מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עדכון משמח!ליאל18/10/2010
טוב אז אתמול קיבלתי טלפון שהניתוח שלי נדחה מה-7.11 ל-14.11,הייתי קצת מבואסת אבל לא נורא,בכל זאת סה"כ שבוע לא קריטי.
היום בבוקר קיבלתי טלפון מהמזכירה המדהימה של פרופ' רובין,רעות שהודיעה לי שביום שישי הקרוב יש תור פנוי לניתוח.
ההרגשה באותו רגע הייתה מדהימה!!!
אני באמת לא יודעת איך "לאכול" את הבשורה...מצד אחד זה אושר גדול אחרי תהליך ארוך וקצת מייגע ומצד שני אני עוד לא מוכנה נפשית לזה...
הצילווווו!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאל
שרה מ.18/10/2010מזל טוב שיהיה לך בהמון המון הצלחה, לגבי להיות מוכנה נפשית לא יודעת מה לומר לך, אולם אני מציעה לך היכנס רגועה שלווה עם מחשבות טובות ושמחות, ובעזרתו יתברך כעברו כשעה וחצי בערך, תתעוררי לדרך חיים חדשה, ניתן לומר שזה יהיה יום הולדת מחדש בשבילך, שיהיה לך המון המון הצלחה, נקווה שנישמע עידכון על מה שעבר וכמה ירדת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..
ליאל18/10/2010תודה רבה על התמיכה...לאורך כל הדרך,באמת...
אני ממש הולכת להיוולד מחדש אה?!
זה כ"כ קרוב..אין שמחה ממני כרגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי על זה!!!
אהובה18/10/2010ליאל גם אני נכנסתי ככה בהתראה קצרה (של יומיים מראש) עקב תור שהתפנה וזה מעולה. פחות זמן להתברבר ולפחד ולהתלבט והופ את כבר תהיי אחרי הכל. בהצלחה והחלמה מהירה וחזרי אלינו בהקדם............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט אל תחשבי על כלום!
לילך.פ18/10/2010תעסיקי את עצמך בדברים שאת אוהבת לעשות... וכמה שפחות לחשוב על זה ...
שלא תעיזי לחטוף רגליים קרות... את תצטערי... מנסיון.
בהצלחה.. תעדכני...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאל!
נעמי18/10/2010בהצלחה ובראש מורם להתחיל חיים חדשיים, כל טוב נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאל
ורד18/10/2010אני עברתי את הניתוח לפני 6 שבועות והתקשרו אלי יומיים לפני הניתוח!
אפילו לא היה לי תאריך מקורי לניתוח (וגם זה היה יום לפני ערב ראש השנה)
המון בהצלחה ואני באמת מאמינה שאת תיהי מאושרת מזה שלא היית צריכה לחכות עוד חודש. אני ואמא שלי עדיין לא מאמינות שאני כבר אחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניפגש כנראה
עדן19/10/2010גם אני ביום שישי הקרוב אצל אבינוח , שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליאל19/10/2010תודה רבה לכולם,ההתרגשות בשיאה...
שאלה אחרונה לפני שאני ניגשת לרגע הגדול...אחרי ניתוח השרוול נשאר צלקות בבטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצלקות
שולה זק19/10/2010הניתוח נעשה בשיה לה-פריסקופית ללא פתיחת בטן. עושים 4-5 חתכים קטנים של סנטימטר שמתאחים וכמעט ולא רואים אותם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסנטימטר????
אלון20/10/2010אצלי החתך הכי קטן היה של 2 ס"מ.
הגדול ביותר היה 4.5 ס"מ.
חשוב להיות סבלניים בזמן ההחלמה כי היא לא כל כך פשוטה.
גם אני חשבתי שמדובר בכמה "חורים קטנים" אבל זה לא כך.
יחד עם זאת שווה לעבור את התהליך ולהתחיל חיים חדשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה אצלנו הבנים הציפיה היא
מקס ברנר20/10/2010שנגדל שיער על הצלקות,ולכן אפשר לחתוך ביד קלה!אצל הבנות-בייחוד אלה שנענות לאתגר הביקיני ,בחוף הבונים ,בקיץ הבא-מוטב שישאירו צלקות קטנות וחמודות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלי זו התקפה אינדיאנית
יניב20/10/20103 ניתוחים
11 חורים
אבל מה זה צלקות בגוף לעומת האושר שבא עם ההצלחה
אל חשש
תקראי את התשובה שלי לנטלי היא מיועדת גם לך ולכל מי שבדרך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצדק איתך ידידי!
אלון20/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה ליאלוששששש
ריקי19/10/2010איזה כיףףףףףףףףףף תחשבי רק חיובי. הכל בסדר תחשבי על זה שאת הולכת להיות בריאה ויפה מהניתוח הזה. הניתוח עושה פלאים. לי בכל אופן עשה פילאי פלאים.ב הצלחה מאמיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עשיתי שרוול.
ריקי19/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאל לכי על זה בגדול
רוזי19/10/2010בהצלחה אנחנו פהההההההההההה 050 3337236רוזי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאל
אפרת19/10/2010אני עברתי בדיוק לפני שבוע את הניתוח הזה אצל רובין אל תפחדי לכי בלב שלם הצוות שם מדהים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)