מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- על מה אתם חושבים בעיניים עצומות ?מקס ברנר09/10/2010
קודם כל ברכות למי שחזר אלינו בשעה טובה,ומי שהבשיל לניתוח בעקבות המפגש.רק בשורות טובות,ובלי הפתעות מצד ידידינו האירניים!
ועתה לנושא דיוננו המסקרן-זה לא מה שאתם חושבים-אנחנו לא בפורום פנטזיות אירוטיות!
מי שהיה במפגש הבין ,אולי ,שאני מאמין גדול בכלי הטיפולי של דמיון מודרך.באופן פשטני זו היפנוזה עצמית,לאחר שנכנסים למצב רגיעה,שבה מעלים תמונות של דברים שאנו רוצים שייקרו לנו בחיים,וכך המוח עוזר לנו להתקדם אליהם.גם מי שלא מכיר את התאוריה משתמש בזה אינטואיטיבית.פה אני צריך את עצתכם.
הרבה מהתמונות שאנשים מעלים לא רלבנטיות לי:אני לא מדמיין שאהיה רזה ואמצא עבודה או כלה(טוב לי עם אשתי ואין לי כוונה להחליף...).גם הג'ינס מהתיכון או הגברדין מהבר-מצווה לא עושים לי את זה.אין לי גם תוכניות לעשות "בטן קוביות",לגלח את החזה ולהיות דוגמן של ספידו.מה עוד?אין לי משאלה להתגלגל על הדשא עם הנכד כמו שולתנו, או לעשות ספורט אקסטרים כמו ליאור (קפיצת באנג'י אל האוקינוס זה לא אני-לא סומך על הכבל!)החלומות שלי הם להיות בריא יותר,קל תנועה יותר וגמיש יותר,אבל אלו לא התמונות שאתה מעלה מול העיניים כדי לקבל את הכוח לעמוד בקשיים שבדרך.מה אדמיין-שאני גורב גרביים בלי מאמץ,קושר שרוכים בקלילות,ועולה שלוש קומות ברגל?אפשר להרדם משעמום-במיוחד עם גלי מוח של רגיעה עמוקה.
נסו להזכר ביומיים-שלושה הקשים שאחרי הניתוח-איזה תמונות יפות עלו לכם כשעצמתם את העיניים?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אלישע
ליאור09/10/2010אני אתחיל מסוף ההודעה שלך :
לשמחתי , בניגוד לכמה מחבריי המנותחים , לא היו לי ימים קשים אחרי הניתוח , להיפך .
הייתי בסוג של היי מעצם העובדה שאני אחרי הניתוח . לידיעתכם כשפקחתי עייניים בחדר התאוששות וראיתי את סיגל השאלה הראשונה ששאלתי הייתה " אני אחרי ? " ואז נרדמתי - הפחד שלי היה שמשהו ישתבש ובסוף לא אנותח , וזו הייתה ההקלה - מעבר לכך הרגשתי מצויין.
לגבי פנטזיות : לא קראתי לזה פנטזיות , אלא יעדים .
לא עשיתי את הניתוח בציפיה ששנה אחר כך יגידו לי חתיך ( ובחיי שאני מסמיק ונבוך מזה ), , לא בשביל לדגמן , ולא כדי לשמש השראה וכו.
עשיתי את זה כדי להגיע למצב שאוכל להסתכל במראה בלי להגעל ( ובחיי שנגעלתי ) ,עשיתי את זה כדי לא להתנשף ולהזיע חצי שעה אחרי הליכה של 20 מטר או עליה של קומה אחת ברגל , לא אהבתי את הדיכאון והתיסכול שהיה לי בכל פעם שקניתי מכנס חדש וראיתי שעליתי בעוד מידה או שנוסף עוד X אחד למידה של החולצה , תסלחנה לי הבנות אבל יש גם את הנושא של לראות מאיפה השמן משתין ... וירים יד מי שלא יודע על מה אני מדבר ...
אחרי שמשיגים את הדברים האלה מגיע תיאבון ומתחילים לאט לאט להוסיף תמונות \ יעדים חדשים , מקווה להמשיך להוסיף ולסמן וי ליד כל אחד ואחד ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאור
ריקי10/10/2010אני כל כך מזדהה איתך. אתה כל כך צודק. בעצם תמיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אלישע...
נעמי09/10/2010אתה שואל שאלה רצינית, כן חלמתי על זה הרבה, אבל זה תמיד היה חלום, אספר לך שהייתי מדליקה נרות בערב שבת, אחת הבקשות שלי והנה אני מספרת משהו שביני לבינו "שימצא לי פתרון למצב שאני נמצאת, כי ככה אי אפשר להמשיך" ואתה מבין אותי, זה לא רק הנכד על הדשא, זה צורה של מסכן, שצריך עזרה במשחה בכף רגליים, על טיול רגלי אין מה לדבר, כי חייבים להוריד אותי ליד הסופר, ולשבת בטיסה בכיסא המחורבן שעות (כבר לא נדבר על טיסה ארוכה עד סינגפור)בדרך לאוסטרליה, ואי אפשר לחגור חגורה אם לא נותנים את התוספת, ובכלל לאכול עם הבטן בולטת, ואז נותנים לך מגש, כן נמאס לי, זה לא חיים, ומגיע לי לחיות אחרת, ולא האוכל ששולט בי, גם ביום וגם בלילה, וכנראה הייתי צריכה לקבל את הסטירה הגדולה של דלקת פרקים ולהשמין 27 קג ולומר עד כאן, ולפגוש אנשים טובים בדרך כמו ד"ר עמיטל וד"ר שוורץ ושולה והפורום הנפלא ששינו לי את החיים, ונתנו לי כזה כח שאני פשוט לא מאמינה, אני נכנסתי לחדר נתוח עם מצב רוח מרומם ואמרתי החיים משתנים עכשו, והיום אני רוצה הכל, כן להתלבש וכן לטייל איפוא שעוד לא הייתי וכן לרקוד, כי זה כייף לחיות.
להתראות נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי - את כל כך צודקת
שולה זק09/10/2010כל מילה נוספת מיותרת
את כל כך צודקת בהכל.
רק מי שהיה "שם" מבין את המשמעות האמיתית והעמוקה של השינוןי שניתוח קטן מתוך בחירה מביא
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס היקר
רוזי10/10/2010הלכתי אחורה 8 חודשים וכול שלב שעברתי לאחר הניתוח הודעתי לאלוהים
שאני אחראי
וגם את זה עשיתי ללא הניתוח לא הייתי יורדת גרם
אני אחר 24 קילו מאושרת אומנם יורדת והוכלת הכול ברור לי שאם היית עושה דיאטה כראוי הייתי יורדת יותא לא עושה תחרות הולכת לאט ובטוח יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)