מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
קודם כל-הודעתי שמקבלים את כולם!
מקס ברנר07/10/2010ראי תגובתי לדניאל שאנחנו בסדר עם ה-116 ק"ג בלבד שלו לפני הניתוח!
שנית-עכשו חשפת ברבים מי המנותחת הבריאטרית הכי קטנה בארץ במועד הניתוח-שוב:ראי תגובתי לדניאל.
ושלישית:במשקל הזה היזהרי לא ללבוש בגדים שחורים הדוקים-שמא יחשבו שאת מלצרית שלילך הזמינה לאירוע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברים יקרים עדכון חשוב לקראת המפגשעופר05/10/2010
להלן תוצאות המשקל ליום 5/10/10:
משקל התחלתי : 145 ק"ג 2.8.10
משקל נוכחי: 115 ק"ג 5.5.10
חשבון פשוט - 30 קילוגרם התאדו.
אני מגיע אליכם צעיר יותר, שמח יותר ועם פחות משקל!!!!!
קבלו אותי בחום למרות שאני כבר לא עצום כמו פעם.
נ.ב- נכון שמדובר רק בחצי הדרך אבל ההרגשה נפלאה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואהוו עופר
ריקי05/10/2010אנחנו מקבלים את כולם בכל מישקל ובכל מצב. מדהים על הירידה. מחכה לראות את כולםםםםםםםםם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו
ורד05/10/2010כל הכבוד! פשוט נותן מוטיבציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתין בקוצר רוח לראות
מקס ברנר05/10/2010עופר
אתה אמנם גבוה ממני במשהו,וצעיר ב23 שנים, אבל מבחינת סדר הגודל/הצללית אנחנו די דומים(אני היום לך לפני הניתוח).יהיה מרתק ומעודד לראות איך זה אחרי חצי הדרך.גם אם ייקח עוד חצי שנה-מה הלחץ?אני הרי אוסף ק"ג מאז יום לידתי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתכוונת לעמוד בשער...
לילך.פ05/10/2010עם רובה ... מי שנראה לי רזה לא עובר את השער ... דירבלקום.
אני לא מתכוונת לשבת ולאכול את הלב יום חמישי...
אני רוצה שמנים וענקים, נוזלים ונפוחים שיהיו אחיי לצרה...
ומזה הקילוגרמים האלה שעפים כאילו יורדים תוך כדי הליכה?
מה לא שמעתם שהיו חגים? מה נגמר האוכל בארץ?
אם משהו מכיר חנות בארץ ולא משנה איפה ... שמוכרים שם אומץ אשמח לקבל את הכתובת ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא מפחידה אותי
עופר06/10/2010אקדחים זה לא איום ממשי... את לא מפחידה פה אף אחד.
ותאמיני לי את תראי שכל המנותחים יאכלו יותר מכם !
בקשר לחנות האומץ... דברי איתי אחרי יום חמישי בערב נראה לי לא תצטרכי את החנות יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעושים תחרות מי אוכל יותר קוסקוס?
לילך.פ06/10/2010המשורוולים נגד המשתרוולים...
עופר אתה תבחר מול מי אתה רוצה להתחרות ...נראה לי מול מקס יהיה בטוח יתרון למשתרוולים בהמתנה... ומקס אל תדאג הוספתי לכבודך תוספת ללא בשר.
אני אשאר בדיאטת החלבונים שלי למקרה שאקבל אומץ לעשות את הניתוח שבוע הבא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ז'תומרת "אם יהיה לי אומץ"?
צנובר06/10/2010אני אראה לך מחר!!!
אני מגיע במיוחד לתת לך אומץ.
ואשמח לפגוש את כולם. עופר כבר משיג אותי בכמות "הנשירה"
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר יקירי-תפתיע גם אותי!
מקס ברנר06/10/2010ישבתי לפני שבועיים לצהריים עם משרוול מלפני שנה-בחור מגודל ,שאחרי הפחתה של מעל 50 קילו עדיין שוקל בערך 120.
בילינו בצוותא 3 שעות,ובזמן הזה הוא שתה כוס משקה קל-לא תוסס-חיכה חצי שעה,ואז לקח לו עוד שעתיים לאכול, לאט ובריכוז ,חצי שניצל ושלוש כפות פירה.
השווה לארוחת בית הכנסת שלי ב-שמחת תורה מהשרשור האהוב!
הלוואי עלי שלא אהיה רעב כל הזמן,,אבל גם אתה לא היית מוריד 30 קילו בחודשיים אילו היית אוכל אלפי קלוריות ביום-זה פשוט בלתי אפשרי מתמטית.ואם אתה צורך 800-1000 קלוריות ביום (ומתוך זה 350 בבית של לילך...)אז זה ממש לא הרבה!
הבעיה שמול כל אלה שייתענגו על חצי צנונית על רבע לחמית,חצי שעה אחרי ספרינג אשכוליות דיאט,כמעט לא נעים יהיה לאכול מהמזון הטעים, המתבשל בשעות אלו ממש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשיבו תקשיבו
עופר06/10/2010אתם תופתעו.
אני שולתנו ליאור וסיגל היינו באבו גוש לפני שבוע, אכלנו שתינו ונהנו.
כן כן, אוזניכם שומעות נכון - אבו גוש.
אני לא אכנס לאחרים לצלחת אבל הנה מה שאני אכלתי:
קצת סלטים להתחלה, חומוס עם בשר אישי שלם, פטריות חמות בצד, חמוצים, קצת ציפס, לימונדה (הרבה לימונדה).
אולי זה נראה לכם קצת, אבל מנה באבו גוש של חומוס עם בשר זו מנה מכובדת, אז נכון ויתרתי על הפיתה, הסיבה לכך היא פשוטה - אם הייתי אוכל את הפיתה לא היה נשאר מקום לדברים הטעימים. העניין שאני רוצה לחדד פה הוא ---- אין חוסר באוכל. תפנימו רבותי, אוכלים ואוכלים טוב, פשוט כבר לא כמויות מטורפות.
אצלכם בקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס...
לילך.פ06/10/2010נעים נעים אל תדאג... עם האוכל בא התאבון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך ככה
ריקי06/10/2010חחח לפי הניתונים שלך אני צריכה להישאר בחוץ. אני באה ובאה עם עוגת שוקולד טעימהההההההההההההההההההה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחתיין
דני06/10/2010סיפרתי לכם על אלונה אבל לא סיפרתי על עצמי.
אני רזה - בגובה 173 משקל התחלתי: 124
משקל נוכחי 116.5
ירדתי 7.5 ק"ג ב 3 השבועות האחרונים.
ואני משתרוול ב- 25/10.
עופר - אנחנו בגודל דומה - ואני בכלל בתחילת הדרך.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל-מקבלים את כולם!
מקס ברנר06/10/2010לא נדיח אותך מהמועדון כי אתה שוקל רק 116!אם אני זוכר את הסטטיסטיקות בארץ,הכי קטנה שנותחה שקלה כ-95 קילו ,והכי גדול-202 קילו.את ה-BMI המינימלי אתה מכיר, אבל המקסימלי היה מעל 60 והממוצע בערך 42.
אני לא יודע מה סף הכניסה ל-"בית הלורדים"-BMI מעל 50?!מעל 160 קילו?!אתה בכל מקום תוותר על החלום הזה-וטוב שכך.להגיע לבית הלורדים זה לשחק "רולטה רוסית"!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיווווווו אני כבר מתה לראות אתכם....
לילך.פ06/10/2010מקס אתה מצחיק אותי ברמות... בן זוגי לא מבין למה אני פתאום פותחת בצחוק בלי שהוא אמר דבר או שמע אותי מדברת בטלפון. וכוונתי היתה שמי שלובש מידה 38,40,42 יהיה לו עסק איתי! כמובן שאני מתבדחת והרי כולנו רוצים להגיע בדיוק לשם....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בצרות!!! לובשת מידה 42 :(
שולה זק06/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה אולי נגיע שלא ניה בחץץץץץץץץץץ
רוזי07/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס נותחתי 95 והיום 72
רוזי07/10/2010והיום 72 לא תקבבלו אותייייייייייייייייייייייייייייייי יאווווווווווווווווווווווווווו אני בחוץץץץץץץץץץץץץץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)