מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לשולה ולחבריי היקריםאורנה LVIAA30/09/2010
חג שמח
לצערי הרב לא אוכל להגיע למפגש שכל-כך חיכיתי לו בשל אילוצים מישפחתיים שלא סובלים דיחוי
ביום ג' הקרוב יש לי מפגש טרום עם ד"ר רזיאל ואני כנראה עומדת לדחות את זה לא יודעת לכמה זמן ולא לשמחתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה לכולם על התמיכה תודה לשולה לריקי ורוזי לילך למקס בקיצור לכל החברים היקרים
שתמכו ועזרו אני מאד מקווה ביום מן הימים אני אעבור את הניתוח.ואשמח לדווח לכם.
ועד אז אוהבת את כולם הלפני ואחרי.
אורנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנה!
לילך.פ30/09/2010אנחנו לא נפרדים ממך ! גם אם החלטת לדחות את כל הסיפור כרגע!
שמחה "שפגשתי" חברה מקסימה ומדהימה כמוך... ואני לא מתכוונת לוותר עליך!
מאחלת לך שתגייסי את כל הכוחות לעבור את העניינים שצצו.... ואני בטוחה שכולם מחכים לך כאן עד שתחזרי. רק אל תלכי לאיבוד!!! את חייבת להיות חזקה!!! ובקשר למפגש אני כבר אדבר איתך על זה בטלפון!
אוהבת מאד מאד מאד לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורנה
ריקי30/09/2010ברוור שכולנו כאן איתך ותמיד. אוהבים אותך ומאד. נקווה לשמוע בשורות טובות . תהיי בקשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורנלה!!!
נעמי30/09/2010אני כל כך מצטערת לשמוע, כרגע פתחתי את המחשב וקראתי את הודעתך, אני מקוה שהכל יהיה בסדר ותחזרי אלינו עם בשורות טובות, ותממשי את החלטתך, אני מאחלת לך ולמשפחתך שנה טובה ובריאה, להתראות נעמי.
אנא התקשרי מפעם לפעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)