מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הצילווווווחן10/10/2010
שלום דר מחגנה, שולה וחבריי הפורום היקרים! אני כבר חודש וחצי לאחר הניתוח, לאחר חודש ירדתי 12 ק"ג ומאז אני לא יורדת , במהלך חודש שלם שתיתי כדור אומפרדקס ביום, כיום אני ללא הכדורים סובלת מבחילות טורדניות ומהרגשת רעב כמעט כל הזמן. חשוב לציין שאני אוכלת מגוון כל שעתיים/שלוש ועל פי הנחיות התזונאית, כמו כן אני חשה שניתן לאכול הרבה יותר ממה שהיה בהתחלה.כמובן שאני בחרדות כי יתכן והניתוח כשל (לצערי היו מקרים)האם עליי לפנות למנתח שלי אם כן מה ניתן לעשות, נא עזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב חן
שולה זק11/10/2010אם את במעקב תזונאית ואוכלת על פי מה שהיא רשמה לך, יתכן והתפריט לא מתאים לך ועשיר מידי בקלוריות.
מה ה-BMI ההתחלתי שלך וכמה שקלת? ירידה של 12 ק"ג בחודש זו ירידה יפה מאוד.
אם את עדיין סובלת מבחילות רצוי להמשיך לקחת את כדור האומפרדקס בוקר וערבלפני האוכל. זה יעזור לך.
אני ממליצה לגשת לרופא המנתח, יתכן ויעשו לך צילום ויחד תבררו אם יש בעיה רפואית או בעיה בההתנהלות שלך.
בהצלחה.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חן
ריקי11/10/2010היי חן בוקר טוב.אני ממש לא יודעת ממה את נבהלת? 12 קילו ירדת את יודעת מה זההה. ימהממת שכמותך תתעוררי את רק בתחילת הדרך. אל תתרגשי וכמו שאני חושבת את בטוח עולה כל יום על המישקל. לגבי המשקל אין לך מה לדאוג מאמיי הכל ירד לאן את ממהרת. עשית חצי מהדרך עברת את הניתוח הנפלא הזה . ועכשיו תתחילי לחיות ולשמוח . גם אם נישאר לך הרבה לרדת. תגידי לעצמך זה ירד דברי עם הראש שלך ותחשבי חיובי. תתחילי ספורט כפיפות בטן כמה שאת יכולה לאט לאט. תחשבי על עוד 3 חודשים ואז נדבר. לגבי הכדורים שאת לוקחת אצלי זה עזר.אם לא עוזר לך לכי לרופא מה הבעיה.אני לא רואה שיש פה בעיה.תעבדי על עצמך בובה. כי עוד מעט את תהיי חתיכה ובריאה. בהצלחה מאמיי יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה דומה
ר11/10/2010אחרי 3 שבועות מהניתוח ירדתי רק 6 קילו. המשקל ההתחלתי היה 89 ק"ג
אני עושה הליכות כל יום של חצי שעה לא מסוגלת ליותר בגלל כאבים.
איזה עוד פעילות גופנית אני יכולה לעשות ושלא תפגע בניתוח.
בנוסף יש לי כאבים מאוד חזקים מצד ימין של הבטן, שאלתי את הרופא המנתח שלי והוא פתר את זה בכך שזה שום דבר וזה יעבור. ומה עושים בינתיים עד שזה עובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה יפה
שולה זק11/10/2010שלום לך,
ירידה של 6 ק"ג בשלושה שבועות עם משקל "נמוך" כשלך זה הישג יפה. מה היה
ה- BMI שלך? ואיזה סוג ניתוח עברת?
הליכה של חצי שעה כל יום זה יפה מאוד. רק אל תשכחי שאת עדיין חלשה והגוף עבר מהפך. אולי כדאי למתן מעט את ההליכה. ניתן לשלב שחיה רק אחרי שהתפרים החלימו והגלידו על מנת למנוע זיהום. ולאחר כחודשיים גם מכון כושר אם את אוהבת.
לגבי הכאבים עליהם את מתלוננת, הייתי מאמצת את עצת המנתח, הכל עדיין טרי, מעט נפיחות, גזים, בצקת. אני מאמינה שתוך שבוע ימים תחושי כחדשה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)