מחלות נילוות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מחלות נילוות
    מירה
    14/10/2010

שלום רב,
    אנא אנו לי בדחיפות כי אי הוודאות משגעת אותי.
    גובהי 1.74 ומשקלי 106 ק"ג, אני סובלת מ:

1.מצלוליטיס חוזרת ברגלייים עד כדי אישפוז ממושך ונזקים כרונים לרגל, הבהירו לי כי עליי לרדת בדחיפות במשקל,

2. אני גם סובלת ממסתמים שלא מתפקדים כראוי ברגליים ובשל כך יש לי בצקות וכאבי רגליים איומים עד כדי כך שאני לא יכולה לעמוד במשך זמן ממושך ולא ללכת .

3.כולסטרול גבוה.

השאלה שלי היא, האם אלו נחשבות כמחלות נילוות, מאחר והBMI שלי לא מעל 40.?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלות נילוות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפני לריכורג ליעוץ

שולה זק
    14/10/2010

ה- BMI של 35, עם שאר המחלות שרשמת רופא צריך לתת את הדעת ולכתוב מכתב לקופה, על פיו תיבחן עמידתך בקריטריונים לניתוח.
    אי אפשר לתת יעוץ בכתב ולא אבחנות טלפוניות.
    לא רשמת לאיזה קופה את שייכת ואזור מגורים, על פי נתונים אלו תוכלי לבחור לאן ללכן ליעוץ.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מירה
    14/10/2010

קודם כל תודה על התגובה המהירה,
    יש לי תור לד"ר שפירא רם משערי צדק דרך השר"פ, האם הוא מוכר בתחום , משום שאני לא מוצאת שום אינפורמציה עליו באינטרנט.
    אני חברת קופת חולים כללית בעלת ביטוח מושלם

האם הוא יוכל לומר לי ,האם אני עומדת בקריטריונים לניתוח,
    מחכה שוב לתשובתכם המהירה,
    בתודה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

שולה זק
    14/10/2010

דר' שפירא הוא מנתח מעולה ומוכר בתחום. רצוי שתבררי איתו אם הוא עושה את שלושת סוגי הניתוח (טבעת, שרוול, מעקף) לפני שאת משלמת כסף ליעוץ. לעניות דעתי, הוא עושה רק טבעות ולעיתים רחוקות שרוול.
    ולשאלתך, הוא אכן יתן את חוות דעתו המקצועית אם יש מקום לעבור ניתוח או לגשת לדיאטנית ולרזות בדרך טבעית.
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו