שלום לכם

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שלום לכם
    נשמנמונת
    18/10/2010

אני בת 30 ומעוניינת להתחיל בתהליך של קיצור קיבה קבעתי לי תו ר לכירוג שמתמחה בזה
    בבית חולים שבו אני אמורה לעבור את זה
    אני 173סמ ושוקלת 105 האם יש בעיה שיאשרו לי את זה??
    אשמח לקבל קצת פרטים על התהליך בו אני אמורה להתחיל וכמה זמן לדעתכם מהרגע שמתחילים עד ששוכבים על שולחן הניתוחים??

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנשמנמונת

דני
    18/10/2010

בגלל גובהך, את מוגדרת רק "סתם שמנה" - BMI 35 - את לא "שמנה בסיכון"
    את לא עומדת בקריטריונים לניתוח, אלא אם יש לך בנוסף לזה שאת שמנמונת, גם מחלות רקע נוספות כמו: מחלות לב, סכרת, פרקים - כל זה - לא עלינו.

ללא מחלות רקע - הקריטריון לניתוח הוא BMI 40
    זה אומר להעלות 15 ק"ג או לחלופין לקצר את גופך ב- 11 ס"מ
    אנחנו לא ממליצים לבצע אף לא אחת מהאופציות.

בהצלחה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם

נשמנמונת
    18/10/2010

ואם יש לי כאבי גב
    ואני כבר למעלה משנתיים מנסה להכנס להריון???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש דרכים להוריד במשקל

שולה זק
    18/10/2010

ואם ואם ואם.....לצערי זה לא עובד. הקריטריונים מאוד ברורים.
    לא נסתכל אחורה על הזמן האבוד. תסתכלי קדימה.
    השקיעי מאמצים ואנרגיות חיוביות להשגת המטרה הכפולה - ירידה במשקל והריון.

ניתוח זה לא הוקוס פוקוס - יוצאים אחריו רזים וזהו!!! בשביל לרזות צריך לעבוד ועובדים לא קל להגשים את המטרה. מעקב צמוד של דיאטנית, שילוב פעילות גופנית, שינוי הרגלי אכילה ואורח חיים.

כל מה שמתואר לעיל את יכולה ליישם גם עכשיו עם כח רצון ונחישות "לעשות ולהצליח".
    תרשמי לקבוצת תמיכה, קבלי מדיאטנית תפריט מאוזן שמתאים לך ואת יכולה לעמוד בו לאורך זמן. שלבי פעילות גופנית יום יומית. התמידי במפגשים השבועיים בקבוצה וןאת תראי שהתוצאות לא יאחרו להגיע. את תרדי במשקל ותהיי גאה בעצמך ובתוצאות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קריטריונים לניתוחי קיצור קיבה

שולה זק
    18/10/2010

שלום לך,
    הניתוים נמצאים בסל הבריאות ונקבעו קריטריונים על ידי אירגון הבריאות העולמי לגבי ההתאמה לניתוחי קיצור קיבה.
    הנתונים הם לפי BMI - מסת גוף. BMI 35-40 עם מחלות רקע נילוות . BMI 40 ומעלה כל אחד גם ללא מחלות רקע.
    לפי הנתונים שמסרת ה- BMI שלך הינו 35 ואם הנך בחורה בריאה (כך אני מקווה) ללא מחלות רקע כמו סוכרת, לחץ דם גבוה, כולסטרול, דום נשימה בשינה.
    ספק אם הקופה תאשר לך את הניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיפרתי לשולתנו.שמעו גם אתם

מקס ברנר
    18/10/2010

ללא ספק תבינו את האסוציאציה:הייתי בהרצאת מבוא במלב"י (אסותא-אסיא מדיקל) של מכובדנו ד"ר גויטיין..בחדר היו גברים בסדר הגודל שלי פלוס מינוס, ומספר נשים הרבה יותר קטנות.הגברים ,שעמידתם בקריטריונים היתה נעלית מספק,חיפשו כל מיני "קומבינות" כי הניתוחים שם ,בהגדרה ,הם פרטיים ויקרים.
    הנשים לעומת זאת השמיעו טיעונים למה עם BMI 30-32חיוני שיעברו את הניתוח,ורצוי-בשבוע הבא!
    זו היתה חוויה סוציולוגית מרתקת.לשבחן של הנשים ייאמר שהן שומעות את הסירנה הרבה יותר מוקדם-אפילו לפני השמעתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

אפרת
    18/10/2010

לא אמורה להיות בעיה תתלונני על כאבי גב ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו