מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- התרחבות השרוולעדי29/09/2010
איזה באסה, אני מרגישה שאני כבר מסוגלת לאכול כמויות יותר גדולות
ועם כל תקופת החגים המשוגעת הזו, ארוחה אחרי ארוחה - עליתי קילו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא להיבהל אבל לקחת לתשומת הלב
שולה זק30/09/2010שלום עדי,
לא להכנס ללחץ. לכולנו זה קורה. נמצאים כל הזמן ליד אוכל, בסביבת אוכל, בחגיגית אוכל . חודש של "קדימה אוכל". הנה נגמרו החגיגות וחוזרים לשגרה.
חזרי לשגרה של 6 ארוחות קטנות כל 3 שעות ותראי שהשרוול "חוזר" לתפקד באופן מלא והתואות לא יאחרו לבוא. בהצלחה ותמשיכי לעדכן
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עדי
ליאור30/09/2010עם הזמן הכמויות שאפשר לאכול גדלות וזה מורגש היטב בתופות כמו החגים.
עלית ק"ג - לא נורא . חשוב לקחת בפרופורציה ולחזור לשיגרה ביום ראשון "אחרי החגים".
דבר נוסף וחשוב : יש סיכוי יותר גדול לעלות במשקל בגלל דברים שלאו דוקא קשורים לכמויות שאת אוכלת : גלידה , עוגות , ממתקים וכו'.
אז לא להבהל מכך שהכמויות גדלות ולהקפיד בעיקר על מה שמכניסים ...
בפסח זה קרה גם לי שעליתי ק"ג אחד , ומרוב לחץ בשבוע שאחרי פסח ירדתי 2 ק"ג - קרעתי את עצמי באופניים ובחדר כושר :-) .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העידוד...
עדי30/09/2010אני כ"כ בלחץ שחלום הירידה יפסק ויעלם, ממש פוחדת לחזור אחורה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להילחץ וגם לא להכנס לשאננות
שולה זק30/09/2010היי עדי,
את לא תחזרי אחורה, מבטיחה לך.אנחנו פה, המנתח תמיד יקבל אותך, דיאטנית חשוב מאוד. הנה עברו החגים וכלנו "באותה קלחת" מה לעשות מ ס ו ר ת "פסטיבל אוכל".
מיום ראשון תחזרי לשגרה השפויה ותראי שתרדי את הקילו שהעלת וגם קילוגרמים נוספים יעלמו.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)