לכל המנותחים שיכולים לעזור לי..

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לכל המנותחים שיכולים לעזור לי..
    טל
    21/10/2010

עצוב להגיד.. אבל אני מרגישה שחזרתי לאכול בדיוק כפי שאכלתי קודם לפני..
    סה"כ ירידה של כ17 קילו מתוך 54 קילו...(משום מה רואים את הירידה רק במשקל ולא במראה החיצוני..)
    כל היום אני בטירוף של אוכל ומתוקים.., קיבלתי תפריט מהדיאטנית אבל לא שורדת בו כלל, נמצאת בטיפול של פסיכולוגית להפרעות אכילה שלא בדיוק עוזרת לי..
    לא עושה ספורט (לא מסוגלת לאסוף את עצמי לכך) (פשוט בטטה) , ומרגישה מבואסת מאוד מהסיבה שבאמת האמנתי שדברים ישתנו אחרי הניתוח..
    אני מובטלת ויושבת בבית כל היום זה עוד סיבה לכךש אני סובבת סביב האוכל...
    האם יש לכם עצה בשבילי איך משנים זאת???
    יכול להיות שעשו לי שרוול ממש גדול??
    האם נראה לכם שכדאי שכבר עכשיו ארשם לניתוח מעקף??
    איך זה שלכולם יש כאלה סיפורי הצלחה ורק אני בנקודת ההתחלה (רק עם צלקות ו"שרוול")?!
    אני מבקשת מכל המנותחים שבאמת מצליחים עזרה, ובבקשה לא מכאלה שלפניי כי זה פשוט לא עוזר...
    האם יש כאן מישהו מאריאל?? שעושה הליכות או כל ספורט אחר ומוכן לצרף אותי ל"חבורה"?? (אני מאוד בודדה שם וזה עוד סיבה שאני לא יוצאת להליכה...)
    יש מישהו שעבר מה שאני והצליח להתמודד ולנצח את זה???
    הירידה במשקל היא הדרך האחרונה שלי להציל את חיי... (איסור כניסה להריון, כמעט סכרת, נחנקת בלילה, ובעיקר חוסר ביטחון באיך שאני נראת ברמה שאני לא מעיזה שיראו אותי יותר מדי מהבושה...)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי טל

ליאור
    21/10/2010

לא ציינת בהודעה שלך דברים ורקע כללי : גיל , משקל התחלתי , BMI התחלתי וכמה זמן את אחרי הניתוח .
    כשאת אומרת שאת אוכלת רגיל - האם הכוונה לכמויות אוכל , נניח בארוחת צהריים ? או שהכוונה לנישנושים וחשק למתוקים.
    יכול להיות שההרגשת רעב שאת מתארת מגיעה גם בגלל שאת מובטלת , בבית והאוכל הוא להפגת שיעמום ותיסכול.

לא צריך להיות מתוסכלים כל כך מהר , אשמח אם תתני את הפרטים ששאלתי ונחשוב ביחד איך אפשר לעזור לך
    בהצלחה
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאור

טל
    21/10/2010

בת 22 גובהה 165 משקל התחלתי 134 קילו כשלושה וחצי חודשים אחרי הניתוח..
    כל היום רק אוכלת גם שטויות (אתה לא מבין כאילו נכנס בי מפלצת לראש ואני מחפשת מה הכי משמין..) עם זה שוקולדים, שניצלים, תפו"א עם מלא חמאה, ואפילו כשאכלתי ירקות גיליתי שהרוטב שאני שמה עלייהם משמין ביותר..
    תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי טל

יניב
    21/10/2010

לא כתבת כמה זמן את לאחר השרוול

ניתוח בריאטרי הוא לא קסם לא עושים שרוול בשביל לבדוק את הגבולות שלו כי אז באמת חבל על הזמן שלך ועל הסבל שלך

לא סיפרת על הקאות אז איכות החיים שלך נשמרת

ואני מניח שבגלל שאת בבית אז את אוכלת מעט והרבה שטויות

בפרקי זמן קצרים יותר

למשל אם השרוול מתרוקן בממוצע כל חצי שעה את אוכלת משהו מתוק בין לבין או מחכה שהוא יתרוקן ושוב מעמיסה אותו

תחושת השובע חסרה לך וזה מובן אבל אם לא תצליחי להתרגל למעט רעב שבין הארוחות ולאכול לאט ובריא לא עשית כלום.

ניתן לרזות יפה גם ללא ספורט ואני העדות לזה אבל ספורט חשוב לעיצוב הגוף

כי מה שלא יעשה הראש יעשה אחרכך הארנק וסכין המנתחים

הבעייה שלך היא שחשבת שזה קסם ויוצאים מבית החולים רזים ישר לשדרת המעצבים

זה תהליך שמחייב אותך כשותפה מלאה לגוף שלך שאם לא כן וננית תמשיכי לאכול שוקולדים ולשתות מילקשייק לדוגמא הריי שתעלי במשקל עם השרוול וזו לא המטרה אני בטוח

אז קודם לניתוח היה רצוי שתשלימי עם עצמך ותקבלי אותך כפי שאת ומשם תצאי למסע קסום.

מכיוון שלא עשית את זה הגיע הזמן שתעשי זאת עכשיו

תקראי גם את התגובה שלי לאלון למטה על העיצות לטבעת ובכלל

זה יעזור לך לתכנן ארוחות ולאכול נכון

ועשי מאמץ לצאת מהבית כמה שיותר מוקדם כי כשהראש סובל כל הגוף סובל

והריי הלכנו לניתוח כולנו כי העיניים שיגעו לנו תראש -והסוד הוא פשוט לא להסתכל -לומר זה מיותר בשבילי ואני לא צריכה את זה.

לא להתפתות ואם כן רק לטעום פעם בשבוע לא יותר

משמעת עצמית זו שלא הייתה לך לפני הניתוח היא זו שחייבת להיות לך אחריו כי הגוף שלך לא מסוגל לרדת כשאת לא תומכת בו ומכוונת אותו .

לגבי העבודה אני יכול לומר לך כשכיר לשעבר וכעצמאי היום שלחפש עבודה זו עבודה בפני עצמה.

קמים בבוקר מתלבשים יפה לוקחים את קורות החיים ויוצאים לסבב חיפוש עבודה ומתן קורות חיים לחברות ולכ"א בכל האיזור הסובב אותך 100 ק"מ לכל כיוון

הכיני קורות חיים ברורים למשרה שאותה את מחפשת ואל תכתבי שאת מחפשת עבודה כמנהלת אם יש לך ניסיון כמזכירה ולהיפך פשוט התאימי את קורות החיים שלך למשרה המבוקשת.יש באינטרנט המון עצות בתחום ובודקי קורות חיים חינמיים ובתשלום

אולי אפילו נצלי את ההזדמנות ללמוד איזה קורס העשרה שיגרום לך לצאת

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יניב

טל
    21/10/2010

אני לא מובטלת אני עצמאית.. מאפרת כלות... ובתקופה האחרונה יש פחות חתונות...
    לא מסוגלת להיות שכירה הספיק לי לכל החיים..
    תודה ממש שהקדשת לי זמן...
    איך אתה מצליח להתגבר על הדחפים??
    הריי הראש נשער שמן..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התגברות על הדחפים

יניב
    21/10/2010

טל אני מסכים איתך בנושא העצמאית לחלוטין גם לי הספיק
    נסי אוליי להרחיב את ההיצע שאת נותנת למשל אוליי טיפולים קוסמטיים לישובים הסמוכים ובישוב שלך כמו עיצוב גבות והשרת שיער כך אוליי תצליחי להגדיל הכנסות ולהיות פחות משועממת.

לגבי הדחפים אמרת נכון עשו לנו ניתוח בקיבה ולא במח

אבל כשיש מטרה והגוף לא יכול לקבל הרבה אז עושים סדר עדיפויות
    אני אתן לך דוגמא
    אם אני רעב אז אני חושב אם לאכול עוף שזה גב בעיקר עצמות ו4 פלחי תפו"א שנצלו בתנור בתיבול מינימאלי ללא רוטב כי השומן של העוף יותר את הרוטב לבד .
    או אם לאכול קציצה אחת של בקר עם ירקות מאודים שני הדברים האלו יושבים לי המון זמן וקשה לי מעט אחרי האוכל או שאני אוכל 2-4 פתית בטעם בצל של טלמה עם 2- 4 כפיות של גבינה 1 לכל פתית שטוחות כמובן עם נגיעות טונה במיים ממש נגיעות ואז אני לא אתפוצץ ולא ארגיש כובד אלא שבע בצורה סבירה.

מספרים שלאדם יש בבטן סיני קטן שלוקח לו כ 20 דקות מתחילת הארוחה לעלות לראש ולצלצל פעמון שיורה על שובע והפסקת האוכל.

לכן בתור שמנים היינו אוכלים 4 צלחות אוכל ב 10 דקות ומרגישים רעבים כי פשוט לא עברו 20 דקות והסיני הקטן לא צלצל בפעמון:)

זה לא השתנה אחרי הניתוח רק שנפח הקיבה קטן יותר אבל עדיין תחושת השובע או המועקה שלעיתים מחליפה אותה מגיעה כ 20 דקות אחרי

בכמויות שאני אוכל אני יכול להרגיש טוב ולא להקיא וגם לשתות חצי שעה אחרי האוכל ולא שעה אחריי

אני לא מחפש לשבוע אלא לאכול כדיי לא להיות רעב וזה ההבדל
    אני נותן לגוף את מה שצריך ומעט פחות וכך אני משיג ירידה
    אני מרגיש מצויין אבל מה שטוב לי אוליי לא טוב לאחר ואיך תדעי אם לא תתני צאנס?

לגבי מתוקים זה מאוד פשוט
    אני לא מסתובב עם כסף מזומן רק עם כ"א וזה דבילי לקנות חטיף עם כ"א
    אני לא מכניס אוייבים הבייתה ואם יש אירוע או שאני מתארח אני טועם משהו אחד קטן
    ולא מסיים אותו.

זה הזמן שלך להבין שאת יכולה להמשיך להאביס את עצמך למוות או פשוט להתחיל להנות מהתהליך וללכת לכיוון הגורמה והמנות הקטנות בהרבה יותר.

אם יש לך סוכר גבוהה ואת לוקחת כדורים את גומרת את עצמך ואת הלבלב שלך הרבה יותר מהר ממה שאת מתארת לעצמך עם כל המתוקים וזה לא צחוק

מהדיכאון ומהרחמים העצמיים לא מתים מעודף סוכר והתקף היפרגליקמיה או היפו כן ומהר

את עלולה להגיע לאבדן ראייה ולאיבוד גפיים

טל את צעירה מאוד הגיע הזמן להניח לאוייבים וליצור חברים חדשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יניב כל הכבוד על ההסברים

אלון
    21/10/2010

אני כפי שכבר ידוע לך מנותח "צעיר" בסה"כ בשבוע הראשון ואני לומד מימך המון. תודה לך על כל הטיפים.
    טל אל תישברי. שנינו מתחילים עכשיו דרך חדשה. תעשי "אחורה פנה" ותתחילי מההתחלה בדיוק בשלב שבו אני נימצא עכשיו.
    תיהי חזקה. את מסוגלת!!
    בהצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו