שלום לכולם!!!

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם!!!
    עינב
    20/10/2010

שלום לכולם, איזה כיף שיש פורום נהדר שכזה!!!
    שמי עינב, בת 27 נשואה ויש לי ילדה מקסימה בת שנה!!
    אני שוקלת לצערי הרבה 107 קילו והגובה שלי הוא 1.57. קופת חולים-מכבי
    אני סובלת מאוד מהמשקל ההרסני שלי ולכן אני פותחת בתהליכים של קיצור קיבה.
    אני מאוד רוצה עוד ילדים- אבל אין לי מושג למה אבל כבר היו לי 3 הפלות ברצף וזה נורא עצוב. רציתי לשאול אם יש סיכון בלהיכנס להריון אחרי ניתוח לקיצור קיבה?
    אני חשבתי על טבעת אבל קראתי חלק ממה שהאנשים המקסימים פה כותבים ומדובר על שרוול.
    מישהו יכול להמליץ לי מה יותר עוזר?
    בבקשה תעודדו אותי להמשיך הלאה, כי הבדיקות האלה כ"כ מתישות ,
    והאמת יותר מתיש זה שלקבוע תורים לכל בדיקת זה כמו נצח..
    תודה...
    עינב

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולם!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיבוק והרבה חיזוק ועידוד

שולה זק
    20/10/2010

שלום עינב,
    לפני כל הבירבורים וההסברים - אין שום סכנה או מניעה להכנס להריון לאחר ניתוח קיצור קיבה. נהפוך הוא - הניתוח מומלץ למי שיש בעית פוריות וסובלת מהשמנה חולנית . את מוזמנת להכנס לשאלות הנפוצות באתר ושם תמצאי מענה לשאלותיך בנושא הריון ועל סוגי הניתוח השונים.
    לפי המתונים שרשמת ה- BMI שלך 43.4 וזה לא מעט. מבחינת הקריטריונים לא תהיה לך שום בעיה לקבל אישור מהועדה.
    אני ממליצה שתקבעי תור לרופא כירורג בתחום ניתוח הקיבה, שמבצע את כל סוגי הניתוחים, תקבלי ממנו הסבר על כל ניתוח ועל פי ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי האכילה, הפרעות האכילה - תבחרו בניתוח המתאים לך.
    תמחקי את המילה "יאוש" מאוצר המילים שלך - מבטיחה לך שהשד לא נורא כל כך.
    אנחנו כאן, נשמח לעזור בכל שאלה והכוונה וכמובן את מוזמנת להתקשר בכל עת.
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי עינב.

ריקי
    20/10/2010

ערב טוב לך חמודה. יש שאלות שרק שולה והרופאים הנפלאים יוכלו ברצון לעזור לך אני יכולה להגיד לך שאני עברתי את הניתוח שרוול כמובן כבר חצי שנה מאז ירדתי 40 קילו וגם אני שקלתי 107 ..ואני מאושרת והחיים שלי חזרו לימים טובים ומאושרים. היום אני בת 38 ומרגישה וניראת כמו בת 20. מה שתחליטי בכיף אני אשמח לדבר איתך בכל מצב ותרגישי חופשי לשאול כל שאלה כי אצלנו תמיד עונים. 0543934147 בהצלחה מותק. אני יכולה רק להגיד וזכותי אני חושבת שהשרוול הוא בין הניתוחים המצליחים היום תיזכרי את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן בת 20 מקסימה עם לב זהב

שולה זק
    20/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושולה את ניראת מדהיםםםםםםםםםם.

ריקי
    21/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לכולם!!! - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    20/10/2010

לגבי הריון - אין שום בעיה להכנס להריון לאחר ניתוח בריאטרי. רצוי ומומלץ לחכות כשנה - שנה וחצי מהניתוח.
    לגבי טבעת או שרוול - נכתב הרבה בפורום יתרונות וחסרונות כל שיטה. את מתבקשת לדפדף אחורה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נכון-הבדיקות גוזלות זמן

מקס ברנר
    20/10/2010

אבל בתור בחורה בריאה יחסית וצעירה,כנראה הבדיקות לא יחרגו בהרבה מהרשימה הראשונית שאת מקבלת.נסי לפנות זמן להתמודדות עם הבירוקרטיה המעיקה,ותבדקי תמיד מתי תוצאות הבדיקות מגיעות.אצלי למשל שלחו אותי לחפש לבד בי"ח שיעשה לי צילום וושט-קיבה-תרסריון ,כי התורים במכבי היו לעוד חודשיים!את איסוף השתן לקורטיזול שלחו לבדיקה ב-"איכילוב",וזה לקח חודש עד שהיו תוצאות.
    בקיצור:תודיעי לבני הבית שאת בפרוייקט,הצטיידי בטלפון עם חייגן,טעני את ה-"איזי פארק" וגייסי אורך רוח.גם חוש הומור יעזור כשתקשיבי 27 דקות להודעות המוקלטות בזימון התורים של "תל השומר" עד שיענו.
    זה מעצבן כמו חיפוש חניה ב-לב תל אביב,אבל המטרה מקדשת את העצבים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו