מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- תורים ד"ר פייגין-ספרו לי מה הסודמקס ברנר10/10/2010
דיברתי כעת עם מזכירתה וביקשתי תור למפגש עימה.בתחילה הוצע לי תור בפברואר! (שימו לב-זה לא תור לניתוח רק לשיחה וקבלת רשימת בדיקות.אחרי זה יש בטח עוד פרוצדורות לא קצרות.)נופפתי בביטוח הפרטי שלי,וחשבתי שיישאלו באיזו שעה נוח לי מחר..לתדהמתי זה לא קידם בהרבה אלא לסוף דצמבר-עוד חודשיים וחצי!
אני בכלל לא מגובש שהיא תנתח אותי,אבל החלטתי להפגש עם לפחות שלושה מנתחים טובים לראות למי אני מתחבר.בקצב הזה יעבור יותר מדי זמן רק בשלב ה-"אודישנים",ואם לקח לי שש שנים עד שהחלטתי לעבור את הניתוח-ייקח שישה שבועות לוותר עליו לנצח'אם רק אתייבש בהמתנה לפגישות.
מה עושים?למישהו כאן יש "מסלול עוקף מזכירה" ,והוא יכול לשלוח מייל לפייגין עצמה שתקבל אותי תוך 10 ימים נניח?זה הרי לגמרי לא בחינם החצי שעה שאקבל ממנה,ויש גבול כמה אמתין.
[email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקסי מקווה שעזרתי
שולה זק10/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס...
לילך.פ10/10/2010הפלאפון של פייגן 052-6667447 אני קיבלתי אותו מהראל וכשהסברתי לה שאני חייבת תור מהיר לניתוח מהיר היא קבעה לי לאחר שבוע כך שלא נראה לי שצריכה להיות בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה-אתקשר אליה וכמו ששאלתי
מקס ברנר10/10/2010וכנראה לא הבחנת-איפה זה עומד עם הניתוח שלך שנקבע להשבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא ביטלה לי אותו....
לילך.פ11/10/2010מאחר ושלחתי לה מסרון שאומר שאני מבולבלת ולחוצה ורוצה לדבר איתה , תשובתה היתה קרירה ולא נעימה, לילך בסדר אני דוחה לך את הניתוח - השארתי את זה ככה, ציפיתי ממנה שהיא תרים לי טלפון שתחזק אותי שתרגיע אותי אבל עד היום היא לא התקשרה... בנתיים אני עושה דיאטה עד שיהיה לי כוח להחליט לעשות את זה מיידי... בלי הרבה מחשבות ... והתעסקויות... אבל אני מאד מאוכזבת מד"ר פייגן נכון שהיא מנתחת... ויש לה המון לקוחות - אבל זה לא שוק בשר ... למפגש שלנו היא ידעה לקחת 800 ש"ח לפגישה , ולהרים טלפון להרגיע ולחזק את זה היא לא עשתה עד היום.
אין דבר הכל לטובה... בנתיים אני מחכה לראות מה יהיה עם הדיאטה שלי (ירדתי 3 קילו השבוע - טיפה בים אבל לפחות חגי מרוצה) כנראה שאצטרך לעשות "ניתוח הפתעה" ולהגיד שאני טסה לחול לשבוע... ולחזור הביתה רק אחרי הניתוח. נראה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בהקשבה דרוכה ד"ש לחגי
שולה זק11/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולתינו...
לילך.פ12/10/2010כפרה עליך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגאה בךךך ובחגיייייי
רוזי13/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסוד לתור של ד"ר פייגין
גלעד11/10/2010הי,
אני מנותח טרי של ד"ר פייגין. קודם כל תדע שהיא שווה את ההמתנה לחלוטין ובאופן גורף גם כמנתחת מקצועית אבל גם ולא פחות חשוב ולגמרי לא מובן מאליו, גם כבן אדם.
עכשיו, הסוד לתור מוקדם הוא פשוט - צלצל למזכירה שלה, קבע תור הכי מוקדם שיש, בקש במפורש שאם יש ביטול או שינוי או כל אפשרות אחרת שיקדימו את התור שלך ואז צלצל (אחת לשבוע זה מספיק) לשאול אם השתנה משהו.
רוב הסיכויים שתקבל טלפון מוקדם מהצפוי כשמישהו יבטל. חוץ מזה, נצל את הזמן עד לפגישה איתה - לך לרופא בקופת חולים ותתחיל להריץ את כל הבדיקות שתריץ כדי שכשתראה אותה כבר יהיה לך הכל.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)