מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה לתהל....ליאת18/10/2010
היי רציתי לשאול אותך אם אחרי הירידה המאסיבית במשקל לאחר הניתוח נשארו עודפי עור רציניים או שאפשאר לתקן בעזרת ספורט ובכלל אשמח אם תוכלי לספר לי איך זה אחריי אני מתנתחת בינואר וקצת מפחדת מההתמודדות אחריי אשמח לשמוע תודה ואחלה יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליאת!
תהל19/10/2010מקווה שאת בטוב ושמחה לקרוא שבחרת להצטרף למשפחת המשורוולים!
אצלנו, עודף המשקל הוא ענין שבשגרה. כבר 6 אנשים ממשפחתי השתרוולו... אני לא הבחנתי בעודפי עור משמעותיים, אך אכן שמעתי ממקרים של מנותחים או בכלל אנשים המשילים במשקל שאינם מקפידים על שילוב כושר, אימון גופני על עודפי עור.
אני חושבת שחשוב לשלבם, בעיקר בתקופה הראשונה שלאחר הניתוח בשביל להשיג את מיטב התוצאות הן בבחינת הירידה במשקל והן בבחינת עיצוב הגוף.
אני מודה ומתוודה שלא הקפדתי על כושר באופן סדיר, אלא נהגתי לקיים הליכות ובלי שום קשר אני פעילה מאד לאורך כל היו...
עם זאת אין לי עודפי עור... וגם אם ישנם הם לא מתנדנדים :)
ודאי קראת ששקלתי 126 ק"ג, לא להאמין איך בתקופה קצרה זכיתי בחיים חדשים!!! אין הגדרה אחרת. צריך לחוות כדי להבין במה מדובר. היה לי גב מפחיד!!! הייתי לובשת מחטבים איומים (!!!) בכל יום ... זה היה אחד מהבגדים... ומהמחטבים האלו לקח לי זמן להיפרד גם אחרי הניתוח. היום אני מאושרת ומברכת על הזכות שניתנה לי להשתרוול... אני חושבת שיש עוד המון אנשים במדינה הסובלים מעודף משקל חריג אך אין להם המודעות לניתוחים הללו, הקלות שבהחלמה מהם ובכלל על כך שהם אינם מבוצעים בפתיחת בטן (ברוב המקרים!).
ליאת יקרה, אשמח להיות לך לעזר בכל שלב... תוכלי לשלוח לי מייל עם הנייד שלך ואחזור אלייך, או לכתוב את שמך בפייסבוק (אם את חברה כמובן)... אשמח לנדב מידע לכל שאלה... ותדעי שעשית בחירה נכונה.
ההרגשה הטובה, הקלילה, המראה הנפלא והבטחון שממלא את הגוף שווים כל מהלך קצר של ניתוח!
בהצלחה יקירה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)