מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קרמבואים?מים מינרליים?ביסלי גריל?!מקס ברנר06/10/2010
לחמיות מיני?משהו?!
לפי שולה המשתתפים באירוע ייתבקשו להביא פרודוקטים בסיווגים:משקאות,מלוחים,קינוחים ולא זוכר מה עוד.אם התבחין הוא המשקל-אף אחד לא ייקנה שישיות משקאות,ולעומת זאת במבה וקרמבו יהיו עד סוף החורף.מישהו ממונה על ההקצאה וחלוקת המשימות?אם כולם מקבלים משימות אל תחוסו עליי-בשריריי המשתרגים אוכל להניף 3 שקיות חטיף!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגעו... לא צריך כלום...
לילך.פ06/10/2010המטבח אצלי כרגע עף בשמים, 2 ההורים שלי נלחמים זה נגד זה מי מבשל יותר טעים... לא אל תשים את זה אומרת אמא לאבא, אבא עונה זוזי את לא מבינה כלום צריך לשים כזה... בקיצור הסירים על הגז... תבואו רק להנות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם ערק, מי מביא ערק?
עופר06/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערק ?!
לילך.פ06/10/2010זחלאווי ? אם אתה רוצה אני אדאג שיהיה ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
עופר07/10/2010צחקתי..
עשית מעל ומעבר, אין צורך להביא ערק. לא בשבילי בכל אופן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה התחילה העונה?
עופר07/10/2010מקס,
איפה ראית קרמבו ??? לא ידעתי שהתחילה העונה!!!
איזה כיף אני רץ לקנות אחד !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהביא לך חבילה של 20?
מקס ברנר07/10/2010באיזה טעם אתה אוהב את הקרמבו שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בכלל שאלה?
עופר07/10/2010ברור שוניל.
אבל אל תביא לי, כי אחרת אני לא יאכל את האוכל של לילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס אתה רואה ...
לילך.פ07/10/2010הם המשורוולים מפחדים לאכול קרמבו בכדי לא להתמלא! קרמבו? בקושי מכסה לי את השקע שבשיני הבינה שלי ... עופר אני לא מוותרת היום על התחרות ... אל תתחיל להשתפן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ברור?
דני07/10/2010מוקה בלבד!!!!! אני מבקש שזה יוכרע בהצבעה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בכלל וויכוח??
דני07/10/2010תנו לתמונות לדבר בזכות המוקה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה התמונה לא עולה לי?
דני07/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)