סוף סוף

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• סוף סוף
    דלית לוי
    03/10/2010

שולה היקרה, סוף סוף קיבלתי אישור לניתוח בועדת חריגים אבל המנתח שרציתי לא עובד אים מכבי ואים אני ינותח באסותא זה יהיה מאוד יקר השאלה אים כדאי לי להיתפשר ולחפש רופא שעובד אים הקופה והאים זה משנה את הסכום כי אני לא רוצה להמתין לבית חולים ציבורי כמה חודשים

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוף סוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דלית

שולה זק
    04/10/2010

בשעה טובה לך
    כל המנתחים הם בכירים ומנוסים. עובדים בבתי חולים ציבוריים והפרטיים.
    אני מציעה לך ללכת למנתח שהתור הכי קצר ועובד עם הקופה ואת לא צריכה להכניס יד לכיס.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

דלית לוי
    05/10/2010

שולה, תוכלי לתת לי שמות של רופאים שעובדים אים מכבי, הייתי רוצה לעבור את הניתוח באסותא תא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה - תגובה

שולה זק
    05/10/2010

דלית בוקר טוב,
    המידע שבידי מאוד מצומצם ולא עדכני ואחטא למטרה אם ארשום לך שמות של רופאים שאולי כבר לא עובדים איתם.
    הדרך הטובה ביותר זה לצלצל לאסותא ת"א ושם תקבלי את שמות הרופאים שעובדים איתם. עליך לבקש רשימת כירורגים בתחום ניתוחי קיצור קיבה.
    מהרשימה תבחרי מנתח שעושה את שלושת סוגי הניתוחים ותתיעצי איזה ניתוח הכי מתאים לך.
    בהצלחה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו