שרוול קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שרוול קיבה
    רעות
    17/10/2010

היי ערב טוב

אני מעוניינת לדעת מה הפרוצדורה בשביל לעשות ניתוח שרוול קיבה דרך קופת חולים מכבי מגן זהב...
    והאם אני עומדת בקריטריונים? גובה 1.50,משקל 91 ,בת 23 .
    ועוד דבר הבנתי שקיימת ועדה רפואית לפני,האם הם יכולים לא לאשר לי ניתוח זה אפילו שאני עומדת בקריטריונים ?

תודה רבה !!
    רעות

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרוול קיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרוול קיבה - תגובה

שולה זק
    17/10/2010

שלום רעות
    לפי הנתונים שמסרת ה- BMI שלך 40.4 ואת עומדת בקריטריונים ועל פניו נראה שאין סיבה שהוועדה תדחה אותך.
    נשמח לעזור לך להגיע למטרה.
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרוול קיבה

רעות
    17/10/2010

תודה רבה !!
    אני מעוניינת לדעת
    עם אילו בדיקות אני אמורה להגיע לוועדה ?
    אני דיי בלחץ רק שבוע הבא יש לי תור לרופא משפחה
    ואיך אני קובעת תור לועדה בריאטרית ?
    אני קופת חולים מכבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרוול קיבה - תגובה

שולה זק
    17/10/2010

אני ממליצה לפנות לרופא מנתח להתיעץ איתו על סוג הניתוח שמתאים לך. לקבל רשימת בדיקות ובמקביל לקבוע טור לועדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בזה דווקא קל לי לעזור לך-הייתי שם

מקס ברנר
    17/10/2010

צלצלי למרכז זימון תורים של אסותא רמת החייל
    03-7644444 אמרי להם שאת צריכה לקבוע תור לוועדת הערכה טרום בריאטרית של קופ"ח מכבי.תקבלי מייל עם כל הפרטים-כולל הבדיקות שאת צריכה להביא איתך.עם זה את הולכת לרופאת המשפחה ומקבלת הפניות לבדיקות.צפי לקבל תור לוועדה בדצמבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרהההה בבקשה !!

רעות
    18/10/2010

ערב טוב..
    ושוב תודה על העזרה
    אכן עשיתי מה שאמרת ופניתי לזימון תורים וקבעו לי תור ל.12.12 לועדה טרום בריאטרית,עכשיו לא ברור לי כמה דברים :
    אני צריכה לבוא לשם עם הפניה מרופא משפחה,ודיאטנית.
    ומה לגביי הפניה מהמנתח ? רשום לבוא עם הפניה מאותו מנתח רק אם יש
    ואם אין ? איך ממשיכים הלאה ? או שבלי בחירת מנתח והפניה מימנו לא תיהיה הועדה ?

אשמח אם תענו לי כי במוקד של אסתוא הנציגים לא הכי ברורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין בעיה-גם בשביל זה אנחנו כאן !

מקס ברנר
    18/10/2010

את צריכה להביא לוועדה את כל הבדיקות שבקשו ממך:בדיקות דם,שתן,צילום וק"ת,צילום חזה,הפניה מרופא משפחה (עם הקוד הנכון של הוועדה כמצויין במייל) ומכתב דיאטנית.תקפידי שיהיה לך הכל אחרת לא יקבלו אותך(במקרה כזה עדיף לדחות בשבוע-שבועיים עד להשלמת הבדיקות).לא לשכוח טופס 17!
    אני שכחתי ונדרשתי- בנחישות וברגישות- לשלם 550 ש"ח כדי שיקבלו אותי.(הצ'ק הראשון שכתבתי לקראת הניתוח אך בהחלט לא האחרון...)
    אין חובה לבוא עם מכתב מהמנתח כי זה אישור עקרוני לבצע הניתוח,שהוא בתוקף לחצי שנה.למשל לי יש אישור כזה כבר שבעה שבועות ואיני יודע עדיין מי ינתח אותי ואיפה.יחד עם זאת אם תמצאי גם את המנתח בזמן,ותספיקי לעשות את הבדיקות שהוא דורש,זה יקצר כמובן את הזמן עד הניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרוול קיבה

רעות
    18/10/2010

אז טוב ששאלתי כי לא חשבתי שהקוד ששלחו לי חשוב...(תודה)

ואם אני עומדת בקריטריונים של BMI41 והבדיקות יצאו בסדר,יש סיבה שלא יאשרו לי את הניתוח ?
    כי מצויין שם שאישור לניתוח ישלח בדואר ישראל
    זה לא משהו שברור מאליו מגיע לי כמבוטחת מכבי כל עוד אני מעל BMI40?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוועדה מפעילה שיקול דעת

מקס ברנר
    18/10/2010

יושב שם רופא כדי לוודא שאת מסוגלת לעמוד בניתוח ושההשמנה שלך לא קשורה למחלות הורמונליות שהפתרון להן אינו ניתוח.
    יושב שם פסיכולוג כדי לברר שאת מבינה את המשמעויות, וכדי לסנן מופרעים למיניהם.
    אף אחד לא יימנע ממך את הניתוח אם אין סיבות מוצקות לכך בהנתן שאת עונה על הקריטריונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעות

רעות
    19/10/2010

הבנתי, תודה רבה...הורדת לחץ מעליי כי המילה וועדה הלחיצה אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלי לחץ הכל יהיה בסדר

שולה זק
    19/10/2010

אני מאמינה שניתן לקבל מענה כמעט על כל החששות והתהיות. חשוב לנסות להרגע, עד כמה שניתן, לחשוב חיובי - זה תמיד עוזר. את יכולה להתקשר בכל עת אשמח לעזור
    בהצלחה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתחיל מכירורג בריאטרי.

פרופ` אחמד מחג`נה
    19/10/2010

כל מה שנכתב כאן נכון חוץ מהמשפט של חברנו מקס ברנר "אין חובה לבוא עם מכתב מהמנתח כי זה אישור עקרוני לבצע הניתוח" . הדבר הנכון והבריא לעשות הוא לגשת בהתחלה לכירורג בריאטרי אשר יסביר לך בצורה מפורטת למה את עושה את הניתוח, סוגי הניתוח השונים, איזה ניתוח מתאים לך ומה התופעות לאחר מכן. הפגישה הזו חשובה מאוד ותחסוך לך הרבה התלבטויות. אז בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעות

רעות
    19/10/2010

אוקי הבנתי...
    בכל אופן ביום ראשון הייתי אצל מנתח כירוגי של מכבי
    אבל לא לקחתי מימנו הפניה כי אני עוד לא בטוחה לגביו וברצוני לבדוק עוד כמה מנתחים
    אבל לא תיהיה בעיה במידה ואגיע בלי הפניה ממנתח נכון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה כתוב מפורשות במכתב הזימון

מקס ברנר
    19/10/2010

של אסותא רמת החייל:
    "• במידה ולא ידוע מיהו הכירורג המנתח- יש לקבוע את התור ולציין בהערות שאין רופא כירורג . "

לעצם העניין-אני הגעתי לוועדה מבלי שראיתי קודם לכן כירורג המתמחה בניתוחי הרזיה.קיבלתי הסברים מהפנימאי שדרבן אותי שנים לעשות ניתוח,קראתי חומרים מקצועיים,וגם הרופא שישב בוועדה (מנתח)הסביר לי מה שהסביר,אבל אין דרישה מקדמית כזו מצד הקופה.
    למעלה מכך-רופאת המשפחה שלי-שהיא רופאה וותיקה ומנוסה-הסבירה לי שהוועדה היא תחילת התהליך שאני מבצע ,ואח"כ נעסוק בשאלת זהות המנתח.
    מסתבר שיש גישות שונות לסוגיה,ויעשה כל אחד כחכמתו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגישה עם המנתח

פרופ` אחמד מחג`נה
    20/10/2010

עדיין אני מאמין ששיחה עם כירורג בריאטרי הינה אבן יסוד בהליך הזה ועל כן אני ממליץ לבצע זואת בהקדם
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו