מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הי חברים, החלפתי קידומת !לי13/10/2010
לא בגיל אלא במשקל...
המאזניים הראו הבוקר :79.6 ק"ג, מאד שמחתי כי ה8- לא עשה לי טוב.מתקרבת לאט לאט ליעד והרבה בזכותכם.
אוהבת ומחבקת,
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחתיין......
דני13/10/2010אפשר לגרות אותך בקצת אלפחורס HAVANA
עם הרבה דולסה דה לצ'ה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד יהיה לי מקום
לי14/10/2010לכמה אלפחורס havanna ועוד כמה דברים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב לי
שולה זק13/10/2010נראית נפלא גם שבהוע שעבר עם ה- 8....והתלתלים שכולי תקווה הפסיקו לנשור.
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד!זורק אותי לגיל 17
מקס ברנר13/10/2010המשקל הזה שמתחיל ב-שבע!
מהקורה עם הנשירה?יש כבר בלימה?מה את לוקחת במשטר התוספים שלך?אולי אוכל להציע עוד משהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מקס
לי14/10/2010גם אתה תגיע לזה או קרוב מאד.אחרי הניתוח זה דבר שלא ניתן לבחירה והגוף יורד מעצמו,רק סבלנות.לגבי השיער,מצבי גרוע.אתמול הייתי אצל הספר (צבעתי את הלבן)הוא היה בהלם!
אני לוקחת כדור רוטס על בסיס יומי ובהמלצת הדיאנטית הוספתי תכשיר קולגן בשם BIOSIL של אלטמן.חוצמיזה אקבע לי היום תור לרופא עור מומחה להלופסיה אולי יש לו עוד עצה.תודה על ההתעניינות.איך הולך אצלך?
סופ"ש נפלא
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שלוה
לי14/10/2010השבוע אקבע תור לרופא עור מומחה.המצב מתדרדר.אולי יש לו עצה טובה עד שכל העסק ירגע...
סוף שבוע נפלא
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי אל תשכחי - זה זמני
שולה זק14/10/2010כל המומחים אמרו לך שזה חולף. אני, שלא הכרתיך לפני, בעיני יש לך ראש שופע תלתלים ולא מורגשת תופעה חריגה כפי שאת מתארת.
אני מקווה שתחזרי עם בשורות טובות
סופ"ש נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי איזה משקל...
לילך.פ14/10/201079 ההיתי קונה עכשיו!!! תענוג... כל הכבוד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילוש
ריקי14/10/2010מדהימה שכמוך אישיות מיוחדת במידה. שמחתי להכיר אותך יפה ומקסימה שכמוך.בהצלחה בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב
ליאור14/10/2010כל הכבוד לי על הקידומת החדשה .
בטוח שגם רעמת השיער שלך תתאוש ברגגע שהירידה במשקל תתיצב ...
יום טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד!
עופר14/10/2010איזה כיף !!!
מזל טוב!!!!!!
בקשר לשיער - אני לא הייתי דואג, יש לך שיער שופע ולכן אני מאמין שהמצב יחזור לקדמותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקרוב אצלייייייי
רוזי15/10/2010בשעה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)