מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מנותחת חדשהתמרית09/10/2010
שלום לכולם ,
נותחתי לפני מס' ימים אצל דוק' עסליה ברמב"ם חיפה
היחס והטיפול היה מדהים,
עכשיו אני בבית , עדיין עם הנקז ועם המון כאבים ,,,,תוכלו לעדכן אותי מתי בערך אני אוכל לחזור לתפקוד נורמלי, ללא כאבים..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הבאה
עופר10/10/2010מזל טוב על שינוי החיים החדש שלך.
ברוכה הבאה למשפחה החדשה שלך, בפורום הזה תמצאי את כל התמיכה שאת צריכה.
בקשר לחזרה לשגרה, זה מאוד משתנה מאדם לאדם אבל בסך הכל את תרגישי חלשה בשבוע וחצי הראשונים.
לאחר שבועיים אם ההרגשה טובה, ניתן לחזור לעבודה (לא פיזית).
יש להימנע בהרמת דברים כבדים מעל משקל של 5 ק"ג.
בסך הכל את תראי כי החזרה לשגרה מהירה יותר ממה שחושבים ובקרוב מאוד תתחילי להרגיש נפלא !
בהצלחה בהמשך הדרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה לתמרית?
עופר10/10/2010באיזה כאבים מדובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב תמרות
שרה מ.10/10/2010מזל טוב על תחילת דרכך וחיים חדשים, אני חושבת שהכאבים שאת שואלת מתייחס לגבי הכאבים בצד שמאל, שמקרין לכל הגוף, אני חושבת שזה הכאבים של הגז שהוכנס לבטן, ולפי הניסיון שלי הכאבים פוחתים כעבור שבוע, ונעלמים לגמרי, כעבור שבועיים, לא יודעת מה הדריכו אותך לגבי הוצאת, הסיכות ואו התפרים, כי קיים הקלה משמעותית לאחר הוצאת הסיכות, כדי להקל על הכאבים בזמן שיעול או התעטשות, הנחתי כרית על הבטן וזה פעל, אני מקווה שיפעל גם עלייך, שיהיה לך שבוע ניפלא מופחת כאבים וקל כמה שאפשר, אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם על התמיכה
תמרית10/10/2010הגדול הכאבים שלי מתרכזים בסיכות /נקז ובכללי
מקוה שאכן אחרי הוצאת הנקז והסיכות אולי מחר, ירגיש אחרת
חשבתי לחזור לעבודה כבר מייד ולכן כנראה מרגיש לי דפוק
התשובות שלכם עזרו לי מאוד ונקוה להמשיך בכיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהדרגה בהתחלה
עופר10/10/2010אין צורך להשתולל, את בכל זאת אחרי ניתוח לא פשוט והגוף צריך להתאקלם.
אני מציע לך לנוח עוד כמה ימים בבית, במיוחד לאור העובדה שאת סובלת קצת מכאבים.
אם זאת במידה שאת מרגישה טוב, אז אין פסול בלחזור לעבודה שאינה מצריכה פיזיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)