תורים ד"ר פייגין-ספרו לי מה הסוד

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תורים ד"ר פייגין-ספרו לי מה הסוד
    מקס ברנר
    10/10/2010

דיברתי כעת עם מזכירתה וביקשתי תור למפגש עימה.בתחילה הוצע לי תור בפברואר! (שימו לב-זה לא תור לניתוח רק לשיחה וקבלת רשימת בדיקות.אחרי זה יש בטח עוד פרוצדורות לא קצרות.)נופפתי בביטוח הפרטי שלי,וחשבתי שיישאלו באיזו שעה נוח לי מחר..לתדהמתי זה לא קידם בהרבה אלא לסוף דצמבר-עוד חודשיים וחצי!
    אני בכלל לא מגובש שהיא תנתח אותי,אבל החלטתי להפגש עם לפחות שלושה מנתחים טובים לראות למי אני מתחבר.בקצב הזה יעבור יותר מדי זמן רק בשלב ה-"אודישנים",ואם לקח לי שש שנים עד שהחלטתי לעבור את הניתוח-ייקח שישה שבועות לוותר עליו לנצח'אם רק אתייבש בהמתנה לפגישות.
    מה עושים?למישהו כאן יש "מסלול עוקף מזכירה" ,והוא יכול לשלוח מייל לפייגין עצמה שתקבל אותי תוך 10 ימים נניח?זה הרי לגמרי לא בחינם החצי שעה שאקבל ממנה,ויש גבול כמה אמתין.
    [email protected]

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקסי מקווה שעזרתי

שולה זק
    10/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקס...

לילך.פ
    10/10/2010

הפלאפון של פייגן 052-6667447 אני קיבלתי אותו מהראל וכשהסברתי לה שאני חייבת תור מהיר לניתוח מהיר היא קבעה לי לאחר שבוע כך שלא נראה לי שצריכה להיות בעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה-אתקשר אליה וכמו ששאלתי

מקס ברנר
    10/10/2010

וכנראה לא הבחנת-איפה זה עומד עם הניתוח שלך שנקבע להשבוע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא ביטלה לי אותו....

לילך.פ
    11/10/2010

מאחר ושלחתי לה מסרון שאומר שאני מבולבלת ולחוצה ורוצה לדבר איתה , תשובתה היתה קרירה ולא נעימה, לילך בסדר אני דוחה לך את הניתוח - השארתי את זה ככה, ציפיתי ממנה שהיא תרים לי טלפון שתחזק אותי שתרגיע אותי אבל עד היום היא לא התקשרה... בנתיים אני עושה דיאטה עד שיהיה לי כוח להחליט לעשות את זה מיידי... בלי הרבה מחשבות ... והתעסקויות... אבל אני מאד מאוכזבת מד"ר פייגן נכון שהיא מנתחת... ויש לה המון לקוחות - אבל זה לא שוק בשר ... למפגש שלנו היא ידעה לקחת 800 ש"ח לפגישה , ולהרים טלפון להרגיע ולחזק את זה היא לא עשתה עד היום.
    אין דבר הכל לטובה... בנתיים אני מחכה לראות מה יהיה עם הדיאטה שלי (ירדתי 3 קילו השבוע - טיפה בים אבל לפחות חגי מרוצה) כנראה שאצטרך לעשות "ניתוח הפתעה" ולהגיד שאני טסה לחול לשבוע... ולחזור הביתה רק אחרי הניתוח. נראה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בהקשבה דרוכה ד"ש לחגי

שולה זק
    11/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולתינו...

לילך.פ
    12/10/2010

כפרה עליך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גאה בךךך ובחגיייייי

רוזי
    13/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסוד לתור של ד"ר פייגין

גלעד
    11/10/2010

הי,

אני מנותח טרי של ד"ר פייגין. קודם כל תדע שהיא שווה את ההמתנה לחלוטין ובאופן גורף גם כמנתחת מקצועית אבל גם ולא פחות חשוב ולגמרי לא מובן מאליו, גם כבן אדם.

עכשיו, הסוד לתור מוקדם הוא פשוט - צלצל למזכירה שלה, קבע תור הכי מוקדם שיש, בקש במפורש שאם יש ביטול או שינוי או כל אפשרות אחרת שיקדימו את התור שלך ואז צלצל (אחת לשבוע זה מספיק) לשאול אם השתנה משהו.

רוב הסיכויים שתקבל טלפון מוקדם מהצפוי כשמישהו יבטל. חוץ מזה, נצל את הזמן עד לפגישה איתה - לך לרופא בקופת חולים ותתחיל להריץ את כל הבדיקות שתריץ כדי שכשתראה אותה כבר יהיה לך הכל.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו