מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מיואשת מהירידה האיטיתמירב05/10/2010
היי שולינקה,היי ד"ר מחג'נה
אחרי שניפגשנו בקניון לב המפרץ הייתי די מחוזקת
אבל שוב אני בריצפה.עברה שנה וירדתי רק 30קילו המשקל לא זז כבר קרוב לחמישה חודשים.העצירות קשה מאוד .(ואני חשבתי שאחרי שנה ארד מספיק ואהייה דוגמנית חחח)
שאלה :אני מטופלת בזריקות היומירה וסובלת מתת פעילות הבלוטה(מאוזנת)האם זה קשור לעצירה בירידה?
הכמויות שאני אוכלת הן כמו של הילד שלי בן 4 ועדיין לא יורדת ולו גרם אחד.
שאלה:האם כבר יצא לפועל המעקב עם תזונאית קלינית לאחר ניתוח?
עזרה דחוףף
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל יאוש
פרופ` אחמד מחג`נה05/10/2010מירב שלום. צר לי שאני צריך לשמוע את הכאב שלך כאן ולא פנים אל פנים. בבקשה ממך תקבעי תור אלי ואל הדיאטאנית שלי ברמב"ם וכל הצרות שלך יהיו נחלת העבר.
תקבעי דרך זימון תורים 1700505150
להתראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אני אגיע
מירב06/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב "רק" 30 קילו
שולה זק05/10/2010שלום לך קירתי
צודק דר' מחג'נה בתשובתו- חבל שלא יצרת קשר עד כה.
ראשית ירדת יפה מאוד ואת גם נראית בהתאם.
אז אנא בלי "רק", כי 30 קילו לא הולכים ברגל.
אני מקווה שלאחר שתרשמי לקבוצת מעקב ותעסקי גם בפעילות גופנית תחושי בירידה נוספת ובעיצוב הגוף.
בהצלחה ואנא חיוכים להא
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)