מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- איכלת מתוקיםטובה09/10/2010
אני נמצאת שנתיים וחצי לאחר נתוח שרוול לאחורנה העלתי 2 ק"ג קיית אצלי בעיית מתוקים
שחזרה לסורה
פוחדת מעליה במשקל למרות שעושה ספורט כל יום.
מבקשת עצה או עזרה לגמילה ממתוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכלת מתוקים - תגובה
שולה זק09/10/2010שלום טובה
הדרך הטובה ביותר זה להרשם לקבוצת תמיכה ולהתנהל על פי תפריט קבוע. כך שתהיי מחוייבת לעצמך ולקבוצה לתוצאות.
כמו כן, אם החולשה שלך למתוק - תשלטי בה - תכיני לך בבוקר מנה יומית של מתוקים - מנה שפויה כמובן. אותה תאכלי במהלך כל היום או בשעות שאת מרגישה צורך לכך.
כמו כן רצוי לפנות לרופא המטפל ולעבור בדיקות כלליות.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי טובה
ליאור09/10/2010זכית בזה הרגע בתואר המשורוולת הותיקה בפורום - נדמה לי שהדחת אותי ...
לא חושב שחוץ משולה יש פה מישהו שיכול לתת לך עיצות במיוחד לאור העובדה שרק שנתיים וחצי אחרי הניתוח את בבעיה של עליה קלה במשקל .
אשמח ( ואני בטוח שעוד הרבה חברים פה מצטרפים לבקשתי ) לשמוע ממך על החיים ועל ההתנהלות שנתיים וחצי אחרי - כולל משקל התחלתי ונוכחי ( אם לא אכפת לך כמובן ) .
תודה ושבוע טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן כן ליאור צודק!
לילך.פ09/10/2010סוף סוף מצאנו מישהיא וותיקה כאן מכולם... נשמח שתישארי על בסיס יומי ותספרי לנו איך עברו השנתיים וחצי, האם כמות האוכל עלתה מאז הניתוח ? איך ההרגשה?
לגבי מתוקים - תפוח בתנור עם 2 אגוזי מלך וקינמון - אגדה... בהחלט עוזר נגד המתוקים ... חוץ מזה יש גלידות 2% שומן... ועוד מלא דברים טובים... תדאגי לסטוק קבוע של הדברים האלה זה יעזור מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשאלתי
טובה13/10/2010היי ליאור
ירדתי 33 ק"ג משקלי הנכחי לאחר עליה של 2 ק"ג אני שוקלת 75 הייתי מאוד רוצה
לרדת 5 ק"ג אולם לא מצליחה למרות שכל יום אני עושה ספורט אני בת 58
משתדלת לשמור לגבי האכילה אני לא מסוגלת לאכול כמויות וזה כיף לא נורמלי אולם מה
שקורה לאחר תקופה כשהכל נרפא הקיבה כנראה מתרחבת מעט וכמו כן אני רעבה מדי 3 שעות הבעיה היא המתוקים שנעקלים בקלות ואז הבעיה מתחילה לכן כנראה שצריך להקים
קבוצת תמיכה ואני כרגע לא מוצאת משהו בראשון או באזור שם אני גרה.
הגרוע הוא שיש לי המון מתוקים בבית היות ונכדי מתים על זה וכן קשה לא לקנות.
עפ"י מחקרים שנעשו יודעת אני שאחרי 8 שנים 20% עולים חזרה מקווה שלא ניהיה
בקטגוריה הזו.
אז בהצלחה לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא שלי-פנימאי-לא מנתח הזהיר אותי
מקס ברנר09/10/2010שאחרי שנתיים בערך נסגר "חלון ההזדמנויות"במובן זה שהרגלים שלא נרכשו עד לאותו מועד כבר אינם נרכשים,ולכן יש נטיה להחזיר חלק מהמשקל שאבד,כי הגוף מפתח כל מיני מנגנונים כדי להחזיר את המשקל האבוד.להשקפתו לפחות זה לא נורא,כי מי שהוריד 40 קילו ואחרי שנתיים יעלה כמה בחזרה עדיין שיפר בהרבה את מצבו הבריאותי.
אני מעריך שנכון לעכשו יש לך כבר הרגלי תזונה ופעילות גופנית טובים.לגבי המתוק כמה פטנטים:א.כפית דבש-מאד מתוק אבל בערכים מוחלטים לא כ"כ הרבה סוכר
ב.שבועיים של דיאטת חלבונים-לא טוב לאורך זמן אבל מפחית כמיהה לסוכרים פשוטים.
ג.נטילת 50-200 מק"ג ליום של כרומיום פיקולינאט מסייעת בהרבה מקרים בהפחתת התשוקה למתוק.
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
טובה13/10/2010תודה
האם זה נקנה בבית המרקחת או בחנות טבע?
אני לא מכירה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה תוסף מזון-לא תרופה
מקס ברנר13/10/2010צורה כימית של המינרל כרום,הקשור לתרכובת אחרת כך שהוא זמין.משתמשים בזה בתסמונת מטבולית (סינדרום איקס) והתמכרות למתוק.בשלב ראשון את יכולה לקחת מולטי ויטמין שמכיל לפחות 50 מק"ג של כרום,רק תוודאי שהוא פיקולינאט.
אגב-גם ההצעות האחרות שלי שוות בדיקה.
ואם בקבוצת תמיכה /דיאטנית תגלי משהו יותר טוב-ספרי לכולנו.אני פשוט סקפטי עד כמה חיבוקים והצהרות תמיכה מצד הקבוצה יעזרו ברגע באמת-מול השוקולד.אצלי לפחות זה לא עבד,אבל כל אחד בנוי אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טובה
רוזי13/10/2010שמי רוזי אני מחולון נותחתי לפני 7 חודשים בוולפסון עשיתי איפ]נוזה למתוקים בהתחלה זה מאוד עזר היוםן אני מוצאת את עצמי מחפשת את המתוק למרות שאסור לי אני סכרתית וגם משורוולת חדשה יחסית אשמח אם תימצאי משהו אצטרף 050 3337236 בהצלחה רוזי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכילה מדודה וחשיבה לפניה
שולה זק13/10/2010יש כמה דרכים לשלוט באכילת המתוק.
1. להרשם לקבוצת תמיכה ולהתמיד ללכת למפגשים. זה מחזק אותך ואת הקבוצה. את מקבלת כלים להתודד.
2. להקציב לעצמך מנה יומית של מתוק. ולא לחרוג מהכמות המוקצבת.
3. לפנות לדיאטנית שתבנה לך תפריט המכיל מתוק במסגרת תפריט מאוזן.
לאחר שנתיים וחצי של ניתוח מוצלח אני מניחה, את אמורה לשלוט בהרגלי אכילה חדשים. לא לשכוח כל קילו עובר דרך הפה, והיכולת שלך לשלוט במה שאת מכניסה לפה. היתרון שאת לא נמנעת אלא גבילה עצמך.
אם חרף כל נסיונותיך את לא מצליחה לשלוט בכמיהה למתוק תפני להתיעץ עם בהמנתח שלך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)