מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בעוד ימים אחדים-ביום הולדתי ה-50מקס ברנר21/10/2010
(לפי התאריך העברי)תוכרז תחרות חיובית-כמה אשקול ביום ההולדת ה-51.המשקל העדכני ליום ההולדת יפורסם כאן.
הפרס התרבותי-ארגז ובו אוסף ספרי הדיאטה,ההרזיה והבישול הדיאטטי שלי(בעברית ובאנגלית) יוענק למי שיהיה הכי קרוב,ועדיין יגלוש כאן.
אז לפני שאתם מתחילים להריץ מודלים,ולהכין גליונות אקסל,בקשה אחת-לא להסחף!
אני לא כ"כ צעיר,המטבוליזם שלי איטי אחרי דיאטות כסאח,אני לא אוהב במיוחד בשר,ירקות וספורט,וגם לדיאטניות אני לא כ"כ מתחבר-הן רזות מדי ושתלטניות!
הניתןח צפוי ב"ה איפשהו בדצמבר-ינואר (רואה שולה-קיצרתי טווחים!)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלישע יקירי!!
נעמי21/10/2010עכשו חזרתי מבקורת אצל דר שוורץ המדהים שלי, והוא כל כך היה מרוצה ממני, ומסר לך דש, הייתי חייבת לספר לך, וקראתי שהקדמת את התכנית לחיים חדשים ואני רק מאחלת לך ראשית כל מזל טוב ליום הולדתך הקרובה ושכל משאלותיך יתגשמו. אמן!
להתראות נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברכות למנותחים החדשים והערב זה קורה
מקס ברנר25/10/2010תחילה ברכות לכל מי שנותח בימים האחרונים .מי ייתן ויירבו סיפורי הצלחה בישראל!
ושנית-כידוע בלוח היהודי היום הבא מתחיל לאחר השקיעה,מה שאומר שהערב זה כבר י"ח מרחשוון-יום ההולדת שלי לפי התאריך העברי.בשעה 21:00 לערך יפורסם משקלי העדכני.(תצטערו לשמוע ,שבחודשיים שאני מכיר אתכם, נסתם לי התיאבון ורזיתי בקילו וחצי...)תנו לעצמכם עד 48 שעות למחשבה והציעו תחזית למשקלי ביום הולדתי ה-51.אני מקווה להשתתפות ערה-לא לעניין שהספרים המשובחים שלי יוענקו למי שיהיה רחוק "רק 18 קילו "מהמשקל הנכון-ועדיין הכי קרוב מבין שלושה משתתפים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הגדול קטן יהיה!!!! מזל טוב
שולה זק25/10/2010יללה שיהיה לפי תאריך עברי.....נחליק אותה!!!!! אחרי הניתוח אני חוגגת לך רק לפי תאריך ה"סכין"
מ ז ל ט ו ב ח ב ר י ק ר!!!!
מאחלת לך שכל מה שאתה מאחל ומתכנן לעצמך שיתגשם עם ריבית קצוצה ממני.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתשע בערב לא אהיה ליד המחשב
מקס ברנר25/10/2010לכן קבלו כבר עכשו כבר את הנתון:משקלי ערב יום הולדתי:146.5 קילוגרם!
אחוזי השומן:50%-יופי של חנוכיה אפשר להדליק עם כמויות שמן כאלה.
אתם מוזמנים להצטרף לתחרות ניחוש משקלי עוד שנה.אם זה"לא בראש שלכם"-גם מז"ט ייתקבל בעין יפה.נכון שלעבור ניתוח שרוול זה האושר העילאי,אבל גם יום הולדת עגול שכזה הוא אירוע ראוי לציון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריני מנחשת
שולה זק25/10/2010אם תעבור ניתוח שרוול משקלך יעמוד על 100 ק"ג שנה לאחר הניתוח.
אם תעבור מעקף - משקלך יעמוד על 90 ק"ג שנה לאחר הניתוח.
שים לב מר ברנק היקר - אני לא מתייחסת לתאריך היום או בינואר אלא שנה מיום הניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס היקר קודם כל מזל טוב
אורנה LVIAA25/10/2010ליום הולדתך עם הרבה בריאות והצלחה בדרך שתבחר .
ולעצם הניחוש אני מנחשת שמשקלך מיום הניתוח ירד במשך שנה
בסביבות 60 ק"ג. אז בהצלחה בגדול אורנה ידידתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב
ריקי25/10/2010היום יום הולדת היום יום הולדת למקס. המון אושר ובריאות הצלחה בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסילה היקר!!!
נעמי25/10/2010ליום הולדת "50" אני מאחלת לך,
מזל טוב, בריאות וכייף בכל אשר תצעד!!!
להתראות, נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזללל טוב מקס
רוזי25/10/2010בריאות אושר ונחת והמון סבלנות ושהמישאלות שלך התגשמוווווווו אמן כן יהי רצון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום הולדת 50,שנה הבאה מינוס 50
לי26/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי
גל (הבן)26/10/2010יום הולדת הנה בא, הופ, גדלתי בשנה..
בחור צעיר, אני מאחל לך יובלים של אושר, בריאות, אהבה והמון המון חיוכים וצחוק.
ואני היחידי שמשחק לפי הכללים שלך, לדעתי ביומהולדת ה51 שלך אתה תשקול 96.7 קילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיחור אופנתי
ליאור26/10/2010הגעתי גם לברך
מזל טוב והרבה בריאות .
מהמר ומאחל לך שנה הבא לחצות את מחסום השלוש ספרות במשקל:
תרשום תרשום : 99.7 ק"ג ( זו הייתה השקילה הראשונה שראיתי שחציתי את מחסום השלוש ספרות )
מזל טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס מזל טוב
עופר26/10/2010מאחל לך הרבה שפע מהכל !
תוך שנה מיום הניתוח משקלך יעמוד על 96 ק"ג.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה למברכים ונצפה להמוני מנחשים
מקס ברנר26/10/2010קחו לכם עד מחר בערב TO PLACE YOUR BETS
בינתיים כולם מאד מפרגנים-מסתובבים סביב ה-50 קילו,אבל יש עוד אפשרויות.אילו הייתם שואלים את ד"ר גוייטין,כנראה היה אומר שהממוצע הוא בערך 37 קילו במצבי.אצל שר הטבעות (אבינוח) זה היה כנראה פחות מ-25,אבל אני לא הולך על טבעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)