מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ההתלבטות קשה ביותר - עזרה בבקשה!!!!רויטל08/10/2010
אני ממש רגע לפני ניתוח, ועד עכשיו הייתי סגורה על טבעת, פתאום אני מאד נמשכת לרעיון השרוול, אני בת 32, גובה 167 ומשקל 100, כל רעיון השרוול מאד מוצא חן בעיניי, גם מסיבת היעילות וגם מסיבת איכות החיים אחרי הניתוח אבל יש לי פחד גדול משני סיבות, האחת ש"אין דרך חזרה", ולא להיות שמנה אלא פשוט להחליט בעצמי, והשניה שהניתוח די חדש ואין מספיק אינפורמציה מה קורה בעתיד היותר רחוק. אם תוכלו לעזור לי לסדר יותר את הדברים אודה לכם, גם ידוע שבחו"ל הניתוח קיים כבר 10 שנים אז מה קורה שם?
שאלה נוספת שמטרידה אותי היא שבטבעת אני יכולה בעצם לשלוט כמה לרדת ומתי להפסיק ולהתאזן, איך זה מתבצע בשרוול? אם לדוגמא מתאים לי לעצור ב80 קילו האם זה אפשרי מבחינתי?
בתודה מראש - רויטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רויטל...
לילך.פ08/10/2010אני מאד ההיתי מציעה לך לבטל את הניתוח טבעת ולהפוך אותו לניתוח שרוול!
אין ספק שיש יתרונות לניתוח שרוול על פני טבעת, בשרוול את יכולה לאכל הכל מהכל
רק בכמות מספקת, בשרוול את לא מקיאה , והכי חשוב את לא רעבה.ואם את רוצה לעמוד על 80 פשוט תלמדי את הקיבה החדשה ותדעי כמה אוכל את אמורה לאכול בכדי לא להעלות ולא לרדת
פשוט מאד, קל מאד!
גם אני לפני... ואין לי ספק !!!! ששרוול זה הפיתרון -- ואני גם בגודל שלך עם עוד טיפה.
וזה נכון שבארץ הוא קיים רק 5 שנים- ובחו"ל 10 - אבל הוא מצליח מאד, אנשים מאושרים מהניתוח, אוכלים מעט ועוצרים (לא כי מונעים מעצמם, כי פשוט לא רעבים)
ה"בעיה" היחידה לכאורה היא שאם את מכורה למתוקים אז לא צריך להרחיב את הקיבה והמשקל עולה...
תקראי קצת אחורנית ותראי שאנשים פה מאושרים .... בהצלחה בכל דרך שתבחרי....
חבל שלא הגעת למפגש אתמול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמידה בקריטריונים.
שולה זק08/10/2010שלום רויטל,
לפי הנתונים שמסרת את לא עומדת בקריטריונים לניתוח (BMI 35.8) אלא אם יש לך מחלות נילוות שלא ציינת.
על מנת לעבור את הניתוח שמתאים לך, לפי ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה וכו' - את צריכה לשבת עם כירורג שמבצע את שלושת הניתוחים ויחד להתאים את הניתוח.
אם תיכנסי לשאלות הנפוצות, תקבלי שם תמונה לגבי הניתוחים, יתרונות וחסרונות.
מי שעובר ניתוח טבעת צריך המון כח רצון ושתוף פעולה מלא. את הטבעת ניתן לרמות בקלות.
עם ניתוח טבעת את לא שולטת בירידה. את שולטת בכמות האוכל שאת יכולה לאכול מבלי שיתקע לך ואו תגיעי להקאות. (מילקשייק, גלידות, שוקולד - עתירי קלוריות ומשמינים תמיד עוברים בטבעת)
יש מקרים שטבעת פוגעת באיכות החיים, שאי אפשר לאכול כל דבר, צמודים למנתח למטרת פתיחה או סגירה.
אהבתי את "אין דרך חזרה". לאן תרצי לחזור למימדים הגדולים? לשומן? למחלות?
אישית לא מכירה אנשים שהוציאו את הטבעת כי זהו נגמר להם. מכירה מון שוצאה להם הטבעת בגלל בעיות שגרמה ואו עלו חזרה במשקל ועברו ניתוח נוסף שרוול או מעקף.
תעייני בפורום, יש כמה מנותחי טבעת חדשים וכן ותיקים, ממליצה לקרוא מה הם מספרים.
מה שתחליטי, מקווה בהתיעצות עם מנתח, שיהיה לך בהצלחה.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רויטל
צנובר08/10/2010אני לא רופא, אבל אני מנותח שרוול מאושר.
גם אני קצת חששתי לפני הניתוח מהעניין שזה בלתי הפיך, אבל אחרי שדיברתי עם בת דודתי שעברה ניתוח טבעת לפני 3 וחצי שנים (היא חיה בארה"ב), השתכנעתי שעל ניתוח טבעת אני לא הולך. היא כל הזמן רעבה, אוכלת יותר ממה שהגוף שלה יכול להכיל, ומקיאה כל הזמן. המעגל הזה של אכילת יתר - הקאות הפך אצל לאורח חיים והיא אומללה, אבל לא מעיזה ללכת ולהוציא את הטבעת.
אני לעומתה עשיתי ניתוח שרוול, שהוא כלי עזר נהדר כדי "ללמוד" אורח חיים חדש ובריא. אני בכלל לא רעב, אוכל מעט, מתעמל ועושה קצת ספורט (אני, ספורט, שזה לכשעצמו פלא) ומרגיש נפלא. וכמו שאמרתי אתמול במפגש, אני מרגיש כמו האיש מהפרסומת לרד-בול רק בלי המשקה. יש לי כנפיים!
אם יאשרו לך, אני מאד ממליץ על שרוול.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)