מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שרוול קיבהאורטל11/10/2010
היי
אני בת 22 משקל 85 גובה 1.50
כיום ניסיתי אלפי סוגי דיאטות וכדורים כמו רדוקטיל, אקסניקל...ודיקור סיני ושום דבר אינו עזר לי...רציתי לדעת אם יש לי הסיכויים להיות מועמדת לניתוח שרוול קיבה
האם יש התפשרות בנושא למרות שהBMI שלי אינו BMI40
אשמח מאוד לתשובה מהירה
תודה אורטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמידה בקריטריונים
שולה זק11/10/2010ה- BMI שלך הינו 37.7 ואת בחורה צעירה, כך שאני מאמינה גם בריאה ואכן אינך עומדת בקריטריונים לניתוח.
אני חושבת שאת מספיק בוגרת לקחת אחריות על עצמך ולהחליט שאת מתייחסת ברצינות לירידה במשקל. מתחילה דרך ומגיעה ליעד.
זה אומר. לגשת לרופא המשפחה לעשות את כל הבדיקות. ללכת עם הבדיקות לדיאטנית, לקבל ממנה תפריט מאוזן שמתאים לך ולהרגלי האכילה שלך. לשלב יחד עם המעקב אצל הדיאטנית פעילות גופנית ואף להירשם לקבוצת תמיכה ולהתמיד כל שבוע.
אני משוכנעת שאם תעשי כל זאת תראי במהרה תוצאות חיוביות ותהיי גאה בעצמך ובהשגייך.
רציתי רק במשפט קצר להסב תשומת ליבך - ניתוח זה לא הוקוס פוקוס. גם אחרי ניתוח צריך לעבוד קשה, בדיוק כפי שתארתי לך לעיל.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרוול קיבה
אורטל11/10/2010זה לגמריי לא קל מה שאת אומרת אני אצל דיאטנית כבר 10 שנים
וניסיתי הכל מהכל !!!
רציתי לדעת הBMI40 הוא קריטריון בשביל שהקופה תכסה את הניתוח
או שזה קריטריון בכלל לעבור ניתוח כזה אפילו אם זה יהיה בפרטי ?
במה ק'"ג מדובר בשביל שאני יגיע לBMI40 כי אני דיי קרובה ונחושה לעבור את הניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה90 קילו אבל זו לא המלצת הבית!
מקס ברנר11/10/2010הקריטריון:BMI 40 או 35 עם מחלות נלוות רלבנטיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריון לניתוח
שולה זק12/10/2010הקריטריונים נקבען על פי ארגון הבריאות העולמי. הם קריטריונים לרופא שאלו האינדיקציות לניתוח ועל פי הן צריך להתייחס למטופל אם הוא בהשמנת יתר חולנית או שמן כמו רבים אחרים. השמנת יתר חולינית מוגדרת BMI 35-40 עם מחלות נילוות או BMI 40 ומעלה גם ללא מחלות. - ללא קשר להתחייבות קופה או בית חולים פרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות
דיקלה12/10/2010היי שולה,
אני חדשה כאן בפורום והגעתי לכאן לאחר שחיפשתי מידע לגבי ניתוח השרוול.
כל חיי התמודדתי עם נושא ההשמנה
עשיתי אין ספור דיאטות, שילבתי ספורט ואני לא מצליחה להגיע לתוצאה הרצוייה.
אני בת 27, 1.60 ושוקלת 120 ק"ג.
לפני כשבוע הלכתי לקוסמטיקאית חדשה והיא סיפרה לי שהיא עברה את ניתוח הטבעת אבל היא ממליצה על השרוול מכיוון שהוא פחות מסובך ויותר יעיל.
האם ייתכן שהניתוח יהווה עבורי פיתרון?
האם אן נכון שהסיכונים של ניתוח זה נמוכים מהשאר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דיקלה
שולה זק12/10/2010אם תעייני בדברי החברים בפורום תביני שניתוח הוא פתרון לטווח ארוך למי שסובל מהשמנה חולנית.
הסיכונים בהם את נמצאת כיום עם המשקרל שלך הם הרבה יותר גדולים מהסיכונים בניתוח. בניתוח הסיכוי שלך להבריא ולרזות ולמנוע מחלות עם נזקים בלתי הפיכים.
אני ממליצה לגשת לכירורג בתחום, המצבע את כל סוגי הניתוחים, טבעת, שרוול, מעקף ולהתיעץ עימו על סוג הניתוח המתאים לך לפי ההסטוריה הרפואית שלך.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקלה ערב טוב
עופר12/10/2010ה BMI שלך הוא גבוה - 47, ולכן מומלץ לך אכן לברר לגבי הניתוח.
בקשר לסוג הניתוח, סוגיה שכל אחד צריך להחליט ולשבת מול המנתח, אין צורך להחליט מראש, אני ממליץ לעשות בירור לגבי הסוגים השונים ורק אז בשיתוף עם המנתח להגיע להחלטה הסופית.
לגבי הסיכונים - בכל הניתוחים יש רמת סיכון מסויימת ויש לקחת זאת בחשבון.
בכל מקרה המלצתי היא לדפדף אחורה בפורום ולמצוא תשובות לחלק מהשאלות שלך.
נשמח לעמוד לרשותך בכל בעיה או שאלה נוספת.
בהצלחה בהמשך הדרך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)