כן כן לרדת בגדול...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• כן כן לרדת בגדול...
    לילך.פ
    11/10/2010

גם אני ראיתי את התוכנית, כואב הלב איך לוקחים אנשים אומללים ובשביל רייטינג מורידים להם את הבגדים ומתעללים בהם ככה... ואיזה משקלים ממה מיאה... 170 קילו, 150 קילו ... כמה בנאדם יכול לאכול לפני שהוא מתעורר להבין שהוא הורג את עצמו במו ידיו ?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כן כן לרדת בגדול...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאט לך לילך אהובתנו

מקס ברנר
    11/10/2010

לא ראיתי את התוכנית.הנחתי שיהיה מגעיל-זה מה שמוכר פרסומות,ואכן אומללים השמנים שמתפשטים מול פני האומה מתוך חלום על פרס.
    אבל ממתי בזים כאן לאנשים ששוקלים 150 קילו?עופר,נעמי,אני.לא יודע כמה שקלה שולתנו בשיאה,אבל פגשתי שני מנותחים-קצינים חכמים ומוצלחים בצה"ל ששקלו 170 קילו לפני הניתוח.זה לא בגלל חולשת הרצון או טפשות.
    רק מה-אין מה לנפנף במשמנים בטלוויזיה.על זה אין וויכוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקס יקירי חלילה...

לילך.פ
    12/10/2010

לא התכוונתי להעליב, פשוט עצוב לראות ... את המראות האלה...
    וכן אתה צודק, להגיע ל 150 זה "פיס אוף קייק"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא חתיכת עוגה אחת ,אבל בהשקט ובבטחה

מקס ברנר
    12/10/2010

ההתמדה מוכיחה את עצמה-לא תאמיני כמה רחוק אפשר להגיע אם תקדישי את עצמך למשימה של צבירת משקל.
    ובאותו עניין-אני מבין שהפסדתי הפסד גדול מזה שלא טעמתי מה-מפרום" באירוע אצלך!העניין הוא לא רק שאני "חצימחוני" (כי אני אוכל פגרים פעמיים בשבוע) אלא שבתור חבר בציבור הנרדף של שומרי הכשרות (בקירוב) לא הייתי בטוח איפה אנחנו עומדים.
    אז אם את מארגנת סמינריון מפרום ,עם ד"ר מחג'נה,גל הבן ועוד כמה שבדיוק נותחו או לא יכלו להגיע,תודיעי גם לי באופן דיסקרטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקס...

לילך.פ
    12/10/2010

בוודאי שאני שומרת כשרות! סתם הפסדתה... אבל לא צריך סיבה למסיבה מתי שאתה רוצה אני אארגן לך במיוחד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו