ניתוח מעקף

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח מעקף
    גלי
    07/10/2010

בוקר טוב לכולם.יש לי שאלה, נקבע לי תור לניתוח מעקף לחודש הבא ועכשיו לאחר שיש לי תאריך נהייתי לחוצה ומפוחדת. אני לא מכירה עדיין אף אחד שעבר מעקף אלא רק שרוול, ואין לי עם מי להתייעץ ולקבל פרטים על הלפני והאחרי. הניתוח שלעצמו לא מפחיד אותי אלא רק איך ומה קורה לאחר מכן, הכוונה לאיך מסתדרים מה מותר ומה אסור ודברים שכאלה. ואפילו איך אדע אם אחרי הניתוח הכל בסדר? אז אם מישהו יכול לעזור לי אודה מאוד.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח מעקף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח מעקף - תגובה

שולה זק
    07/10/2010

שלום גלי
    את מוזמנת להתקשר אלי ואתן לך מספרי טלפון של מנותחי מעקף שתוכלי שוחח איתם, בינהם עופר , חבר בפורום שנותח לפני בועיים.
    שיהיה לך בהצלחה ואנחנו שמח לעזור
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלי ברוכה הבאה לפורום

עופר
    07/10/2010

ראשית את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת.
    מספר הטלפון שלי נמצא אצל שולה.
    שנית, אם את פנויה הערב אני מזמין אותך למפגש (למרות שההרשמה כבר הסתיימה אבל יסלחו לי מארגניו) שבו תוכלי לקבל פרטים רבים מאיתנו בקשר לכל השאלות שיש לך.

בברכה,
    עופר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו