מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אל הוועדה המארגנת!מקס ברנר30/09/2010
מה מצב ההרשמה למפגש?לצד כל המסתובבים כאן באורח סדיר,הוזמן גם כל מי שנקלע לכאן ,לראשונה בחייו ,להתעניינות חד פעמית.
האם הסלון של לילך יעמוד במשימה,או שברגע האחרון יישבר הקיר לחדר הילדים?!
ובינתיים, עם סיום מועדי תשרי ,אפשר לחזור לשגרה-אלה שחגגו את ארוחת החג- בעיניים כלות -על כפית גבינה לבנה,וגם אלה ש"עדיין לפני"-שלא "השאירו בצלחת" גם אם הצלחות היו רבות מספור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקסים אותי מחדש בכל פעם ח
ריקי01/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמקס ושאר החברים...
לילך.פ01/10/2010אני מחכה לכם בקוצר רוח.... מקווה שעד אז הצוואר ישתחרר לגמרי... אני אחרי 3 מסג'ים כולל כוסות רוח...
ואכן מקס יקירי הסלון גדול, החצר גדולה ... ואני ערוכה ל 20 איש לפחות... באהבה רבה
שלכם לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחת תורה בבית הכנסת-שאלה רלבנטית!
מקס ברנר01/10/2010המקום-בית הכנסת-אי שם במרכז הארץ
הזמן-אחרי תפילת מוסף ולפני מנחה.
האירוע-"קידוש" חגיגי באדיבות אנשים טובים. התפריט-אשכנזי ,מסורתי משודרג.
אז מה היה שם (לפני שאשכח):חלות,קרקרים,דג מלוח,געפילטע פיש,סלטים,קיגעל של תפ"א ושל אטריות,עופות,שנילונים,צ'ולענט עם קישקע,אורז,תפ"א אפויים,בקלאוות.
משקאות קלים שונים, וודקה קפואה לחימום האווירה.
אולי שכחתי משהו אבל לא הרבה.
מאחר שאני חצימחוני, וויתרתי בשמחה על הבשרים.גם החלה נראתה לא חיונית.מהשאר אכלתי ושתיתי בשמחה.
נניח שאני בעוד שנה באותו מקום,באירוע דומה,אבל אחרי ניתוח שרוול/מעקף.אחרי כמה חודשי תרגול והתנסות.איך אתכנן את ארוחתי לפי המגבלות החדשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל יותר פשוט ממה שאתה חושב
שולה זק01/10/2010שלום מקסי,
נכון שזו סוגיה שמטרידה את מרבית האנשים לפני....האוכל, כמות האוכל, תכנון האוכל, אופן האוכל. תאמין לי שזה כל כך פשוט ולא בעיתי. פשוט לא צריך לתכנן - זה טבעי.
אני שולחת לך למייל את הנייד של עופר. ממנו תוכל לקבל תשובות מדוייקות כי ככה הוא חשב לפני חודשיים והיום הכל השתנה. הוא ישמח לשוחח אתך, ואף תפגוש אותו ב 7.10
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שאמר אלברט אינשטיין ,הדברים
מקס ברנר01/10/2010צריכים להיות פשוטים ככל האפשר- אבל לא פשוטים יותר מכך!
את מתארת הדברים כאילו אפשר להיות ספונטאני, אבל זה לא יכול להיות כ"כ פשוט,למשל-אם צריך להרחיק שתיה מאוכל חצי שעה-איך מכניסים את שניהם לארוחה של חצי שעה?מה עם אלכוהול?
או אם ההקצבה למזון היא בערך 100 גרם לארוחה-איך בוחרים?לפי הערך התזונתי או לפי מה עושה חדווה?
אני רוצה להכין את עצמי נפשית וצריך מה שיותר תובנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס דבר עם עופר
שולה זק01/10/2010הרבה ייותר פשוט מאינשטיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנתיים אני דווקא מתכנן.
גל (הבן)01/10/2010למשל, אני דואג לחתוך אל כל האוכל למנות ממש קטנטנות וזה ממש עוזר לאכול בלי ששום דבר יתקע.
הכי חשוב זה לאכול לאט - זה משפר בצורה משמעותית את חווית האכילה.
חוצמזה אני מפריד שתייה מאוכל , גם בארוחות משפחתיות, וויתרתי לחלוטין על כל סוגי האלכוהול, לפחות בנתיים.
וכן, אני מסתכל על האוכל ומחליט את זה כן ואת זה לא... בעיקר לפי חדווה, כי גם ככה זה ארוחות בודדות של החגים.
בארוחות פרטיות בבית אני משקיע יותר במחשבות (זה מלא חלבונים, זה משמין ולא נאכל את זה וכאלה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס חביבי
עופר02/10/2010אם תהיה בפגישה אצל לילך אנסה להסביר לך את הכל, כי זה לא פשוט להסביר לאדם שנמצא לפני וחושב לעצמו "איך אני "השמן" יצליח לא לאכול כמויות"
תאמין לי זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע. בעצם אני בכלל לא עושה דיאטה ויורד בערך 2 קילו לשבוע בשלב הזה.
אני אוכל הכל
שותה הכל כולל אלכוהול.
שותה ואוכל ביחד.
הדאגה שלך לשווא.
בברכת שנה מעולה,
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפתעה-אנחנו מכירים!!
מקס ברנר03/10/2010לאחר כמה חילופי מסרים בתיווך שולתנו, מסתבר שאני מכיר את משפחת המוצא של עופר הרבה שנים לפני שנולד,ולמעשה גם את עופר עצמו.נשמח להפגש ביום חמישי וללמוד מנסיון "מי שהיה שם"
ולנוחותך עופר, אזכיר שוב את המייל
[email protected].* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס ברנר
עופר04/10/2010עולם קטן.. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שיגיעו יותר ח
ריקי01/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)