לשולה ולחבריי היקרים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לשולה ולחבריי היקרים
    אורנה LVIAA
    30/09/2010

חג שמח
    לצערי הרב לא אוכל להגיע למפגש שכל-כך חיכיתי לו בשל אילוצים מישפחתיים שלא סובלים דיחוי
    ביום ג' הקרוב יש לי מפגש טרום עם ד"ר רזיאל ואני כנראה עומדת לדחות את זה לא יודעת לכמה זמן ולא לשמחתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    תודה לכולם על התמיכה תודה לשולה לריקי ורוזי לילך למקס בקיצור לכל החברים היקרים
    שתמכו ועזרו אני מאד מקווה ביום מן הימים אני אעבור את הניתוח.ואשמח לדווח לכם.
    ועד אז אוהבת את כולם הלפני ואחרי.
    אורנה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשולה ולחבריי היקרים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורנה!

לילך.פ
    30/09/2010

אנחנו לא נפרדים ממך ! גם אם החלטת לדחות את כל הסיפור כרגע!
    שמחה "שפגשתי" חברה מקסימה ומדהימה כמוך... ואני לא מתכוונת לוותר עליך!
    מאחלת לך שתגייסי את כל הכוחות לעבור את העניינים שצצו.... ואני בטוחה שכולם מחכים לך כאן עד שתחזרי. רק אל תלכי לאיבוד!!! את חייבת להיות חזקה!!! ובקשר למפגש אני כבר אדבר איתך על זה בטלפון!

אוהבת מאד מאד מאד לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אורנה

ריקי
    30/09/2010

ברוור שכולנו כאן איתך ותמיד. אוהבים אותך ומאד. נקווה לשמוע בשורות טובות . תהיי בקשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אורנלה!!!

נעמי
    30/09/2010

אני כל כך מצטערת לשמוע, כרגע פתחתי את המחשב וקראתי את הודעתך, אני מקוה שהכל יהיה בסדר ותחזרי אלינו עם בשורות טובות, ותממשי את החלטתך, אני מאחלת לך ולמשפחתך שנה טובה ובריאה, להתראות נעמי.
    אנא התקשרי מפעם לפעם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו