מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלום לפורום המדהים!ורד07/10/2010
איזה כיף היום אנחנו נפגשים!
קצת עידכונים...
ביום שלישי עברו 4 שבועות מהניתוח שלי, התחלתי 106 ק"ג בגובה 1.65 והיום אני 95.7 ק"ג זאת אומרת 10.3 ק"ג של ירידה!
איזה כיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד
עופר07/10/2010את בדרך הנכונה!
תמשיכי כך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוכמה גדולה.......
דני07/10/2010המשקל ירד - רואים - סחתיין...
אבל מה עם הגובה??? עלה או ירד? את זה את מסתירה מאיתנו???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק
ורד07/10/2010דווקא סבתא שלי אמרה לי אתמול שאני נראת יותר גבוהה :-)
הלוואי והייתי יותר גבוהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הקריטריונים?
דובה09/10/2010אני בת 35
1.60 ושוקלת 90 ק"ג. האם אוכל לעשות ניתוח שרוול?
אצל מי? אני רוצה לדעת כמה שיותר פרטים...
תודה לכולכם ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך BMI 35
מקס ברנר09/10/2010שזה אומר שיאשרו לך ניתוח רק אם את סובלת ממחלות רקע, שיש להן קשר לעודף משקל.אישור כמעט אוטומטי היה ניתן אילו היית שוקלת מעל 102 ק"ג,אבל זו לא המלצת הבית.כדי להקל על שולתנו-המנהלת האגדית של הפורום-מה מצבך הבריאותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב אז...
שילה07/10/2010חשבתי שלא איכנס עוד לפורום הזה כי הרמתי ידיים..
ד"ר רובין נזכר לעבור לביה"ח אחר דווקא עכשיו וכל התהליך הסופר מייגע הזה מתחיל שוב.
נשארו לי עוד שתי בדיקות אחרונות ופשוט ביטלתי את התורים אליהם..
כי ההרגשה הנוראית היא שמנסים לייאש את הציבור הפרטי..
"מכריחים" אותנו לשלם פרטי ולעקוף את כל הייאוש וההמתנה הזאת..
כלכך שמחה ועם זאת מרגישה צביטה בלב שיש המצפים לתאריך לניתוח...
אוף.. כל כך הייתי רוצה לומר זאת גם.
התקשרתי לביה"ח תל השומר לפני כמה ימים והסברתי לפקידה האדישה שאמור היה לי להיות לי תור לרובין בבלינסון ליום חמישי
(היום) ולקחתי יום חופש מהעבודה התארגנתי נפשית ושמחתי שאולי סוף סוף דברים יזוזו וחיכיתי לתור הזה יותר מחודשיים והיא בדיקלום מופתי פשוט אמרה שאין הרבה מה לעשות ויש לקבוע תור מחדש לתל השומר ושכל ההליך מתחיל מחדש ואלו הם ההנחיות מפרופסור רובין. כאילו מקריאה את זה מתוך דף!
אז תודה לך פקידה יקרה ותודה גם לך פרופסור רובין. הצלחתם לייאש אותי.
אבל אני לא מתכוונת לעשות את הניתוח באופן, פשוט כי אינני יכולה להרשות לעצמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שילה
שולה זק08/10/2010האם פנית לבילינסון לברר איתם מי במקום דר' רובין? אני מבינה את הכעסים שלך ואת התסכול. עש מצב נתון ואם חשוב לך לטפל בעצמך ולקדם את נושא הניתוח , אל תרימי ידיים ואל תבטלי תורים וכו'. את מי את מענישה ? רק את עצמך. תבררי עם בילינסון מה האלטרנטיבות העומדות בפנייך מבלי להתחיל את ההליך מחדש בבית חולים אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילה...
לילך.פ08/10/2010שולה צודקת, (כהרגלה) למה לבטל כי נמאס לך מהבירוקרטיה? נהפוכו.... שזה יתן לך טריגר להכנס בהם ולהוכיח שאת כן תשיגי מהם את מה שהם רוצים למנוע.
גם לי היו קשיים עם מאוחדת ולהיפך זה רק חיזק אותי כל פעם שאמרו לי לא!
אל תפגעי בעצמך תתני לעצמך.... גם את המשקל לא העלנו ביום אחד אז תנשמי עמוק ותחליטי שאת הורגת פרה פרה.... ואם את צריכה להזיז הרים תעשי את זה ...
ב - ה - צ - ל - ח - ה ותעדכני ... מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה ולילך..
שילה11/10/2010תודה על התגובות זה מחזק ומחמם את הלב..
הדברים נכתבו ברגע של תיסכול עז אבל אתן צודקות.. אסור להתייאש!!
תודה לכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכן התקשרתי לבלינסון
שילה11/10/2010וכל אחד מהם העביר אותי למישהו אחר
עד שלבסוף קבעו לי תור מחדש לרובין בסוף החודש בתל השומר...
הסברתי לפקידה שנשארו לי עוד שתי בדיקות ושאעשה מאמץ לסיים אותם עד שיגיע התור לרובין בסוף החודש אבל היא אמרה לי שהתור הוא תור חדש לפתיחת תיק ולא קביעת טרום ניתוח :-/
לא הגיוני בעליל שפרופסור רובין ישלח אותי שוב לעשות את הבדיקות אבל הגעתי למסקנה שהכול יכול להיות ;-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצתי
שולה זק11/10/2010תצלצלי לבי"ח השרון למרפאתו של דר' ירון מינץ ותסבירי שם את מצבך ותבקשי שיקבלו אותך במרפאה אצלהם עם הבדיקות שיש לך ושיבדקו את האפשרות לנתח אותך במועד קרוב למועד הניתוח שיש לך.
תנסי אין לך מה להפסיד
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילה יש לי קומבינה...
לילך.פ11/10/2010בביה"ח השרון אם את רוצה תקחי משולה את הטלפון שלי ובשמחה אני אקשר אותך עם מי שצריך ואדאג לך לתור מהיר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילךךך...
שילה13/10/2010וואו אני שנייה מעכלת..
אם תסייעי לי בנושא אהיה אסירת תודה כל חיי..
תודה רה רבה רבה...
באמת, אין לי מילים..
אפילו אם התור בסופו של דבר לא יהיה קצר יותר הנכונות לעזור היא מדהימה..
ים של כוח זה נותן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)