מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כן כן לרדת בגדול...לילך.פ11/10/2010
גם אני ראיתי את התוכנית, כואב הלב איך לוקחים אנשים אומללים ובשביל רייטינג מורידים להם את הבגדים ומתעללים בהם ככה... ואיזה משקלים ממה מיאה... 170 קילו, 150 קילו ... כמה בנאדם יכול לאכול לפני שהוא מתעורר להבין שהוא הורג את עצמו במו ידיו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאט לך לילך אהובתנו
מקס ברנר11/10/2010לא ראיתי את התוכנית.הנחתי שיהיה מגעיל-זה מה שמוכר פרסומות,ואכן אומללים השמנים שמתפשטים מול פני האומה מתוך חלום על פרס.
אבל ממתי בזים כאן לאנשים ששוקלים 150 קילו?עופר,נעמי,אני.לא יודע כמה שקלה שולתנו בשיאה,אבל פגשתי שני מנותחים-קצינים חכמים ומוצלחים בצה"ל ששקלו 170 קילו לפני הניתוח.זה לא בגלל חולשת הרצון או טפשות.
רק מה-אין מה לנפנף במשמנים בטלוויזיה.על זה אין וויכוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס יקירי חלילה...
לילך.פ12/10/2010לא התכוונתי להעליב, פשוט עצוב לראות ... את המראות האלה...
וכן אתה צודק, להגיע ל 150 זה "פיס אוף קייק"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חתיכת עוגה אחת ,אבל בהשקט ובבטחה
מקס ברנר12/10/2010ההתמדה מוכיחה את עצמה-לא תאמיני כמה רחוק אפשר להגיע אם תקדישי את עצמך למשימה של צבירת משקל.
ובאותו עניין-אני מבין שהפסדתי הפסד גדול מזה שלא טעמתי מה-מפרום" באירוע אצלך!העניין הוא לא רק שאני "חצימחוני" (כי אני אוכל פגרים פעמיים בשבוע) אלא שבתור חבר בציבור הנרדף של שומרי הכשרות (בקירוב) לא הייתי בטוח איפה אנחנו עומדים.
אז אם את מארגנת סמינריון מפרום ,עם ד"ר מחג'נה,גל הבן ועוד כמה שבדיוק נותחו או לא יכלו להגיע,תודיעי גם לי באופן דיסקרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס...
לילך.פ12/10/2010בוודאי שאני שומרת כשרות! סתם הפסדתה... אבל לא צריך סיבה למסיבה מתי שאתה רוצה אני אארגן לך במיוחד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)