09/2010

היי עדי,
    את לא תחזרי אחורה, מבטיחה לך.אנחנו פה, המנתח תמיד יקבל אותך, דיאטנית חשוב מאוד. הנה עברו החגים וכלנו "באותה קלחת" מה לעשות מ ס ו ר ת "פסטיבל אוכל".
    מיום ראשון תחזרי לשגרה השפויה ותראי שתרדי את הקילו שהעלת וגם קילוגרמים נוספים יעלמו.
    בהצלחה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו