צעירה יפה אבל שמנה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• צעירה יפה אבל שמנה
    לימור
    20/10/2010

היי אני בת 30 אמא ל2 בנות ובשנים האחרונות משקלי עובר כל גבול והתחלתי לסבול מלחץ דם מאוד גבוה עכשיו אני לראשונה מעיזה כלל לחשוב על ניתוח קיצור קיבה או טבעת . אין לי מושג מאיפה ואיך להתחיל את ההליך של זה ומה יותר טוב ומה פחות טוב הבעיה שלי שאני מאוד אוהבת לאכול דווקא בשעות הלילה
    חברה עיזרו לי בבקשה מה עלי לעשות טבעת שרוול קיצור אין לי כבר מושג
    דרך אגב שמעתי על מעבדות רוקח שמייצרות אבקה לקיצור הקיבה ללא מעורבות כירורגית האם זה מועיל או שאם כבר אז כבר ניתוח
    אשמח לשמוע ממכם
    תודה מראש לימור

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צעירה יפה אבל שמנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח קיצור קיבה

שולה זק
    20/10/2010

שלום לך לימור
    הניתוח לקיצור קיבה כולל 3 סוגים של ניתוחים: טבעת, שרוול, מעקף. הניתוח נועד לאנשים הסובלים מהשמנת יתר חולנית שניסו כל דרך לרדת במשקל . הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים. הקריטריונים נקבעו על ידי אירגון הבריאות העולמי ואומצו על ידי משרד הבריאות וקופות החולים.
    BMI 35-40 עם מחלות רקע נילוות כמו סוכרת, לחץ דם, כולסטרול.
    BMI 40 ומעלה כל אחד גם ללא מחלות נילוות.
    לא ציינת את הגובה והמשקל שנחשב את הBMI שלך אם את עומדת בקריטריונים.
    ההתחלה היא- קובעים תור אצל מנתח לייעוץ ועל פי ההיסטוריה הרפואית, הרגלי האכילה, הפרעות האכילה - מתאימים את הניתוח.
    בעזרת הניתוח ניתן להגיע לתוצאות הרצויות, תוך שינוי הרגלי אכילה ואורח חיים בריא ולשמור על התוצאות לזמן ארוך.
    לא ציינת לאיזה קופה את שייכת ואזור מגורים.
    לגבי מעבדות רוקח - אין לי מושג וזה גם לא אתר שממליץ על טיפולים אלו או אחרים.
    תצטרכי לפנות אליהם.
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר רוקח

טארו
    20/10/2010

היי לימור אגב אני והחברה שלי נסינו את האבקות של רוקח לפניכמה חודשים זה פולשית חבל על ההשקעה לא הזיז כלום בנוסף לטעם המגעיל על הבוקר ועל קיבה ריקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזבו את האבקות ואת הכדורים...

לילך.פ
    20/10/2010

בסרט הזה כבר ההינו... חבל על כל שקל! לכו על הדבר האמתי
    אין כמו סכין המנתחים או במקרה המשורוול מהדק הסיכות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו