אחרי טבעת חודשיים וחצי- סגורה בפעם

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אחרי טבעת חודשיים וחצי- סגורה בפעם
    יפעת המיואשת
    07/10/2010

אחרי טבעת חודשיים וחצי- סגורה בפעם השלישית.
    כרגע סגורה על 7 סיסי.
    אין ירידה במישקל, יכולה לרכול הכל, בראשון סגרו מ 6 סיסי ל 7 סיסי ואין מיגבלת אוכל יכולה לאכול- שניצל ומלאווח וסלט ועוד בארוחה אחת ללא שום מיגבלה, ב6 סיסי הרגשתי קצת כאב כשהגזמתי במהירות או הכמות, עכשיו כלום.
    אני מיואשת, חברות שהכרתי ועברו הניתוח באותו תאריך כבר יורדות יפה, אינן יכולות לאכול הכל כמוני.
    יש לציין שסגירה הראשונה עשו צילום לראות שהכל במקום- והמנתח אמר שהכל בסדר, אבל לי יש הרגשה לא טובה והיאוש הולך ומיתגבר, מן אכזבה מהניתוח, הציפיות ואין ירידה.
    מה לדעתך הסיבה? האם הטבעת לא במקומה או יש דליפה או חוסר קשר בין מקום ההזרקה לצינור הטבעת?
    הרי לא ייתכן שאין מיגבלה לא?!
    בבקשה עיזרו לי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשמע קצת מוזר

שולה זק
    08/10/2010

אישית, לא שמעתי שאין ירידה בכלל במהלך חודשיים וחצי. סגירה של 7 , בקושי מותיר מעבר למזון.
    אני ממליצה לגשת לרופא המנתח ולהתייעץ איתו מה ניתן לעשות ולברר את הסיבה שאינך יורדת במשקל כפי שאת טוענת.
    האם את במעקב של דיאטנית, עם תפריט מסודר ומתאים לך?
    קיימת גם אפשרות שאת לא מודעת שאת אוכלת מזונות עתירי קלוריות וזה מונע את הירידה.
    שוב, דעתי האישית, לפנות למנתח
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו