עזרה ותמיכה ..בבקשה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עזרה ותמיכה ..בבקשה
    מאי
    18/10/2010

שלום לכולם..
    לפני 5 ימים עברתי ניתוח שרוול אחרי שנים בהם הייתי נגד ניתוחים ,אני בת 28,שוקלת 140 קילו,על 1.80 ס"מ ,מתה להכנס להריון..וחשוב לי להיות בריאה וללדת תינוק בריא..לכן אחרי מחקרים ובדיקות נראה לי שבחרתי בדרך הנכונה..:) אבל..
    פיזית אני מרגישה בסדר,קצת כואב אבל לא נורא
    יותר קשה לי נפשית-אני מרגישה שעצם עשיית הניתוח אומרת שנכשלתי ולא הצלחתי לרדת לבד במשקל.. בנוסף אני מתוסכלת ורוצה לאכול כמו כל האנשים סביבי..
    אני יודעת שצריך סבלנות ושהחודש הראשון הוא קשה אבל הייתי שמחה לשמוע ממי שעבר את הניתוח על מה שהוא חווה ואיך התמודד
    וגם-האם אחרי החודש הראשון אפשר לחזור לאכול הכל?כמובן שבמנות קטנות יותר ובחירה של מאכלים בריאים ולא מלאי סוכרים ושומנים..
    מודה לכם על השיתוף..
    הפורום כאן מרגיש מאוד תומך ועוזר אז אני שמחה שמצאתי אתכם :)
    תודה
    מאי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה ותמיכה ..בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מאי

שולה זק
    19/10/2010

ראשית הרשי לי לאחל לך הצלחה בהמשך בהגשמת שתי מטרות- ירידה במשקל והריון.
    מצדיעה לך על שקיבלת אחריות על גורלך ועשית את הצעד הנכון. שימי לב לשם של הפורום "......השמנה חולנית". אז - במחלה מטפלים . היום התשובה של הרפואה למחלה הזו - זה ניתוח לקיצור קיבה.
    את בסך הכל 5 ימים אחרי....הגוף והנפש עדיין תשושים (בטראומה). דפדפי בין דברי הכותבים, שחלק גדול התחילו איתנו בשלב ההתלבטות והיום הם אחרי, עם עשרות קילוגרמים פחות.
    עייני גם בשאלות הקבועות, תמצאי שם תשובות של מנותחים ושל הרופאים על התחושות/הרגשות/החלמה.
    את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת ולקבל ממני מספרי טלפון של מנותחים ותיקים וטריים שיהיו שמחים לשוחח איתך ולעזור לך לעבור את התקופה הראשונית ולהשתלב בקהילתנו :)
    יום טוב .
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו