מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אחרי טבעת חודשיים וחצי- סגורה בפעםיפעת המיואשת07/10/2010
אחרי טבעת חודשיים וחצי- סגורה בפעם השלישית.
כרגע סגורה על 7 סיסי.
אין ירידה במישקל, יכולה לרכול הכל, בראשון סגרו מ 6 סיסי ל 7 סיסי ואין מיגבלת אוכל יכולה לאכול- שניצל ומלאווח וסלט ועוד בארוחה אחת ללא שום מיגבלה, ב6 סיסי הרגשתי קצת כאב כשהגזמתי במהירות או הכמות, עכשיו כלום.
אני מיואשת, חברות שהכרתי ועברו הניתוח באותו תאריך כבר יורדות יפה, אינן יכולות לאכול הכל כמוני.
יש לציין שסגירה הראשונה עשו צילום לראות שהכל במקום- והמנתח אמר שהכל בסדר, אבל לי יש הרגשה לא טובה והיאוש הולך ומיתגבר, מן אכזבה מהניתוח, הציפיות ואין ירידה.
מה לדעתך הסיבה? האם הטבעת לא במקומה או יש דליפה או חוסר קשר בין מקום ההזרקה לצינור הטבעת?
הרי לא ייתכן שאין מיגבלה לא?!
בבקשה עיזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע קצת מוזר
שולה זק08/10/2010אישית, לא שמעתי שאין ירידה בכלל במהלך חודשיים וחצי. סגירה של 7 , בקושי מותיר מעבר למזון.
אני ממליצה לגשת לרופא המנתח ולהתייעץ איתו מה ניתן לעשות ולברר את הסיבה שאינך יורדת במשקל כפי שאת טוענת.
האם את במעקב של דיאטנית, עם תפריט מסודר ומתאים לך?
קיימת גם אפשרות שאת לא מודעת שאת אוכלת מזונות עתירי קלוריות וזה מונע את הירידה.
שוב, דעתי האישית, לפנות למנתח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)