מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שבוע אחר הניתוחסוניה18/10/2010
ביום שלישי שעבר עברתי ניתוח שרוול. אני בת 69 , סובלת מסכרת ולחץ דם גבוהה.
למחרת הניתוח הרגשתי שעשיתי טעות ונשברתי כי אני מרגישה מבוגרת מידי, אך הרגשה זאת חלפה כעבור יום, נוסף על כך אני סובלת מעליות וירידות במצב רוחי, כמו כן אני מרגישה רעב ,אך איני מסוגלת לאכול ולשתות כמעט בכלל ,אפילו בשעת יאוש אכלתי מילקי.
בעוד מספר ימים יש לי דיאטנית וביקור בבית חולים, מה לעשות עד אז. אני עדיין מרגישה רעבה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי סוניה
ליאור18/10/2010בשלב זה אחרי הניתוח את אמורה להיות על כלכלה נוזלית , וזה כולל גם מעדנים .
אפשר לאכול מילקי ולא צריך להגיע לשעת יאוש כדי לאכול אותו - זו ארוחה לגיטימית !!!
לנסות לישתות אפילו שקשה , לגימות קטנות מאוד - אם את צריכה אפילו תנסי עם כפית
מצבי הרוח שאת מתארת הם הגיוניים : הגוף עדיין מתאושש , כמות האנרגיה שהוא מקבל קטנה מאוד יחסית למה שהוא רגיל , והחוסר בפחמימות משפיע גם על המצב רוח .
תעזרי לעצמך עם מחשבות חיוביות , שהיה באויר פתוח ( יש מזג אויר לא רע בימים אילו ) ולהרגע .
אין גיל מאוחר מידי כדי להתחיל לחיות בריא ונכון ולהרגיש טוב .
בהצלחה ותרגישי טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סוניה
ריקי18/10/2010בהצלחה מתוקה אין גיל לניתוח. ואין לי מה להוסיף על כל מה שליאור אמר זה נכון. תצליחי בכל ותחשבי חיובי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי יש מה להוסיף
שולה זק18/10/2010להוסיף על התפריט של ליאור - אפשר לאכול גם ג'לי וכמובן קצת קרטיב לריענון.
והכי חשוב - את מוזמנת להתקשר אלי ואתן לך את הטלפון של אשה מקסימה ויקרה - נעמי - מהפורום. בת 64 כבר 8 שבועות אחרי הניתוח עם 20 קילו פחות. מאושרת ביותר.
אנא היי חיובית וחשבי כמה יפים יהיו הימים כשתוכלי להתהלך בקלילות, לרדת במינונים של התרופות או בכלל להפסיק תלות בהם.
אז תני חיוך....אנחנו איתך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך סוניה!
נעמי19/10/2010ברוכה הבאה לפורום הנפלא שכולנו קוראים לו משפחה, שמי נעמי ואני בת 64, אנינשואה כבר כמעט 42 שנה עם 3 ילדים ו5 נכדים "כן ירבו" אמן. אני אחרי נתוח שרוול 8 שבועות והורדתי ממשקלי 20.2 קג. הייתי 150 קג. גובה 1.56 שזה bmi 60 עם דלקת פרקים קשה מאד וכל מיני בעיות אחרות, שהרופא אמר או נתוח או הסוף ברור, וכל משפחתי עמדה נגד, ולמזלי הגדול מצאתי את הפורום הנפלא הזה ובראשו שולה שאמרה לא להקשיב לאף אחד, תצילי את עצמך, תתחילי חיים חדשים, והיקשבתי לה, ואני מרגישה נהדר, סוניה החיים באמת יפים, 20 קג פחות והכל פתוח, יש כזה מרץ לחיות, התחלתי ללכת למכון כושר, אני נעמי השמנה שיושבת רק על כורסא, זה לא קל, אבל זזים, האוכל גם לא פשוט, אחרי שאכלתי מכל טוב כמעט 24 שעות, אבל אני מקשיבה לי מה טוב לי וכמה, כי אני וגם את החלטנו שאנחנו רוצים את החיים ואיזה נס קרה לנו, בעלי הטוב שכל כך שמח בשבילי וכל כך דאג, אומר הורדת 14 בקבוקי מים. סוניה זה רק התחלה תאכלי מה שטוב לך בנוזל, ואחר כך מרוסק, אני עד היום אוהבת בערב פירה עם יוגורט, אפשר הכל למצוא, אבל את צריכה כל בוקר להגיד תודה לעצמך שהתחלת חיים חדשיים. אני מאחלת לך כל טוב ובהצלחה. נעמי
אנא תתקשרי מתי שאת רוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)