מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- משהו יודע מה עלה בגורלו של מקס?לילך.פ04/10/2010
מקס תשמיע קול ! נעלמתה לי אני מודאגת...
התגעגעתי לכתיבה המיוחדת שלך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתמול בערב מקס היה בסדר גמור
שולה זק04/10/2010שידרתי לו את הנחיות ההגעה למפגש. הוא מקווה שה- GPS לא יקבל סחרחורת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה GPS המעודכן
לילך.פ04/10/2010יודע על רחוב התרנגול... והלא מעודכן לא יודע ... בכל מקרה מדרך רמתיים נכנסים לרחוב שרת ומשם ישר עד הסוף ... בכל אופן אני יתן לילדים מחר משימה לקשט שלטים ואני אדאג לשים שלטים לאורך הדרך החל מרחוב שרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה הכתובת?
לי06/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתרנגול 6 רמות השבים הוד השרון
לילך.פ06/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולינקה!!
נעמי05/10/2010מזמן לא דיברנו, חשבתי שתבקרי אצלנו, אבל כנראה לא יסתדר, היה אצלי מקס והוא מאד בחור רציני ומאד קשה לו להחליט, סיפרתי לו הכל, הראיתי לו את כל הניירת עם הבעיות שלי, אני מקוה שהוא הבין שאין מה לחכות צריך לעשות צעד. אני שמחה שנפגש ביום חמישי, רק אין לי את הכתובת, אנא תעבירי אותה
ל[email protected]
בתודה ולהתראות, נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף העולם שמאלה...
לילך.פ05/10/2010נשמה סוף רחוב שרת .... שמאלה (מול השלט משתלת רמות) פניה ראשונה שוב שמאלה... בכל אופן אני ישים שלטים...החל מרחוב שרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך יקירה-שלום לאיש המסתורין
מקס ברנר05/10/2010הייתי היום במילואים ואני די עייף (מה עושה שמן-על,חולני, ,בן 50, במילואים?אספר לכם פנים אל פנים תמורת הבטחה לדיסקרטיות.)
החלפתי בימים האחרונים מיילים עם שולתנו ועם עופר.מה רבתה ההפתעה לגלות שבשנות ה-70 המאוחרות,בארץ ישראל הישנה והכפרית,הייתי חבר טוב של דוד שלו?!(כלומר הכרתי את עופר המוכר לרבים כאן ,אבל לא ידעתי שזה הבמבי המסויים הזה הכותב בפורום...)
יש לי מה לכתוב-בנושאים שהעלית וגם באחרים-ואני גם שמח שקולי הייחודי בתחום ספרות עודף המשקל החולני חסר למישהו-סה"כ אני משתדל לעורר מחשבה ולאתגר את השגרה,למרות שאני מהבודדים כאן עם קיבה תקנית=בגודל מעל 70 סמ"ק.
בתוקף הנסיבות נמתין להגיג הבא שלי-אולי מחר.
ובנימה מעשית-אני אגיע-בעזרת השם ייתברך-מתל אביב-עבר הירקון.מכוניתי נוחה וממוזגת היטב,ואוכל לצרף אלי את מי שצריך איסוף במסלול הרלוונטי(כביש התערוכה-צומת הכפר הירוק-צומת מורשה וכו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס מרוב התאורים שלך...
לילך.פ05/10/2010אני מדמיינת שכשתגיע ביום חמישי אני אראה אדם ענק מימדים, עב כרס משהוא שמזכיר את שרק ... אם אתה מכיר את הדמות... אז חסר לך לאכזב...
בסוף אני אהיה השמנה היחידה... יאלה נתראה עוד יומים ! איזה כיף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת שרק חיבבתי מהרגע הראשון
מקס ברנר05/10/2010גרגמל הרזה הוא זה שתיעבתי מאז שהכרנו.
מכל מקום-חשבי בכיוון של פו הדב-שמן עם אף כפתורי,עיניים ירוקות וחיבה גדולה לצנצנת דבש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)