עצבנית

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• עצבנית
    אפרת
    20/10/2010

הי חברים אני בדיוק שבוע אחריי הניתוח שרוול אני בשלב של השתיה ואני מאוד עצבנית ועייפה יכול להיות קשר לניתוח?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצבנית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי אפרת

רוזי
    20/10/2010

אני חושבת שכן יש קצת עצבנות
    לקחו לנו את האוכל קחי זמן תישתי תיהיה רגועה עשית צעד נבום מאוד לאכול לאט והכי חשוה ויטמנים מולטי ויטמין לא לשכוח בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחייך חיוך רחב

שולה זק
    20/10/2010

היי אפרת
    למה להתעצבן ? את אחרי!!!!! את קולטת??כבר סיבה טובה לחייך. את בתחילתה של דרך חדשה בחייך. נכון שכל ההתחלות לא קלות.... תנוחי. תשתי הרבה בלגימות קטנות. תאכלי מעדן או ג'לי. תתפנקי בארטיק ותראי איך הכל יראה לך אחרת. את יכולה לאכול מעט גבינה לבנה.
    מאחלת לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשולה

אפרת
    20/10/2010

הי תודה על העידוד מנוחה זה לא החלק החזק שלי כי יש לי 2 ילדים אחת בת 3 והשני בן שנה ותשע אז לנוח זה לא כל כך אפשרי אבל לגבי הארטיק נישמע אחלה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחה שעזרתי

שולה זק
    20/10/2010

את יכולה גם לאכול מעדנים (ללא חתיכות פרי) מאוד מרענן ומרגיע.
    ילדים זה שמחה....וזה נכון. עוד מעט תהיי את השמחה שיהיה לך קל לטפל בהם ולרוץ אחריהם.
    אנחנו כאן. תמיד נשמח לעזור, לעודד ולחזק. ולתרום כל אחד מניסיונו.
    להשתמע
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו